Jump to content
POLITISTI.ro

Orele de sport alocate saptamanal politistilor

KingLIR

Recommended Posts

Buna ziua...din nou...

Sunt angajat DEPABD detasat la SPCJEP si vreau sa fiu lamurit (pe cat se poate) in urmatoarea speta:

Programul de lucru al SPCJEP este L - J 8*00 - 16*30 pentru ca vineri sa fie mai scurt 8*00 - 14*00.

Eu fiind politist mai am dreptul la orele de sport alocate saptamanal politistilor???

Mai exact program L - J 8*00 - 16*00, iar vineri de la ora 14*00 sa am sport cele doua ore...

Se poate sa am eu acest program, separat de lucratorii SPCJEP?

Multumesc !!!

• Member

Scuza-ma, dar in primul rand nu stiu de ce esti politist, si ai aceleasi drepturi ca un operativ, cand faci munca de birou. Ar fi o discriminare fata de colegii tai cu care lucrezi.

Vad ca oricat de multa "caldurica" ai avea la postul pe care l-ai gasit, tot nu e suficient. Eu ce sa mai zic, ca am sute de ore suplimentare neplatite, sau vreunul care lucreaza la post si lucreaza non-stop?

Edited by bozo
  • Upvote 3
  • Downvote 1

Multumesc...Bozo...

Laude de genul asta am mai gasit postate...

Nu vreau sa te supar, dar nu asta vroiam, si postul pe care il ocup era la data respectiva pentru oricine dorea sa concureze pe el...

Si la urma urmei...fiecare dupa ...scoala..."Nu te supara frate"

Cei din operativ au mai multe ore de sport, cei din neoperativ ma putine.

La razboi mergem amandoi.

• Upvote 1
  • Downvote 16

• Member

vezi ca eu am fix 0 ore de pregatire sportiva in timpul serviciului, si sunt operativ.

Nu m-ai suparat, dar asta e parerea mea despre functii ca cea pe care o ocupi.

Despre raspunsul tau cu scoala, te las sa iti dai seama singur ce prostie ai spus...Daca tu iti doresti un lucru, nu inseamna ca il doresc toti, iar despre ocuparea posturilor acestea nu are rost sa mai comentam, ca nu suntem din alta lume...

Si la "razboi" nu am vazut sa vina cineva din vreun birou langa mine...

• Upvote 3

Altfel de raspuns asteptam...

Dreptul la sport il ai, daca nu sti sa-l ceri este problema ta...

Sa fii iubit

• Upvote 2
  • Downvote 2

bai frate, la programul de gravide pe care il ai, te-ai gandit cum sa mai fentezi un pic programul de lucru, nu? daca vrei sport, il faci/practici dupa ora 14 sau 16 cum zici tu. noi daca vrem ore de pregatire fizica le gasim cumva, in timpul serviciului este imposibil. dar tu fiind unul dintre cei extrem de scoliti si cu inalte scoli nu ai cum sa intelegi asta. pune mana pe treaba si nu mai trimite verificari in teren "fraierilor"

• Upvote 1
  • Downvote 1

:)hahaha:) ore de sport la DEPABD) toti din aceasta directie trebuie sa aiba exact aceleasi drepturi ca si functionarii publici colegii lor(toata admiratia pentru aceastia, care muncesc pe lefuri la jumatatea falsilor politisti DEPABD ! sper ca acesti domni sa nu mai aiba calitatea de politisti si mai mult, sa si faca singui treburile, nu emitand diverse ordine si protocoale ce ar trebui puse in aplicare ghici? de adevaratii politisti

stimatul coleg ar putea foarte bine sa mearga in teren dupa restantieri, si atunci sa vedeti sport!

• Upvote 1
  • Downvote 1

daca vrea sport sa urmareasca deseara barcelona- real madrid

• Member

dar cum esti politist, la care politie lucrezi?depabd-ul nu e direct subordonat mai?

Edited by georgedi

KingLIR - mi-ar fi rusine sa vin cu astfel de intrebari, in clipele acestea tulburi pentru politisti. Poate ne spui si noua daca vor fi disponibilizari si din randul colegilor tai. Daca ai vrut sa o faci "la misto" , nu ti-ai ales momentul potrivit. Vrei sa fi politist si sa faci sport in timpul programului, vino alaturi de noi in structurile operative si o sa joci pe ce post vrei tu.

