Jump to content
POLITISTI.ro

Sindicatul Sefilor Agentilor de Politie

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Biroul Teritorial S.N.A.P. Neamt sustine infiintarea Sindicatului Sefilor din Politie | 22.04.2011

Stimati colegi,

Daca tot încercam schimbarea unor mentalitati iar unii sefi se încapatîneaza sa gîndeasca si sa discearna, sub imboldul nostalgiilor de pe vremea cînd nu-i întreba nimeni nimic iar subordonatii executau fara sa comenteze, propun înfiintarea Sindicatului Sefilor Agentilor de Politie, dar dupa noile prevederi din Legea Dialogului Social.

Rîndurile de fata sunt un fel de continuare a articolului publicat în vara anului 2010 în care creionam un anume tip de sef, personaj care se gaseste în mai toate colectivitatile de politisti.

De aceasta data, inspirat fiind de discutiile avute cu multi colegi de ai mei mi-a venit ideea sa le sugerez acelor sefi care nu înteleg de ce agentul de politie bate la usa si le cere sprijinul si cateodata socoteala pentru încalcarea drepturilor lui, sa înfiinteze un astfel de sindicat, al sefilor agentilor de politie, daca se simt amenintati si considera ca subalternii lor le încalca anumite drepturi. În statut ar trebui sa se mentioneze în mod expres ca pot face parte din sindicat si acei sefi care provin din rîndurile agentilor de politie dar care odata cu promovarea pe criterii de prietenie, rudenie si linguseala, într-o functie ce implica atributii de conducere, participa la o sesiune de spalare de creier si implementarea în gîndire si atitudine a modelului protectorului sau celui care a propus numirea. De aceea nu sunt sensibili la nou, se adapteaza greu la cerintele societatii actuale unde comunicarea e esentiala nu mimica si gestica datului din umeri.

Acest tip de sef, atunci cînd iesi la raport în fata lui si îi explici ca alt sef s-a comportat abuziv, gaseste solutia ideala rezolvarii problemelor, te ameninta ca va aplica si el acelasi comportament iar tu nu ai ce sa faci pentru ca seful e sef si ... în fata oglinzii. În acest context e aparat de sindicatul din care face parte, nu cel propus de mine si poate cere asistenta juridica de specialitate în caz ca îndraznesti sa faci o sesizare. Stau si ma intreb unde si cui sa faci sesizarea?

Problema arzatoare e ca atunci cînd comite o abatere grava si alti sefi MAI mari îl trag la raspundere, Biroul Teritorial al Sindicatului Sefilor Agentilor de Politie îl arunca peste bord strigînd proverbul mila mi-e de tine dar de mine mi se rupe inima ca, de, cine se aseamana se aduna !

Am tot amestecat pluralul cu singularul tocmai pentru a induce în eroare cititorul, membru în acel sindicat, care se întreaba acum la cine face referire agentul care a îndraznit sa vorbeasca, la el sau la toti sefii?

E simplu ! Am facut referire la acei sefi care se simt cu musca pe caciula cînd parcurg aceste rînduri !

Cum am zis în articolul trecut, stima si respect pentru acei sefi care s-au adaptat din mers sistemului democratic actual si care au înteles ca nu facem caprarie ci oferim cetatenilor servicii publice de calitate !

Întrucît Constitutia e înca în vigoare iar în fata legii suntem toti egali m-am prevalat de dreptul la libera exprimare.

Multi se întrebau, dintre acei cu musca pe caciula, de ce s-a înfiintat S.N.A.P ?

Iarasi e un raspuns cît se poate de simplu la aceasta întrebare !

Din cauza sefilor care ne încalca drepturile, care refuza sa respecte legile si ordinele interne în vigoare, care promoveaza nepotismul si favoritismul în locul experientei si competentei.

Sa nu-i uitam si pe cei care ne conduc destinele din cladirea acea mare numita cîndva Casa Poporului. Probabil ca acum se numeste Casa Poporului Asuprit Batjocorit si Umilit.

Imi permit sa fac o paranteza si sa le multumesc celor care au tranzitat S.N.A.P numai pentru a beneficia de ajutoare banesti pentru diferite afectiuni, nastere copil, cadouri de craciun pentru unii cu familii numeroase cu 3 copii, etc si le spun ca noi oferim sprijin financiar celor care au nevoie si nu platim din cotizatiile membrilor salariile barosane ale celor din conducerea sindicatului unde au fugit crezînd ca vor fi protejati ! Sau e o modalitate de a aduna fonduri pentru sindicat ? Cine stie ? Haideti sa fiu mai explicit !

