Jump to content
POLITISTI.ro

Conditii si documente necesare pentru Admitere-2011


Elvis

Recommended Posts

Am considerat ca este mult mai usor sa va informati de aici cu privire la conditiile ce trebuiesc indeplinite cumulativ precum si Anexele pe care trebuie sa le redactati personal.

Veti avea in format PDF modele atat pentru Academie cat si pentru Scoala de Politie.

Singura specificatie demna de luat in seama este ca anul acesta probele sportive s-ar putea sa fie la fel si pentru fete si pentru baieti.

Va doresc spor la treaba.

Conditii si documente necesare pentru Admitere 2011 - Academia de politie

Conditii si documente necesare pentru Admitere 2011 - Scoala de politie

  • Upvote 3
Link to comment

Pai cum sa fie la fel?

Deja s-au afisat pe site-ul Academiei si pe cel al Scolii de Agenti...( si sunt la fel )

Se mai pot modifica acum? :hmmmt:

Link to comment

Georgya chiar daca sunt lucruri care nu ti se par tocmai corecte eu zic sa ma crezi, nu am niciun interes sa bat campii.

Cei de la cadre vor mai primi completari la ce am postat eu.

Daca o sa aflu va voi tine la curent.

Chiar si vineri la Sibiu au fost mici discutii pe acesta tema.

Cu stima. :emo-yessir:

Edited by Elvis
Link to comment

Elvis, nu am spus ca nu mi se par corecte. Din contra, normal ar fi sa fie aceleasi bareme ca la baieti. Sunt de acord cu asta.

Imi dau seama ca nu bati campii, doar ca am intrebat.

Multumesc oricum pentru informatie. :emo-yessir:

Link to comment

mi se pare o contradictie in ceea ce a postat elvis se precizeaza ca la proba de viteza la academie se da startul individual iar pe site-ul academiei scrie ca se da cate 2 candidati ... ce sa mai credem :))

Link to comment
  • 5 months later...
  • 4 weeks later...

Semnele din naştere nu reprezintă o problemă atât timp cât nu sunt în zonele vizibile, cele pe care uniforma nu le acoperă.

Anul acesta nu s-au dat derogări de niciun fel.

Link to comment

Cristianm, ne poti spune si noua unde ai sunat?!

Probabil vrei sa-ti creezi o realitate proprie... insa anul acesta nu au existat... dupa cum ti-a spus si Dau mai sus, niciun fel de derogari, cel putin din cate stim noi.

Poate la anu', desi, mari sanse nu sunt.

Link to comment

Cicatricile si semnele din nastere, nu sunt o problema..asta, daca nu sunt in locuri vizibile, adica daca nu se vad din uniforma!!

In ceea ce priveste derogarile, spre exemplu, anul acesta nu au fost...

Link to comment

Ce mintiti, rusine ! Am sunat la scoala de agenti, Campina, au fost permise derogarile.. Si inca ceva, nu poti sa socotesti un semn din nastere sa intre sub aceasta sfera, in medicina nu exista alunite, bubite !

Edited by cristianm
Link to comment

Cristianm, anul acesta nu s-au dat derogari la Academie. Poate ca la Campina sau Cluj au fost acordate, insa la Academie dupa cum a spus si Dau nu s-a aprobat nicio derogare.

Link to comment
  • Moderator

Nici nu a spus acest lucru, ci doar susţinea ceea ce postase un alt membru anterior.

Dacă tu ai atât de mare încredere în ce ţi-au spus cei de la şcoală (care sunt interesaţi să aibă cât mai mulţi candidaţi şi elevi) nu e nicio problemă. Nimeni nu e deranjat de acest fapt. Aici fiecare spune ceea ce ştie şi ce a aflat, benevol, în speranţa că ceea ce postează va fi folositor şi pentru ceilalţi. Aşa că te rog să respecţi acest lucru şi să nu te mai grăbeşti cu verdicte ca cel de mai sus.

Nu sunt sigur, dar parcă să zic că a existat chiar şi un ordin al ministrului de interne ce a interzis derogările de la condiţiile de admitere în şcolile MAI, pentru acest an.

Link to comment

cristianm, putin mai sus ti-am spus ca nu s-au dat derogari. Faceam referire strict la Academia de Politie unde am sustinut examenul de admitere anul acesta si eram in cunostinta de cauza. E problema ta daca ma crezi sau nu. Mult succes.

Link to comment
  • Moderator

Dau te rog renunţă să scrii exclusiv cu bold. În general pe forumuri, scrierea cu bold sau majuscule este percepută ca şi cum ai ţipa la interlocutorii tăi. Şi nu cred că e cazul.

Link to comment
  • 1 month later...

Am si eu o intrebare! Daca un coleg a fost disponibilizat---si se duce sa dea examen iar va fii primit----presupunem ca se incadreaza in conditii:varsta----va mai face scoala? mai da odata examenul? tinand cont ca l-a mai dat odata si la luat--a mai facut odata scoala si a absolvit-o.................................. sunt tare curios de speta! Am avut un coleg care se gandea la solutia asta intrucat a fost disponibilizat si avea23 ani!!!!!

Link to comment

Pentru a participa la concursul de admitere , în şcolile de agenţi de poliţie – curs de zi, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii legale de recrutare :

• să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;

• să cunoască limba română scris şi vorbit;

• să aibă capacitate deplină de exerciţiu;

• să fie declaraţi „apt” din punct de vedere medical, fizic şi psihic; verificările privind starea de sănătate medicală, fizică şi psihică vor fi efectuate de structurile de specialitate ale Ministerului Administraţiei şi Internelor;

• să aibă vârsta de minim 18 ani împliniţi sau să îi împlinească în cursul anului 2011;

• să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat; dovada absolvirii se face cu diploma sau adeverinţă din care să rezulte faptul că au susţinut şi promovat examenul de bacalaureat;

• să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate;

• să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea;

să nu fi fost destituiţi dintr-o funcţie publică în ultimii 7 ani;

• să nu fi desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite prin lege;

• au luat la cunoştinţă de condiţia prevăzută de art. 10 alin (3) din Legea nr. 360/2002 privind Statutul poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare;

• îndeplinesc criteriile specifice pentru ocuparea prin concurs a funcţiei publice cu statut special.

• Criteriile specifice pentru recrutarea candidaţilor la concursul de admitere în şcolile de agenţi de poliţie sunt următoarele:

• să aibă vârsta de până la 27 de ani, împliniţi în anul participării la concursul de admitere pentru formarea profesională iniţială ca poliţist sau militar;

• să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media generală de minimum 8,00;

• să nu fi fost exmatriculaţi, pentru abateri disciplinare, dintr-o instituţie de învăţământ;

• să aibă înălţimea de minimum 1,70 m bărbaţii şi 1,65 m femeile.

Poliţia Română nu poate acorda derogări de la nicio condiţie legală sau criteriu specific pentru recrutarea candidaţilor la concursul de admitere, acestea fiind aprobate prin ordin al ministrului administraţiei şi internelor.

În acest context, eventualii petenţi vor fi consiliaţi în sensul direcţionării solicitărilor către structura responsabilă, Direcţia Generală Management Resurse Umane a M.A.I.

Edited by Pathfinder
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.