Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

omule, chiar si daca ai dreptate cu privire la croissantul ala, TOT ESTI VINOVAT ptr ca scria pe el ca are SAMPANIE!!! la virsta ta (presupun ca ai peste 18 ani, corect) nu poti realiza ca orice mincare care are alcool in compozitia sa (cornulete, bomboane cu umplutura de votca, visinata, whiskey, etc), friptura facuta in vin alb / rosu) iti poate ridica alcoolemia in singe? si daca ai alcool in singe, indiferent cum a ajuns acolo, este pasibil de sanctiune?

daca aveai un accident cu victime, tot asa de nevinovat te considerai? stai jos, respira si gindeste-te la situatie. data viitoare fii mai atent si sa conduci preventiv - probabil ca ai pe cineva care te asteapta acasa, gindeste-te la ei.

bafta,

• Apreciez 2
Publicat

Deci nu stiu ce sa va spun,singurul lucru la care m-ati facut sa ma gandesc acum daca dvs. spune-ti ca este imposibil sa iasa de la acel corn alcoolemia aceasta este ca am fost tras pe sfoara si aparatul a fost manarit(cum am mai spus politistul care m-a oprit nu-mi suporta familia si am avut n probleme cu dansul).In fine,nu o sa va mai deranjez cu povestea mea dar in fata lui D-zeu eu sunt cu inima curata ca nu am consumat nici o picatura de alcool.Imi cer scuze daca am jignit pe cineva,o exista si politisti cinstiti dar va spun ca acesta cu care ma lupt eu nu face parte din acea multime.Va multumesc de rabdarea si timpul acordat!

Publicat

@Cromatic,imi cer scuze daca am jignit pe cineva,nu am facut-o intentionat...am spus asta deoarece la noi aici in oras majoritatea politistilor nu-si dac chiar deloc datoria cum trebuie iar de cate ori se intampla ceva si vrem sa dovedim ca avem dreptate e ca si cum ne-am lupta cu morile de vant deoarece se apara intre ei si profita de faptul ca ei cunosc legile iar cetateanul de rand nu, eu vreau un sfat, ma gandesc chiar sa sun la 112 si sa-l denunt pentru abuz in serviciu.

@Catalin,tocmai ce vorbeam,ma lupt cu morile de vant! si app:eu am cerut sa mi se recolteze probe de sange doar ca am vrut sa fie prezenti parintii ce fiecare ni le stim pe ale noastre ...in fine,n`are rost...

ROG FRUMOS un politist,cineva care detine un aparat etilotest sa manance un corn 7days maxx cu sampanie iar imediat dupa aceia sa faca un test cu aparatul imediat si sa-mi spuna si mie daca am dreptate sau nu..Va multumesc anticipat!

Nu sunt tampit sa mai fac atata tevatura daca stiam ca am consumat alcool.Sunt destul de mare sa-mi recunosc greselile si sa suport consecintele lor dar nu ma pot impaca cu gandul sa merg 3 luni pe jos din moment ce stiu ca sunt nevinovat..

Lck nu ai jignit cu intentie dar cu directie.

Sa inteleg ca la tine in oras sunt politisti care suspenda aiurea permisele oamenilor care mananca cornuri cu sampanie?

De ce nu ti-oi fi luat cu gem?

Chiar ne crezi tampiti?

Don Quijote avea vedenii, nu era mincinos daca imi mai aduc bine aminte.

Acel politist daca nu avea de gand sa iti recolteze probe biologice de ce te-a mai dus la spital?

Facea turism sau avea prea mult carburant si nu stia cum sa il consume?

Ai sunat-o pe mama ta sa il parasti pe domnul politist iar aici ne spui ca esti destul de mare sa-ti recunosti greselile si sa suporti consecintele.

Oare?

Nu stau sa iti explic cu sta treaba cu trecerea acoolului in sange si dupa cat timp isi face efectul.

Uite o sa iti dau un sfat, te rog frumos sa nu suni la 112 sa il reclami pe domnul politist de la circulatie.

