Jump to content
POLITISTI.ro

Ateliere de cromat / bronat / argintat / vopsitorie electrostatica etc.

CITADELA

Recommended Posts

• Moderator

Zilele acestea am cautat un atelier unde sa pot croma niste piese. Desi acum 7-8 ani exista un astfel de atelier (fosta Cooperatie) in spatele pietei Obor de pe Strada Ziduri Mosi, acesta s-a desfiintat, prin demolare...adica nu am reusit nici macar sa aflau daca s-au mutat in alta parte (by the way, daca cineva stie ceva despre ei, sa-mi dea de veste; parca "nea Bratu" era seful de atelier!?)

Asa ca am inceput sa caut pe net si in randul amicilor un astfel de atelier; astfel mi-a fost recomandat unul situat la adresa Str. Magura Vulturului nr.49 , in spatele blocurilor situate la intersectia Sos. Mihai Bravu cu Sos. Iancului (din Bucuresti). Vedeti ca intrarea se face de pe lateral, dinspre Intr. Apold, langa niste garaje maro. Daca o sa cautati strict adresa de mai sus, o sa gasiti niste constructii abandonate, ocupate in prezent de etnici minoritari. Se lucreaza totul manual, ca pe vremuri! Dar oamenii sunt priceputi iar tarifele sunt pentru bugetari!

Cum stiu ca pe forum sunt pasionati de auto/moto, banuiesc ca nu sunt singurul interesat de astfel de ateliere , fapt pentru care va propun sa folosim acest topic doar pentru acelea care sunt inedite, greu de gasit sau care presteaza mestesuguri ce nu se gasesc pe tot drumul. Adica, sa nu trecem tinichigii, vopsitori de duzina, croitori de cartier etc.

Va mai fac o recomandare. atelierul PLM Tunning din Bacau (Str. Garii nr.1); lucreaza cu fibra de sticla, vopsesc cu air-brush etc. Mi-au reconditionat o casca de pompier, care a iesit mai bine decat cand era noua! 

• Upvote 7