Jump to content
POLITISTI.ro

Am fost căutat acasă de poliţişti

balkanm

Recommended Posts

Buna ziua.

Am fost cautat acasa de 4 agenti de politie,4 domni si 1 doamna/domnisoara.

Nu m-au gasit acasa asa ca au stat ore bune pe scara blocului tot batand la usa,asta am aflat de la un vecin.

Se intampla acum 1 saptamana,nu au lasat nicio hartie in usa sau in casuta postala asa ca am fost la cea mai apropiata sectie de politie pentru mai multe informatii unde mi s-a spus sa astept sa ma caute din nou pentru ca ei nu pot afla cine ori de ce m-a cautat.

Ce trebuie sa fac in cazul acesta,a trecut o saptamana de atunci fara alte ,,vizite " .

Multumesc pentru raspunsuri!

• Member

Dar hai sa te intrebam noi pentru ce te-ar cauta Politia si culmea sa te si astepte cateva ore in scara?Hmm :hmmmt:

Oare vroiau sa-ti faca vreo surpriza? :shock: Sau poate data viitoare intra direct fara sa mai bata dupa ce sparg usa? :emo-box:

Edited by cipri83

Practic nu m-ai oferit nici macar o parte dintr-o posibila cauza.

Daca stiam pentru ce ma cauta,nu as fi scris aici si nici nu m-as fi dus de buna voie la sectia de politie unde paradoxal biroul de informatii este defapt biroul de non-informatii.

Si ai certitudinea ca aici pe forum lumea stie de ce esti tu cautat acasa.

Nu te duce la vot duminica.

Nu am incredere in votul tau

• Upvote 4

• Member

Te-ai gandit ca poate vecinul isi bate joc de tine (oare de ce?) si exagereaza sau poate ca persoanele respective nu au fost politisti deloc sau poate au fost dar de la alte sectii? Mmmm ... o fi posibil asa ceva?

Sau logica pt tine este non - logica asa cum biroul informatii este non-informatii?  :wacko:  Paradoxal

Multumesc pentru raspunsuri chiar daca ma asteptam la niste pareri,de ce ar fi venit 4 agenti spre exemplu,nu este nevoie sa-mi puneti logica la indoiala,daca tu ai fi fost in cazut meu si te-ai fi adresat unui birou de informatii din incinta unei sectii de politie iar acestia nici macar nu ar asculta ce ai de spus inainte sa te trimita acasa,nu ai cauta raspunsuri altundeva?

Politia din sector nu ma poate ajuta,politia generala la fel...am ajuns la concluzia ca,si nu vreau sa sune a cliseu, dar multi dintre politisti nu isi fac treaba,ridica nici macar un deget, nu a pus nimeni mana pe telefon sa sune undeva sa afle pentru ce am fost cautat.

Va atacati pana si pe forum, sa nu cumva sa ceara cineva vreo informatie si sa ii raspundem ca niste oameni civilizati, hai sa parem duri si ,,cool" ca doar suntem ditamai autoritatea.

Va multumesc totusi pentru timpul acordat.

Am aflat ca au fost imbracati in civil...

Si aveau legitimatie de la ministerul de interne

• Upvote 1
  • Downvote 9

Practic nu m-ai oferit nici macar o parte dintr-o posibila cauza.

Daca stiam pentru ce ma cauta,nu as fi scris aici si nici nu m-as fi dus de buna voie la sectia de politie unde paradoxal biroul de informatii este defapt biroul de non-informatii.

Polițistul de la informații  este pus acolo ca să te îndrume în legătură cu ceea ce trebuie să faci dacă ai o problemă, respectiv ai fost victima unei infracțiuni, veciunul se ceartă cu tine e.t.c, nicidecum să-ți spună cine te-a căutat. Chiar crezi că acel polițist este clar-văzător?

Daca aveau legitimatie de la Ministerul de Interne ai crezut ca erau politisti? Poate erau pompieri si au venit sa verifice daca ai stingator in casa. :))

• Upvote 1

• Moderator
On 13.11.2014 at 18:17, balkanm a scris:

Politia din sector nu ma poate ajuta,politia generala la fel...am ajuns la concluzia ca,si nu vreau sa sune a cliseu, dar multi dintre politisti nu isi fac treaba,ridica nici macar un deget, nu a pus nimeni mana pe telefon sa sune undeva sa afle pentru ce am fost cautat.

