Un prieten a avut ieri un mic accident care s-a soldat cu avarierea masinii cu numarul 1 ( cea care vine de pe drumul principal ) .
Masina numarul 2 ( cea care iese din parcare ) efectua manevra de mers inapoi ( dupa ce in prealabil s-a asigurat ) in timp ce masina cu numarul 1 vrea sa intre in parcarea din care iese prietenul meu ( 2 ).
Respectivul taximetrist (1) forteaza virajul la stanga si incearca sa intre in parcare insa masina nr . 2 nu-l vede deoarece acesta apare "din senin" si se opreste in coltul portbagajului acestuia din urma .
Masina nr.1 (Logan) are aripa facuta varza , portiera , spoiler , oglinda iar masina nr.2 (Vectra C) are oglinda rupa , tripla sparta si un pic spoilerul infundat .
Acum va intreb : E culpa comuna ?
Am incercat sa desenez in paint cum am putut si sper sa intelegeti ce-am vrut sa va explic !
Nu inteleg de ce nu merge sa postez imaginea . Aici e link-ul !
Question
Bogdanel
Un prieten a avut ieri un mic accident care s-a soldat cu avarierea masinii cu numarul 1 ( cea care vine de pe drumul principal ) .
Masina numarul 2 ( cea care iese din parcare ) efectua manevra de mers inapoi ( dupa ce in prealabil s-a asigurat ) in timp ce masina cu numarul 1 vrea sa intre in parcarea din care iese prietenul meu ( 2 ).
Respectivul taximetrist (1) forteaza virajul la stanga si incearca sa intre in parcare insa masina nr . 2 nu-l vede deoarece acesta apare "din senin" si se opreste in coltul portbagajului acestuia din urma .
Masina nr.1 (Logan) are aripa facuta varza , portiera , spoiler , oglinda iar masina nr.2 (Vectra C) are oglinda rupa , tripla sparta si un pic spoilerul infundat .
Acum va intreb : E culpa comuna ?
Am incercat sa desenez in paint cum am putut si sper sa intelegeti ce-am vrut sa va explic !
Nu inteleg de ce nu merge sa postez imaginea . Aici e link-ul !
http://img534.imageshack.us/i/unleddt.jpg/
Edited by bogdanelLink to comment
Top Posters For This Question
8
7
4
1
Popular Days
Apr 30
16
Aug 9
10
Aug 2
1
Top Posters For This Question
Bogdanel 8 posts
Marius 7 posts
alex1988 4 posts
VladSoare 1 post
Popular Days
Apr 30 2011
16 posts
Aug 9 2013
10 posts
Aug 2 2013
1 post
Popular Posts
Marius
Eu nu ştiu să existe o asemenea prevedere legală în legislaţia rutieră care să impună obligaţia de a aştepta pentru autoturism, în schimb sunt mai multe obligaţii pentru cel care efectuează manevre de
Bogdanel
Da , asa e . Am inteles . O seara faina !
26 answers to this question
Recommended Posts