De ce ? S-ar putea un domn politist de la OP sa -ti intocmeasca un alt proces verbal de contraventie.

Cat priveste necunoasterea legii, iti spun ca acest lucru este un drept, iar necunoasterea legii nu te exonereaza de raspundere.

Insa respectarea legii este o obligatie, chiar daca ai fi vrut ca legea sa se aplice incepand cu urmatorul.

Te saluta un politist din alt oras care isi face datoria. :emo-yessir:

Publicat

nu este vb de jignire ci de modul cum privesti problema. desi te consideri nevinovat, ai consumat alcool in mod indirect, prin acel corn cu sampanie.

consumul de alcool nu inseamna doar bautul din pahar, ci orice cale prin care alcoolul ajunge in sangele tau.

problema minaritului etilotestului nu este credibila deoarece - politistul nu ar fi avut nimic de cistigat (daca ai fi spus ca ti-a cerut spaga, ar fi fost un motiv, dar nu a fot cazul) si minaritul este mai complicat decit pare. daca era sigilat la momentul utilizarii, nu se poate "minari".

in concluzie - desi esti un caz aparte, tot vinovat esti :)

Publicat

O singura poveste va spun care am auzit`o despre acest politist...acum vreo cativa ani a pus fiola unui om din comuna de unde este el care nu a mai baut de 7 ani avand nu stiu ce boala si i-a scos alcoolemia culmea 0,12 ca si a mea..acesta am inteles ca l-a dat in judecata pe agentul cu care am eu probleme acum si la acel proces s-a pus martor ca acel om nu mai bea chiar tatal politistului cu care am eu probleme.deci va dati seama ce fel de om este daca pana si tatal lui s-a ridicat impotriva sa..(am inteles ca pe durata procesului tatal agentului ar fi murit,cauzele nu le cunosc,banuiesc ca de inima rea).Va rog sa nu va mai revoltati...eu doar am vrut sa discut si sa va impartasesc necazul meu..

Publicat

problema este ca am mancat acel crn fara sa stiu ca contine alcool,cine putea sa-si dea seama ca de la un corn imi poate iesi alcoolemie?

inconstient ma aflam,deoarece nu aveam cum sa-mi dau seama ca de la un simplu croissant ar putea sa-mi iasa alcoolemie.pun pariu ca daca imi facea la 5 minute alt test nu-mi iesea nimic daca inghiteam tot ce aveam in gura si beam o gura de apa.L-am rugat pe politiat sa-mi repete testul de n ori dar tot de n ori am fost si refuzat ca asa e politia romana,siguranta si incredere pe naiba...

Daca nu ai incredere in Politia Romana, de ce ne mai ceri ajutorul? Trebuie sa suporti consecintele si sa nu te mai victimizezi...nu rezolvi nimic.

Nu ti se mai putea face alta testare, odata ce ai fost testat deja pentru ca tot asa ar putea sa ceara si cel care are 0,93 mg/l alcool pur in aerul expirat sa fie testat peste 3 zile! Accepta-ti greseala si nu o mai repeta!

Publicat (modificat)

Lck cand spui ca politistul a manarit etilotestul da-mi voie sa nu te cred.

Ca poate l-ai intalnit pe Gigi Lege nu am de unde sa stiu.

Dar tu trebuie sa te concentrezi asupra problemei pe care o ai tu nu de ce a murit tatal politistului.

Poti contesta masura luata impotriva ta , te sfatuiesc sa o faci.

Dar sa ne spui ca politistul are ceva cu tine si din aceasta cauza ti-a suspendat permisul nu prea tine.

Acel politist care nu se intelegea nici macar cu tatal sau, ti-a suspendat permisul deoarece etilotestul i-a arata o alcoolemie 0,12 in aerul expirat.

Restul e cancan. :emo-yessir:

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
Publicat

Hei @Lck vrei sa iti amintesc pe ce forum esti?