Într-adevăr, o concluzie măreaţă. Păi tu ai impresia că treaba poliţistului e să te dădăcească pe tine. Stai liniştit, nu eşti aşa important pe cât te crezi.

On 13.11.2014 at 18:17, balkanm a scris:

Va atacati pana si pe forum, sa nu cumva sa ceara cineva vreo informatie si sa ii raspundem ca niste oameni civilizati, hai sa parem duri si ,,cool" ca doar suntem ditamai autoritatea.

Cine se atacă? Posibil doar să fie cineva uimit de câtă minte trebuie să aveţi în cap când postaţi astfel de întrebări stupide.
Te-ai gândit vreodată, de unde poate să ştie cineva de ce ai fost căutat acasă, din moment ce nu ştim cine eşti, din ce oraş şi aşa mai departe.
Atît vă duce capul pe voi! Sau ai impresia că avem vreun glob fermecat ... :doh:

Aha,deci daca iti spun din ce oras sunt atunci vei sti cine m-a cautat...interesant.

Intrebari stupide?Cum altfel sa intreb daca nu am mai multe informatii.Repet,asteptam niste pareri gen: Politisti de cercetari penale,politisti comunitari etc.Si daca tot nu este de datoria nimanui sa ma ,,dadaceasca" atunci spuneti voi unde as putea afla cine m-a cautat si de ce.

Eu nu am gasit nici macar un topic unde sa raspundeti frumos.

• Downvote 7

Eu subiectul asta l-as trece la "Divertisment"!

"M-a cautat cineva acasa. Nu eram acasa sau eram si am deschis umbrela. Nu mi-a lasat nimeni nici un mesaj.

Va rog sa-mi spuneti, cine m-a cautat? Daca n-o faceti inseamna ca va luati salariile de pomana, ca eu platesc politia!"

:lol:

Omule, daca te roade, du-te la politie si intreaba. Daca aia te trimit acasa, ia-o ca pe o gluma proasta pe care ti-a facut-o vreun cunoscut si gandeste-te unde ti-ar placea sa-ti petreci urmatoarea vacanta, sau cand trebuie sa schimbi uleiul la masina etc.

• Moderator

@balkanm

Dacă spui că nu ai găsit niciun topic cu răspunsuri pertinente, înseamnă că ai lacune mari la capitolul "citire".

Reţine că în viaţă este extrem de important să ştii să formulezi şi să adresezi o întrebare corectă, dacă vrei să primeşti un răspuns mulţumitor. Mulţi, la fel ca şi tine, formulează întrebari stupide, la care nu se poate răspunde serios. Întrebările de acest gen, proaste şi fără rost, întotdeauna şi oriunde, nu numai pe acest site, atrag replici ostile.

De fapt, aici noi suntem ostili faţă de cei care par că nu sunt capabili să gândească înainte să pună întrebări, iar asta pentru că astfel de persoane nu sunt decât o pierdere de vreme şi ne fac să pierdem timpul pe care l-am putea folosi pentru a răspunde la o întrebare interesantă sau unei persoane care într-adevăr merită.

Dacă nu ştii, te informez că ne luăm din timpul nostru pentru a răspunde la întrebările publicate în această secţiune a forumului şi trebuie să le filtrăm fără milă, să ignorăm întrebările stupide, întrebările care nu pot să aibă răspunsuri concrete, pentru a ne putea folosi timpul mai eficient, cu ceilalţi.

• Upvote 3

Am priceput.

1 - daca intrebarea ti s-a parut stupida este pentru ca situatie este stupida ea insasi, iar dupa ce am fost la politie m-am gandit sa caut un potential raspuns aici.

2 - nu esti obligat sa raspunzi daca ti se pare stupid, este dreptul tau dar daca vrei sa demonstrezi ceva, filtreaza topicurile care ti se par interesante, inteligente.

„dupa ce am fost la politie m-am gandit sa caut un potential raspuns aici.”

