Jump to content
POLITISTI.ro

Cum scapi / blochezi cererile (invitaţiile) la jocuri ori aplicaţii pe Facebook


Marius

Recommended Posts

  • Moderator

Pentru cei care utilizează cea mai mare reţea socială din lume Facebook şi sunt asaltaţi zilnic de cereri (invitaţii) enervante la jocuri sau alte aplicaţii, există mai multe posibilităţi de a scăpa de aceste invitaţii şi cereri pentru jocuri, pe care le voi descrie mai jos.

Pentru a bloca cererile şi invitaţiile pentru jocuri de pe Facebook trebuie să mergeţi la secţiunea APLICAŢII aflată în bara laterală din stânga şi trebuie să daţi click pe 3JtZHx9TaF3.png Jocuri.

post-1-0-06799400-1413452713_thumb.png

Veţi fi direcţionaţi pe o pagină unde sunt afişate toate jocurile din Facebook, iar pe această pagină, în partea superioară trebuie să accesaţi secţiunea Activităţi.

post-1-0-12997900-1413452767_thumb.png

Pe pagina Activităţi din jocuri, în partea stângă sus se găsesc două secţiuni

  • envelope_dark-grey_m.png Invitaţii - unde sunt afişate invitaţiile primite de-a lungul timpului pentru jocuri care nu au permisiuni în contul vostru de Facebook (pe care nu le-aţi jucat şau accesat)
  • rotate_dark-grey_m.png Cereri - unde sunt afişate jocurile ce au permisiuni în contul vostru de Facebook (jocuri pe care le-aţi jucat sau încă le jucaţi)

Selectaţi pagina Invitaţii şi vor fi afişate absolut toate invitaţiile pentru jocuri de la persoanele aflate în lista voastră de prieteni.

post-1-0-41441100-1413452810_thumb.png

În această pagină aveţi două posibilităţi să blocaţi invitaţiile la jocuri.

Fie accesaţi link-ul Ignoră tot care oferă posibilitatea să ignori toate cererile de la o aplicaţie şi să blochezi aplicaţia (jocul) respectivă, fie accesaţi butonul X din partea dreaptă a fiecărei invitaţii sau cereri.

post-1-0-89012900-1413453021_thumb.png

  • Link-ul Ignoră tot oferă posibilitatea să blochezi aplicaţia (jocul) respectivă sau să o raportezi ca abuzivă
  • Butonul X oferă posibilitatea să blochezi aplicaţia (jocul) respectivă sau să ignori toate cererile de la persoana care a trimis-o

Dacă alegeţi să blocaţi aplicaţia (jocul) - atunci nicio altă persoană nu va putea să vă trimită cereri şi invitaţii la jocul respectiv.  În plus, nici aplicaţia nu poate să acceseze informaţiile contului vostru de facebook şi nu veţi mai vedea acest joc.

Dacă alegeţi să ignoraţi toate cererile de la persoana care le-a trimis, nu veţi mai primi nici o invitaţie (cerere) pentru vreo aplicaţie de la persoana respectivă.

Vă recomand să alegeţi opţiunea de a bloca aplicaţia (jocul) pentru că în acest fel nu doar blocaţi cererile din partea unei persoane, dar nici nu veţi mai primi invitaţii şi cereri pentru acelaşi joc din partea altor persoane din lista voastră de prieteni.

post-1-0-17855600-1413453154_thumb.png

Dacă optaţi să blocaţi aplicaţia (jocul) respectivă, pe ecran apare o fereastră de confirmare în care sunt afişate informaţiile referitoare la urmările aceste acţiuni.

post-1-0-04764300-1413453446_thumb.png

Trebuie să procedaţi în acest fel pentru toate jocurile care vă deranjează şi de la care nu mai doriţi să mai primiţi cereri, invitaţii şi notificări.

  • Upvote 8
Link to comment
  • 3 months later...
  • Marius unfeatured this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.