Jump to content
POLITISTI.ro

Poliţiştii francezi atacaţi cu un Kalasnikov în Marsilia


Catalin

Recommended Posts

  • Moderator

În această dimineaţă poliţiştii francezi au fost vizaţi de o rafală cu un AK în cartierul Castellane din Marsilia.

Martorii oculari vorbesc despre bărbaţi cu cagule care au tras focuri de armă în jurul orei 10.30 (11.30 ora României). Şeful poliţiei din Marsilia a declarat că focurile au vizat o maşină aparţinând brigăzii de combatere a criminalităţii, dar nimeni nu a fost rănit.

La faţa locului au descins poliţiştii din GIPN (sturcurile franceze teritoriale de acţiuni speciale), iar un elicopter al poliţiei survolează zona.

O creşă a fost evacuată, iar elevilor din şcoala şi liceul situate în zonă li s-a spus să nu iese din clădire înainte de ora 14.

post-2-0-70686000-1423485321_thumb.jpg

Link to comment
  • Member

Mda..dupa cum a spus seful politiei unui municipiu important din Romania in timp ce se afla la un bilant...citez:" Imi este frica de ziua in care ne vom intalni in strada cu infractorii inarmati!"

Ca si replica unul dintre colegi i-a spus: "Dumneavoastra domnule cms sef va este frica care sunteti toata ziua in birpu?Atunci ce sa spunem noi care suntem in strada in prima linie cu dotarile pe care le avem!", si raspuns de intelectual:" Atata avem atata facem! " :shock:

Edited by cipri83
Link to comment

si raspuns de intelectual:" Atata avem atata facem! " :shock:

Pai atat poate el,nu ma mira raspunsul !!! Ii doare undeva de cei care sunt in strada,are locul ocupat ,caldut iarna ,racoros vara si ferit de primejdii.!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.