De unde să știm noi (polițiștii din toată țara) cine te-a căutat? poate au fost unii cărora le datorai bani și ai cam depășit termenul de rambursare.

Spune numele,prenumele adresa și data când ai fost căutat, o să  deschidem un topic nou cu subiectul „cine l-a căutat în data de ..., pe.....,domiciliat în..........” și poate o să ai noroc să afli cine te-a căutat și pentru ce.

• Upvote 1

Buna ziua.

Am fost cautat acasa de 4 agenti de politie,4 domni si 1 doamna/domnisoara.

In fond cati erau 4 sau 5?  :hmmmt: De unde stii ca erau agenti, nu puteau fi si ofiteri? Daca doamna/domnisoara era de la DNA? De regula cand vin mai multi politisti au in buzunar si un mandat de arestare! Ai comis ceva ilegalitati? Ai intrebat vecinii daca in fata blocului nu mai erau si alte masini cu mascati? Nu te supara, dar la asa intrebare, asa raspunsuri. Motive de cautare a unei persoane la locul de domiciliu sunt foarte multe. Sa ne anunti tu cand o sa afli care a fost motivul pentru a elucida misterul.

Circula într-un timp, în spațiul public, un banc care spunea că:"Un locatar al unui bloc a coborât la ghenă să arunce gunoiul și s-a întâlnit cu Miliția care părându-i omul suspect și neavând acte la el, l-a luat la secție.

Acolo întrebat în repetate rânduri și câteva zile cum il chemă și unde stă, primea mereu bătaie bună spunându-i-se că minte.

Într-un final, când cei de la miliție s-au lămurit de el, i-au dat drumul acasă.

Ajuns în scara blocului, bătut și vai de capul lui, se întâlnește cu un vecin care-i zice:

-Vecine, te-a căutat Miliția patru zile la rând da' să știi că nici de-al dracu' nu le-am spus că stai aici."

Așa și cetățeanul care intreabă de ce l-a căutat Poliția.

Păi...Nimic mai simplu.

Întreabă vecinul și cere-i acestuia mai multe detalii.

Ăla de spui că ți-a dat vestea.

Pentru că, știi de ce, bancul la care am făcut referire are și ceva adevăr în el și anume că, vecinii când văd poliția pe la ușă cuiva nici de-ai dracu' nu colaborează cu aceasta.

Realitate pățită de mine.

Și... Nu trebuie să te superi pe noi pentru că nici noi nu le știm pe toate, cu atât mai mult de ce te-a căutat Poliția.

Totuși, dacă te-au căutat o dată și nu te-au găsit, vor veni și a doua oară până vor rezolva problema pe care o au cu tine. Asta doar dacă ai o problemă și vecinul binevoitor nu a făcut mișto de tine.

• Upvote 2

• 6 years later...
  • 1 year later...

Buna ziua, as dori sa știu în ce situații ești căutat de poliție acasa. Mulțumesc anticipat pentru raspunsuri 

Edited by OctaviaPop
Nu doresc sa dau multe detalii
  • Downvote 1

• Marius changed the title to Am fost căutat acasă de poliţişti
  • Active member

Pai dacă ai fost căutată acasă, este evident ca acei polițiști au ceva treaba cu tine.

Este posibil sa dorească doar sa te intrebe ceva, este posibil sa îți lase vreo citație ție, personal, sau sa îți aducă ceva la cunoștință.

• 9 months later...

Buna ziua . Am o nelamurire . Am ajuns acasa in jurul orei 7 seara…in fata blocului o masina de sectie…urc si in fata usii ma astepta un politist civil si un jandarm inarmat . Venisera sa imi spuna ca vecinii au depus plangere pentru galagie si de asta au venit .(mentionez ca mandat nu puteau obtine ca sa intre fara voia mea in locuinta pentru ca nu am facut nicio fapta penala) Dar eu banuiesc ca defapt cautau altceva si anume suspiciune de droguri ( pont ) . E posibil in urma unei reclamatii de galagie sa vina in formula asta si fara sa imi prezinte vreo citatie sau vreo hartie? Au intrat , au vazut ca nu e nimic si au plecat

Multumesc. 

Edited by catalinam
  • Downvote 1