• Upvote 1
  • Downvote 1

esti foarte acid cu el, :emo-yessir:

omul e odihnit, vrea miscare :emo-yessir:

cand in 2 saptamani ai 20 ore suplimentare nu-ti mai arde de sport vinerea de la 14 la 16

• Upvote 1
  • Downvote 1

Şi totuşi KingLIR are pe undeva dreptate. Să nu uităm faptul că fie că lucrează în operativ sau neoperativ poliţistul e testat semestrial la pregătire fizică. Şi în vremurile astea tulburi nu m-ar mira ca la o testare să participe un trimis al Înaltei Porţi a Stambulului cu cronometrul în mână : :o . Oricum pentru baremele actuale sunt necesare mult mai multe ore de pregătire săptămânală decât cele alocate iar principalul duşman al poliţistului pe această linie e stilul de viaţă nesănătos impus de natura serviciului.

Din câte cunosc eu participarea la orele de pregătire fizică în timpul orelor de program e un drept al fiecăruia, pe când participarea la cel puţin jumătate din acestea e o obligaţie ( acum 2-3 ani ţin minte că s-a prelucrat o dispoziţie în acest sens ).

• Upvote 1
  • Downvote 1

Dragi colegi exista un Ordin MAI 154/2004 referitor la pregatirea sportiva a cadrelor din MAI.

Sper sa nu ma insel, daca gresesc sa ma corectati, dar saptamanal trebuie alocate minim:

- pregatire normala -2 ore

- pregatire accentuata - 6 ore

- pregatire speciala - 8 ore

Cu respect. :emo-yessir:

PS. Pregatirea sportiva se executa in timpul programului.

Daca este facuta in afara orelor de program se compenseaza cu timp liber corespunzator.

Edited by Elvis
  • Upvote 5
  • Downvote 1

In sfarsit.

Multumesc Elvis...si totusi ai un raspuns la intrebarea mea?

Ai un punc de la mine...

Da, poti sa ai program sportiv de exemplu vineri de la 12.00 la 14.00.

Dar ca mai peste tot depinde de sefu' .

• 2 months later...

Domnilor, din pura curiozitate intreb. Mai exista sectii unde se respecta orele de sport? Cu doi politisti m-am antrenat pana acum si ambii veneau dupa munca la antrenament, cam de doua ori pe saptamana, ca atunci aveau timp.

Ordonanta amintita de Elvis suna destul de bine...

• Member

KingLir, de ce nu mergeti ma sa inmanati voi cartile de alegator si fluturasii cu expiratii?Sa vezi ce sport faci frate cand o iei la picior........

• Upvote 3

• 2 years later...

Ar exista posibilitatea postarii  - Ordinului MAI nr. 154/2004 privind desfasurarea de activitati sportive de catre politisti din timpul programului de munca? Il poseda cineva?

• 3 weeks later...

Poate cineva sa imi spuna daca este secret? Sau de ce nu exista in Biblioteca legislativa?

Edited by kahmama
  • Downvote 2

• Moderator

Nu există în biblioteca legislativă pentru că nu a fost postat. Îţi vine să crezi? Acolo postează orice membru ceea ce consideră că ar fi util pentru colegii lui. Tu ai postat vreodată ceva util acolo, aducându-ţi în acest fel aportul la colecţia de acte normative necesare nouă tuturor, dacă tot întrebi de ce nu este postat acolo?

Daca il gaseam undeva, nu mai intrebam. Negasindu-l nicaieri, am presupus ca ar putea sa fie secret. Au fost intrebari concise si legitime.

Nu am postat niciodata in Biblioteca legislativa pentru ca nu am avut ce.

Multumesc de ajutor, colegule!

• Upvote 2
  • Downvote 2

• Moderator

Întrebarea ta nu e deloc legitimă, ci doar dovedeşte un tupeu fără limite. Nu e nimeni obligat să posteze acolo, cei ce o fac îşi sacrifică din timpul lor pentru ca tu şi alţi colegi să le puteţi găsi uşor şi să le aveţi la îndemână atunci când vă trebuie. Toată treaba ţine de o contribuţie colectivă, deci abia după ce tu îţi vei aduce aportul de informaţie, vei putea spune că pui întrebări legitime. Până atunci, tu doar stai pe margine şi pui astfel de întrebări ... ca şi cum cineva de pe acest forum ar avea vreo obligaţie să-ţi ofere mură-n gură.

Da, eu si alti colegi sa le avem la indemana. Am nevoie de acel Ordin si nu il gasesc. Am intrebat unde trebuie.

Hai sa lasam ca ultimul post sa fie intrebare mea: Are cineva O.M.A.I. nr. 154/2004?

• Upvote 1
  • Downvote 1

Normal................dar nu este obligat sa ti-l dea.

Indiferent in care dintre cele trei categorii te regasesti ai dreptul saptamanal la minim 2 ore de sport in timpul programului.

Edited by Elvis
  • Upvote 1
  • Downvote 1