Au aderat la SNAP retragîndu-se de la SNPPC, au cerut sprijin financiar de la SNAP pentru ca noi nu punem conditii de fidelitate, dupa care au fugit înapoi la SNPPC! Libertatea neconditionata de a adera la orice organizatie sindicala e conferita de lege si noi o respectam ! Concluziile le trageti dumneavoastra !

Sa spuna bogdaproste !

Sa nu deviem de la subiectul nostru, acel al sefilor de agenti de politie !

E absolut normal sa existe sefi si subordonati.

E anormal ca sefii sa încalce drepturile subordonatilor.

Folosesc acum un limbaj cît de cît pe întelesul destinatarilor iar daca acestia nu înteleg înseamna ca e buna ideea înfiintarii sindicatului sefilor de agenti dar sa nu uitam ca ponderea agentilor de politie e de peste 70 % si ca SINDICATUL NATIONAL AL AGENTILOR DE POLITIE devine o organizatie mai puternica pe zi ce trece sporind numarul de membrii cu cei care si-au dat seama ca nu sunt reprezentati cum trebuie de alte organizatii sindicale care se vor totalitare si care pactizeaza cu sefii care ne încalca drepturile, politisti ce cred în telul urmarit de noi acela de a stopa abuzurile îndreptate împotriva noastra, de a obtine conditii cît mai bune de munca si de a implementa în interiorul acestui sistem principii democratice bazate pe DREPTATE , EGALITATE SI RESPECT !

Închei aceste rînduri cu discursul ce l-am folosit la alegerile Biroului Teritorial Neamt care, sper sa mai fie de actualitate !

STIMATI COLEGI !

A VENIT TIMPUL SA NE UNIM, SA NE FACEM CURAJ SI SA SPUNEM RASPICAT CA NE SUNT ÎNCALCATE DREPTURILE SI CA NU MAI SUPORTAM SA FIM TRATATI ALTFEL DECÎT CEEA CE SUNTEM, POLITISTI, BUNI COLEGI SI PROFESIONISTI, OAMENI DE ÎNCREDERE!

ÎMPREUNA VOM ÎNCERCA SA-I CONVINGEM PE CEI CARE SE ÎNCAPATÎNEAZA SA REFUZE SA ÎNTELEAGA CA SI NOI AGENTII DE POLITIE MERITAM ACELASI TRATAMENT SI AVEM ACELEASI DREPTURI CA TOTI ANGAJATII M.A.I. SI CA TOTI CETATENII ACESTEI TARI!

IMPREUNA, NE VOM STRADUI SI VOM REUSI SA SCHIMBAM MENTALITATILE CELOR CARE CRED CA AGENTUL DE POLITIE ESTE UN FEL DE ARGAT CE EXECUTA ORBESTE SI GÎNDESTE MAI TÎRZIU, ASTA DACA ÎI ESTE PERMIS!

ÎMPREUNA VOM FACE ZID ÎMPOTRIVA CELOR CARE ÎNCALCA DREPTURILE NOASTRE CÎSTIGATE CU EFORTURI IMENSE, A CELOR CARE ÎNCA MAI CRED CA UN DREPT LEGITIM POATE FACE OBIECTUL UNEI NEGOCIERI SAU POATE FI FOLOSIT PENTRU MOTIVAREA NOASTRA ÎN A ÎNDEPLINI SARCINILE DE SERVICIU ASA CUM VOR EI, PENTRU INTERESUL LOR NU AL CELOR CARE SUNT BENEFICIARII DE DREPT AI SERVICIULUI POLITIENESC, CETATENII SIMPLI CARE VAD ÎN AGENTUL DE POLITIE UN SPRIJIN!

ÎMPREUNA SI NUMAI ÎMPREUNA, UNITI, CINSTITI, MODESTI SI CURAJOSI VOM REUSI SA CONTRIBUIM LA ÎMBUNATATIREA CONDITIILOR NOASTRE DE MUNCA SI IMPLICIT LA RIDICAREA NIVELULUI NOSTRU DE TRAI!

SUNTEM CEI MAI MULTI SI CEI MAI PUTERNICI!

Cu stima,

PRESEDINTELE BIROULUI TERITORIAL NEAMT AL SINDICATULUI NATIONAL AL AGENTILOR DE POLITIE

CANARAU IOAN

Am gasit acest comunicat pe site-ul S.N.A.P !

Sa-i dam dreptate, nu?

Modificat de ZOZO
  • Displace 5
Publicat

Zozo sunt doar critici la adresa SNPPC asa cum ne-a obisnuit SNAP.

Dar cand pustiulica s-a abtinut in comisia paritara, e nasol cand te opresti ca nu poti sa te mai apuci, au spus totul.

Asa ca doar vorbe frumoase.

Cand il ai sef pe Surugiu nu stiu ce poate sa imi spuna domnul Canaru cu toate ca eu cred ca este un politist foarte bun.

