Jump to content
POLITISTI.ro

Concediu fara plata politisti

Postare recomandată

Publicat

Se mai acorda concediul fara plata de 30 de zile calendaristice conform prev. Hotararii nr. 1.578 / 18.12.2002?

Precizez ca am nevoie in vederea rezolvarii unor probleme strict personale.

Publicat

Faci un raport catre comanda IPJ-ului in care explici care sunt cauzele care te determina sa soliciti concediul fara plata.

Daca ai documente medicale sau de orice alta natura le atasezi in copie xerox.

Astepti raspunsul in 30 de zile care cel mai probabil o sa fie favorabil.

• 1 an mai târziu...
Publicat

Intentionez sa-mi iau concediu fara plata pe perioada unui an de zile, in baza deciziei unei comisii privind starea de sanatate a fiicei mele. Sa ma astept ca atunci cand ma intorc la serviciu sa mi se spuna ca mi-am pierdut "locul" din cadrul sectiei si ca pot fi repartizat aiurea, oriunde in judet sau in  tara, sau e neintemeiata aceasta "temere"? 

Publicat

Nu trebuie sa iti fie frica ca iti vei pierde locul, mai ales ca tu pleci in fara plata pentru ingrijirea copilului bolnav.

• Apreciez 1
Publicat

Câți ani are copilul? Vezi că ai posibilitatea să-ți iei un concediu pentru îngrijirea copilului bolnav, dar este condiționat de vârstă acestuia. În această perioadă poți fi plătit și nu pierzi nici vechimea, pe când în cazul concediului fără plată pierzi și bani și vechime. O să mă documentez mai amănunțit.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.