Jump to content
POLITISTI.ro

Politia Locala va avea acces la unele baze ale MAI

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Aha...si marmota...

Modificat de Kmcoio
  • Membru
Publicat

fotografiate + petitie direct la Minister. Garantez ca functioneaza.

Publicat (modificat)

La Mangalia, exista un echipaj de politie locala rutiera care i-a disperat pe camionagii. In baza carei legi sau HCL fac ei asta , sincer nu stiu, dar bietii oameni nu mai stiu pe unde sa o ia, ca i-au terminat astia! Ca sa nu mai spun ca au copiat tot de la rutiera, inclusiv vestele reflectorizante, ca mi-am luat si eu teapa prima data cand i-am vazut!

Modificat de Dorin17
  • Membru
Publicat

Din pacate scrie in legea lor de functionare ca au un astfel de drept, conform art. 6, alin (1), lit j)

j) constată contravenţii şi aplică sancţiuni pentru încălcarea normelor legale privind

gabaritul şi accesul pe anumite sectoare de drum, în acest sens, având dreptul de a efectua

semnale de oprire a conducătorilor de vehicule;

Publicat (modificat)

uite ca mai scrie si de bine de ei :)http://www.tion.ro/tanarul-care-a-injunghiat-trei-femei-a-recunoscut-ca-a-ucis-si-prostituata-din-calea-sagului-politistii-nu-confirma/966476 si aici http://www.tion.ro/cei-trei-politisti-locali-care-l-au-prins-pe-cutitarul-din-timisoara-au-fost-premiati/966878

Din pacate idiotii de la tion care prezinta senzationala si miraculoasa stire s-au grabit repede sa precizeze

"Mai mult, tânărul de 33 de ani a fost prins chiar în timp ce o injunghia pe a treia femeie. Nu însă de reprezentanții IPJ Timiș, ci de lucrătorii Poliției Locale din Timișoara."
Modificat de CristiXP
Publicat (modificat)

Jurnalisti de halva. Au mai gasit ocazia de-a discredita Politia Romana, aruncand pastila: "Nu însă de reprezentanții IPJ Timiș, ci de lucrătorii Poliției Locale din Timișoara". Jenant.

Modificat de Sony

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.