Nimeni de pe aici nu te va sustine. E greu de conceput ca orice padure are uscaturi.. bine la unii sunt si scorburi... :naughty:

• Displace 7
  • Membru
Publicat (modificat)

O singura poveste va spun care am auzit`o despre acest politist...acum vreo cativa ani a pus fiola unui om din comuna de unde este el care nu a mai baut de 7 ani avand nu stiu ce boala si i-a scos alcoolemia culmea 0,12 ca si a mea..acesta am inteles ca l-a dat in judecata pe agentul cu care am eu probleme acum si la acel proces s-a pus martor ca acel om nu mai bea chiar tatal politistului cu care am eu probleme.deci va dati seama ce fel de om este daca pana si tatal lui s-a ridicat impotriva sa..(am inteles ca pe durata procesului tatal agentului ar fi murit,cauzele nu le cunosc,banuiesc ca de inima rea).Va rog sa nu va mai revoltati...eu doar am vrut sa discut si sa va impartasesc necazul meu..

Vezi tu, Lck, din nou dai cu batul in balta...te incurci in propriile-ti minciuni. Cum a citit politistul valoarea de 0.12 mililitri alcool pur in aerul expirat folosind o fiola? Esti ridicol,prietene. :naughty:

Modificat de Kmcoio
Publicat (modificat)

007 crezi ca Lck este amnezic sau urmeaza un tratament cu lecitina?

Scorburi, uscaturi.......esti cumva padurar?

Cred ca te-ai ratacit.

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
Publicat

problema este ca am mancat acel crn fara sa stiu ca contine alcool,cine putea sa-si dea seama ca de la un corn imi poate iesi alcoolemie?

Atat timp cat scrie pe ambalaj ca este cu sampanie, este clar ca acel corn contine si alcool, nu?

Am si eu o intrebare si sper sa nu te superi sau sa interpretezi gresit. Tu ai mai avut de-a face cu etilotestul?

Intreb asta fiindca spuneai de acea suveica despre care eu, sincer, habar nu am. Sper sa nu fie interpretat drept prostie ca nu stiu ce-i acea suveica, dar pana acum nu m-a pus nimeni sa suflu in etilotest, cu toate ca am permis de cativa ani buni.

Daca ai mai avut de-a face cu Politia si cu etilotestul ar trebui sa stii mai multe decat pretinzi ca stii. Oricum, pe viitor sa fii mai atent.

:)

Publicat

O avea si politistul un fix cu valoarea asta de 0,12! :ner:

Publicat

Nu stiu ce sa mai spun,de un lucru sunt sigur si acela ca nu am consumat alcool.Nu sunt genul care sa bea,sa frecventeze discotecile etc(sincer n-am mai iesit intr-o discoteca de mai bine de 4 luni)..singurul lucru pe care ador sa-l fac este sa sofez si nu mi-as fi pus in pericol permisul pentru nimic..sunt disperat pentru ca stiu ca nu am consumat alcool si am patit acest lucru..inca o intrebare,cu doua ore inainte incidentului am mancat 4 mici si am baut o sticla de cola dupa care la jumatate de ora am vomat...este posibil aceasta sa fi fost cauza si nu cornul mancat?..ma gandesc poate din cauza ca am avut aciditate in stomac sa iasa la etilotest..nu stiu ce sa mai spun...

• Displace 2
  • Membru
Publicat (modificat)

AOLEU!!! DUMNEZEULE!!! Acid din stomac?!? Cu cine ai facut chimia, cu femeia de serviciu? Doamne cate pot sa iti treaca prin minte...pai alcoolul e acid? Ma mut din Romania...m-am hotarat. :ner:

Eu cred ca testezi aici printre noi cam care explicatii ar "da mai bine" la cazuri din astea...Dumnezeule mare...

Modificat de Kmcoio
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Lck cola nu are cum sa iti iasa in etilotest.

Exista o singura posibilitate, numai sticla sa fi fost de cola , nu si continutul. ;)

PS. Incearca chestia cu salata , otetul contine alcool. :ner:

Modificat de Elvis
Publicat

am spus din greseala fiola,scuze dar nu sunt napoleon sa citesc 7 replay-uri de odata si sa raspund fara greseli,nu stiu daca imi intelegi situatia dar nu ai vrea sa te afli in ea.Iti spun sigur ca nu este foarte confortabil.

