Jump to content
POLITISTI.ro

Salutări de la un coleg poliţist de peste ocean


bcmtl

Recommended Posts

Bine ai venit ! Despre greșelile de garmatică, să nu-ți faci probleme pentru că tu ai o scuză. Sunt unii care trăiesc zi de zi în România și vorbesc și scriu mult mai rău decât tine.

Link to comment
  • Moderator

Bogdan, bine ai venit in comunitatea politistilor din RO!

Cat despre pantalonii nonconformisti, sa sti ca suntem la curent cu protestul, fapt pentru care s-a scris despre el si pe acest forum!

Link to comment

Bogdan, bine ai venit in comunitatea politistilor din RO!

Cat despre pantalonii nonconformisti, sa sti ca suntem la curent cu protestul, fapt pentru care s-a scris despre el si pe acest forum!

 

Foarte interesant, nu credeam ca a ajuns pana peste ocean mesajul nostru. O sa dau vestile colegilor de la lucru si chiar sindicatului, sunt sigur ca vor fii incantati.

Avem un drum lung inainte, nu cred ca se va regla pana prin 2017.

Folosim un Walther P99 in 9mm, cu 3 incarcatoare de 16 gloante. Munitie de tip hollow-point (nu stiu cum se zice in romana). 

  • Upvote 8
Link to comment
  • 2 weeks later...
  • Membru

Salutare Bogdane.Bine ai venit pe forum.

Despre dotarea unui politist, despre autoturisme utilizate poti sa ne dai niste detalii ?

Salariu ?

Link to comment
  • 3 months later...

Salutari tuturor de la un coleg de peste…canal de data asta. Am dat peste forumul vostru din intamplare si am decis sa scriu pe acest thread pentru a nu deschide unul nou. In plus, mi s-a parut o idee buna de a schimba idei, opinii si de a invata lucruri noi.

 

Am 25 de ani si acum 2 ani am reusit sa ajung politist in Marea Britanie. In prezent lucrez in cadrul unei echipe de raspuns din Bristol, sud-vestul Angliei (nu stiu foarte multe despre competentele specializarilor din Romania dar cel mai apropiat echivalent ar fi o combinatie de Ordine Publica si ceva aspecte de Judiciar cred). Am intrat in “breasla” in 2013 cand am trecut testele pentru a deveni politist voluntar. Dupa 11 luni de activitate s-a deschis recrutarea pentru pozitiile platite si din iunie 2014 lucrez cu norma intreaga.

 

Imi place sa inot si sa merg pe munte (sau aici mai mult pe dealuri inalte/munti tociti) si de cand am descoperit forumul acesta, sa citesc threadurile amuzante de la sectiunea “Intreaba un politist” (Pana acum in top 3 sunt intrebarile despre purtatul cagulei pe strada, a pantalonilor de camuflaj si a codului de bare de pe spatele pasaportului)

 

Va multumesc si bine v-am gasit.

  • Upvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.