Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

A fost cineva la hotelurile MAI din Predeal si Brasov? In caz pozitiv, as dori sa stiu care sunt conditiile acolo, cum sunt camerele, modalitati de rezervare, orice legat de acestea. Eventual si ceva poze ar fi binevenite.  

Publicat

Din punctul meu de vedere la Brasov conditiile sunt OK, eu am sunat direct la hotel si am facut rezervare cu aproximativ o luna inainte.

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Are cineva detalii despre Complexul de odihna?

Fotografii, conditii, etc..

Publicat

Am sunat la Complexul de Odihna Paul Greceanu si mi-au zis ca o camera dubla e 130 lei. Cand i-am zis ca in adresa scrie 100 lei mi-a zis ca nu sunt informatiile actualizate. 

• 10 luni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
Publicat

Buna ziua,

A fost cineva la Casa de odihnă - Şugaş-Băi, caut un numar de telefon de acolo si nu gasesc pe nicaieri.

multumesc

• Displace 1
  • 4 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Știe cineva cind incep inscrierile pentru hotelul  meridian mamaia pentru anul 2016?

Modificat de mity2000
Publicat

Inscrierile au inceput de la data de 01.01.2016. Poti sa intocmesti raport si sa il trimiti celor de la SRU.
La inceputul lunii aprilie se repartizeaza locurile disponibile pentru fiecare ipj in parte.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

In perioada 25-28 martie am fost la Brasov, la Excelsior .. Conditii bune, am mancat la restaurant, mancare buna si preturi mici. Zona e absolut superba, fiind prima data pentru mine si logodnica mea in aceasta parte a tarii, am ramas placut impresionati :) Cu siguranta vom mai merge si ne vom caza tot la Excelsior :P Bravo, MAI!

• Membru
Publicat

Cum sunt condițiile de cazare la Centrul de Formare Inițială și Continuă al M.A.I. din Orăștie ? Mă poate ajuta un coleg cu informații ?

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 5 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Pt.sezonul 2016 au fost alocate locuri pt,politisti in spatiile de cazare MAI, stie cineva?Pe la IPJ-uri nu se aude nimic desi ar cam fi vremea.Sau locurile s-au "repartizat" deja?

Publicat

Deocamdata nimic, dar trebuie sa comunice Directia Logistica locurile alocate pentru fiecare judet.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Stie cineva cum se plateste la Hotel Meridian? Se platesc toti banii (cazare si masa) si apoi se deconteaza? Sau se plateste ca la Brasov- deja cu reducerea aplicata. Si in cazul in care ai o camera cu 3-4 locuri , daca sunt doar 2 ad si un copil, la masa cum se plateste? 4 meniuri sau 2 meniuri?

Si care sunt preturile actualizate la camere?

Multumesc!

Modificat de carmenalexia
Publicat

Preturile actualizate le stiu cei de la Directia Logistica. Daca sunteti doi adulti si un copil nu cred ca are rost sa ii luati meniu separat. Depinde cat este de mare copilul, dar in niciun caz 4 meniuri. Camera cu 4 locuri este apartament, poti sta si singura daca vrei atata timp cat platesti. Pana acum se platea cazarea care se deconteaza in proportie de 90% pentru politisti iar masa o platesti cand ajungi la Meridian. Masa nu se deconteaza.

Publicat

Intelesesem la un moment dat ca meniul trebuie platit functie de nr de locuri prevazute de camera (4locuri -4 meniuri, desi noi suntem doar 2 adulti si copilul). Copilul are 5 ani.

Publicat

Pai daca mergeai cu sotul tot patru meniuri trebuia sa platesti? Cine ti-a spus? Eu am fost la Saturn, poate s-a mai schimbat ceva, dar nu cred. La 5 anisori copilasul mananca putin nu este nevoie sa ii iei un meniu.

Publicat

Anul trecut prinsesem un apartament la H . Meridian, dar am renuntat pt ca ni s-a spus ca desi eram 2 ad si un copil trebuiau platite 4 meniuri/apart/zi. Acum poate s-a schimbat, pt ca am inteles ca se plateste direct la receptie la hotel si doar 10% din valoare. Anul trecut plateam integral  si cazare si masa si se deconta dupa un timp la serviciu.

Cum e la Saturn?

Cum mai este statiunea? auzisem ca este in paragina.

Publicat (modificat)

Plaja este foarte buna, in apa mai sunt pietre, Saturn este langa Mangalia, treci strada si preturile sunt ca acasa. Mancarea in hotel este foarte buna, conditii de cazare doua stele. Nu stiu cum sunt in apartamente conditiile ca nu am stat. Hotelul are piscina interioara dar apa este cam rece. Poti face plaja in Mangalia daca vrei. Poti face plimbari pe faleza, poti vizita portul, poti face plimbari pe mare etc. Daca nu esti ,,figurant" te simti foarte bine.

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
Publicat

Nu ma poate ajuta nimeni cu un numar de telefon pentru  Casa de odihnă - Şugaş-Băi, va rog frumos.

multumesc

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.