@Miadry,am mai avut de a face cu aparatul etilotest si de fiecare data mi s-a dat acea suveica sau cum s-o numi(chestia aia alba pe care se pune gura cand sufli) ambalata si am fost pus de catre agenti sa o desfac cu propriile maini,dar de data asta nu s-a intamplat ca de obicei.

@007,nu vreau sa supar pe nimeni dar cred ca si tu esti ca si mine unul din milioanele de romani care au avut mai mult de suferit de pe urma "legii" decat de castigat cu toate ca stii ca ai fost corect..

Am mai avut probleme,am apelat la politie si mai rau mi-am luat-o in barba decat sa mi se faca justitie,asta este ultima oara cand mai apelez in functie de ce o sa se aleaga de cazul meu

• Membru
Publicat

Elvis, permite-mi sa te corectez, asta in cazul in care nu ai fost ironic, acidul acetic nu contine alcool, ci se poate obtine din alcool. Ca formula chimica, nu are nici in clin nici in maneca vreo legatura cu alcoolii de vreun tip. :emo-yessir:

Publicat

Scorburi, uscaturi.......esti cumva padurar?

Cred ca te-ai ratacit.

Neah ca ma ajuta GPS-ul dat de Boc, ca tot e moca de la UE! :emo-yessir::hmmmt:

Publicat

Asta este cea mai folosita scuza Kmcoio , salata.

007 mare grija cu GPS lui boc, nu de alta dar un popor intreg cauta directia corecta de multi ani dupa acelasi GPS si nu a reusit sa o gasesca.

Publicat

nu mai ardeti de mine pentru chestia cu acidul,eu doar am spus ce as putea crede ca este din moment ce pot sa jur cu mana pe icoana ca nu am baut,nu sunt chimist ca sa stiu ce substante cu ce substante reactioneaza,eu doar am presupus,dar observ ca mai mult starnesc rasul,imi racesc gura(tastatura) de pomana iar increderea mea in justitie scade din ce in ce mai mult.

Publicat

Sincer imi pare rau de tine Lck.

Dar ti-ai facut-o cu mana ta.

Imi pare bine ca esti credincios, dar juramintele nu te vor ajuta in instanta.

Important este sa inveti ceva din gresala .

Daca vei gresi la fel se va numi prostie.

Multa sanatate. :emo-yessir:

Publicat

Lasati salata. :lol:

Lck, incearca sa iti amintesti si sa pui in aplicare ce te-au invatat la scoala de soferi si nu vei mai avea niciodata probleme. Sunt sigura ca ti-au enumerat alimentele pe care nu trebuie sa le consumi inainte de a te urca la volan, printre care si fructele. :)

Publicat

007 mare grija cu GPS lui boc, nu de alta dar un popor intreg cauta directia corecta de multi ani dupa acelasi GPS si nu a reusit sa o gasesca.

Pai nu au avut coordonatele corecte, nu vezi ca numai ei le-au stiu ca sa iasa din criza?!

Pe de alta parte, ca sa fiu ontopic, daca @Lck a consumat alcool sa stea pieton 3 luni sa dea in judecata firma "cornuta" ca a pus o sticla de sampanie intrun corn...

@Lck poate s-a suparat pe tine ca nu i-ai dat de un corn cu lichior macar... :ner:

• Displace 3
  • Membru
Publicat

stiu nici mie nu imi vise sa cred, eti79ety ai mancat un croassant si ai facut testul?

sigur, rezultatul a fost 0.00mg/l.

Publicat

inca o intrebare: cand se efectueaza un test cu acel aparat cum trebuie sa procedeze agentul? nu este normal sa desfaca o suzeta din acea noua in prezenta mea sau sa mi-o dea mie sa o desfac? ca mie mi-a adus aparatul din masina cu ea deja montata..astept raspuns urgent

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.