Cu stima. :emo-yessir:

• Moderator
Publicat

Prietene, ZOSO, crede-ma ca deveniti agasanti cu aceeasi poveste ... :doh:

Publicat

Omul are o fixatie, nu poate discuta si altceva decat probleme sindicale. Deja devin plictisitori acesti sustinatori ai SNAP-ului.

Publicat (modificat)

sunteti belea mai colegi ! din toata povestea asta numai pasajul cu snppc-ul l-ati retinut !

problema mare, inseamna ! restul va convine !

frumos, ce sa zic !!!

si ce daca critic snppcu-l ?

cui nu-i convine sa nu citeasca !

si inca ceva !

forum liber, necenzurat?

ia uitati voi ce a scos imediat dupa publicare, banuiesc ca administratorul !!!!

Politiști santajați de liderii SNPPC !!!

http://www.culisemedia.ro/?p=138#more-138

Modificat de ZOZO
  • Displace 7
Publicat

Noi suntem "belea"?!?!?!

Stimate domn, ZOSO, oricine arunca un ochi pe posturile dumitate de pe acest forum, nu vede altceva decat propaganda pro snap si anti snppc.

Doar la aceste aspecte se reduce orizontul dumitale?

Crede-ne ca si rabdarea noastra are limite, deja devine plictisitoare aceasta problema.

Publicat (modificat)

da nu citi frate ce nu-ti convine ? nu te obliga nimeni !!!

fiecare cu parerea lui ! simplu !!!

acceseaza alt topic si gata !

Modificat de ZOZO
  • Displace 8
Publicat (modificat)

Zozo cam cate sindicate ale sefilor ar vrea SNAP-ul?

Cei din fruntea SNPPC-ului nu sunt departe de Dobrescu.

Dar am mai pus intrebarea asta, de ce tocmai acum presa PDL-ista ataca subiectul?

SNPPC ,sindicatul mamut, nu are numai lideri nenorociti.

Incearca sa procesezi ce iti spun Zozo. :slapb:

Au inceput restructurarile iar singurul pericol vine din partea SNPPC-ului.

Ne tot vorbesti de un sindicat al agentilor.

Pai miile de ofiteri cu functii de executie nu sunt tot politisti?

Mie imi miroase a discriminare.

Treaba cu sindicatul sefilor dupa parerea mea este o gluma proasta.

Multa sanatate. :emo-yessir:

Modificat de Elvis
  • Moderator
Publicat

ZOZO daca cineva are curiozitatea sa citeasca comunicatele acestui sindicat, poate accesa site-ul respectiv si le vede acolo.

Cu aceasta "tactica" prin care incerci "sa ne bagi pe gat" ideile voastre, nu vei face altceva decat sa atragi si mai multa antipatie.

In posturile tale sunt doar comunicate si idei ale liderilor SNAP. Tu chiar nu ai o opinie, trebuie sa gandeasca alti pentru tine?!?!

Publicat

procesez ! ms !

o fi si o gluma proasta !

eu nu cred ca e discriminare !

din cate stiu eu din snap pot face parte si ofiteri de politie !!!

sa-mi fie cu iertare ! dar pe site-ul snap nu se pot oftica unii in scris !!!

cum am mai zis !

ce nu-mi place la prima lectura trec cu vederea si citesc alt topic !!!

orice reactie e binevenita !!! ; )

• Displace 5
Publicat

Singurul ofticat cred ca esti tu zozo.

Eu am incercat sa iti explic frumos, dar vad ca o ti pe a ta. :faint:

Vezi ca daca iti pierzi sistemul nervos nu ti-l mai da nimeni inapoi.

Pace.

Publicat

sa-mi fie cu iertare ! dar pe site-ul snap nu se pot oftica unii in scris !!!

ZOZO, cati ani ai tata? Ce vrei sa demonstrezi cu acest comportament infantil?

Tu postezi doar sa-i enervezi pe cei de la SNPPC ... :ner:

Incearca si tu sa sustii o idee cu argumente, asa cu copy/paste nu vei "rezolva" nimic.

Publicat

Aceeasi observatie ca si mai demult. La intrebarea "voi ce stiti sa faceti pentru membri?" voi raspundeti cu "uite ce prosti sunt aia, vai de capul lor". Asta nu va face pe voi mai buni, doar arata ca sunteti niste intriganti/uneltitori si in nici un caz nu face vreun serviciu membrilor vostri.

In plus, incurajati atitudinea asta dezbinatoare care numai la Base am mai vazut-o in ultima vreme. Nu ca ati fi vreun exemplu de curatenie si cinste, vezi mucea ala care n-a fost in stare sa ia o decizie intr-un vot candva.

