Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Daca dezlipesc eticheta de pe spatele pasaportului e vreo problema ? Risc sa nu mai fie valabil sau altele ?!

TYUeo98.jpg

Va Multumesc !

Publicat

Am observat ca in ultima vreme , faceti misto si va bateti joc de lume , chiar nu va inteleg .

Am intrebat frumos , nu se poate raspunde tot asa ?

Urat din partea voastra !

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Cumpara-ti o coperta pentru pasaport si poate rezolvi problema asa. Si nu se uzeaza asa repede...

• Apreciez 2
Publicat

Am observat ca in ultima vreme , faceti misto si va bateti joc de lume , chiar nu va inteleg .

Am intrebat frumos , nu se poate raspunde tot asa ?

Urat din partea voastra !

Eu am observat ca in ultima vreme toata lumea se simte deranjata si simte nevoia sa faca ”morala” celorlalti. Daca si umorul te deranjeaza, inchide-te in casa si incheie contactul cu cei din jur!

Ne cerem scuze ca simtim nevoia pe net, de la pc-ul personal sa strecuram si niste glume pe langa raspunsuri...

• Apreciez 4
  • Displace 1
  • 4 luni mai târziu...
Publicat

Nu vei avea nicio problema cu pasaportul la controlul politiei de frontiera daca vei dezlipi acea eticheta cu acel "code 39". Ramane la latitudinea posesorului.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.