Publicat (modificat)

ZOZO, tu chiar nu vrei sa faci ceva util pentru politisti in aceste clipe nefaste? Daca nu ai un sfat ori un raspuns util, mai bine nu mai posta nimic sau posteaza pe forumul membrilor SNAP. Nu cumva esti SURUGIU? Aveti aceleasi idei "infantile". :hmmmt:

Modificat de drAGO5
Publicat

Catalin ai un plus de la mine pentru ca ai punctat cam ceea ce voiam sa punctez si eu, bineinteles nu atat de amanuntit ca in postul tau, dar in linii mari... Ca m-am saturat si eu de sindicate, iar pana nu vad ceva concret realizat de vreun sindicat care reprezinta lucratorii M.A.I, nici nu mai cred in ei! Eu personal m-am retras de la IPA, de la CNP , iar daca nu vad curand o realizare sindicala ma retrag si de la SNPPC si gata.

Publicat

Zozo daca nici dupa ce ti-a spus Catalin nu ai priceput inseamna ca esti o cauza pierduta.

Publicat

fratilor, cum am mai zis, fiecare cu opinia lui !

ce conciliatori mai sunt unii !!! snapul loveste in snppc? dar voi in comentariile voastre ce ati facut? ati lovit in snap !

ne exprimam liber si asta e bine !

eu nu am jignit pe nimeni in comentariile mele !

candva am tras concluzia ca acest forum e gestionat de snppc ! nu prea exista impartialitate cand postarile deranjante sunt scoase de pe forum !

acum m-am convins !

las sa fiu eu infantil ! mai bine decat autist !

stati in lumea voastra, mica !!!

• Displace 11
Publicat (modificat)

Zozo acum esti si poet.

,,Ce-ti pasa tie chip de lut

Dac-oi fi eu sau altul

Traind in cercul vostru stramt

Norocul va petrece

Iar eu in lumea mea ma simt

Nemuritor si rece."

(Eminescu-Luceafarul)

Lumea privita ca o scena de teatru.

Mai Zozo ma uimesti!!

Totusi iti spun un secret: :slapb:

Site-ul asta nu este administrat de niciun sindicat.

Din acesta cauza cei care iubesc impartialitatea ,indiferent din ce sindicat fac parte, tasteaza pe aici.

Daca esti un sustinatior infocat , oi avea si vreo functie prin SNAP, ia legatura cu adminul , roaga-l sa-ti faca si tie o sectiune cum le-a facut SNPPC-ului si CNP-ului.

Sa vezi distractie, o sa ai frigiderul mai tot timpul plin deoarece ti se vor pune multe intrebari dificile.

Multa sanatate domnule ,,geniu" si te rog frumos sa -ti intorci privirea spre noi muritorii de rand..

Modificat de Elvis
  • Apreciez 2
Publicat (modificat)

Din fericire, stimate coleg Zozo, lumea noastra e mai mare decat iti imaginezi tu. Suntem cateva zeci de mii, din care doar o parte sunt in SNAP-ul pe care il elogiezi atat, de unde concluzia ca SNAP-ul este o lume mai mica decat lumea noastra , a politistilor. Apoi mai cred ca sunt de ajuns trei sindicate care ne " reprezinta" si nu ar mai fi nevoie de infiintarea unui alt sindicat al " sefilor". Pana nu vad o actiune hotarata si concertata a celor trei sindicate, din care sa rezulte un plus pentru viata noastra a politistilor, lasa-ne cu ideile astea ale tale. Cu stima! :emo-yessir:

Modificat de Dorin17
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

snapul loveste in snppc?

Gresit, SNAP prin intelectualul ala cu 3 facultati a lovit in toata lumea.

Publicat (modificat)

Si pana la urma ce a facut SNAP-ul concret pentru membrii sai? Vreau macar un exemplu si sa nu ma iei cum ca ati dat cadouri de craciun copiilor politistilor .

Modificat de Dorin17
  • Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Mă îngrijorează dezbinarea asta din rândul poliţiştillor. Cu toate că sunt agent de poliţie, nu înteleg rostul acestui sindicat SNAP. La Cluj parcă sunt de la Martorii lui Iehova, se ţin scai după oameni (agenţii de poliţie) până bieţii se satură de ei şi semnează adeziunea la acest sindicat doar să-i lase în pace. Eu îmi doresc un singur sindicat al tuturor poliţiştilor (fără vameşi), puternic, care să fie în stare să "sperie" orice ministru de interne.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Am vazut azi un comunicat al SNAP cu privire la restituirea unor sume de bani din partea MAI catre politistii care au lucrat sambata si duminica in ultimii 3 ani de zile!. in acest comunicat se precizeaza si faptul ca acest sindicat ar fi obtinut aceasta decizie printr-o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila. Ce parere aveti?

Sursa: Intrapol.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.