Flipper Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Salut .Acum 10 zile am dat testul psihologic pentru scoala de agenti de la Campina ,dar am o intrebare .Pe foile alea am modificat de mai multe ori raspunsurile ,adica nu pe aceeasi foaie ,cam pe fiecare foaie care era de personalitate am modificat cate 2-3 ,adica mi-am dat seama ca se legau unele intre ele ,ma intorceam si modificam ca sa nu ma contrazic.Ma poate afecta chestia asta ?Mai pot face o cerere de reexaminare ?Multumesc anticipat. Link to comment
Stalin Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Salut,Flipper!Din pacate,nu mai poti sustine o reexaminare a testului psihologic.Ce raspunsuri ai modificat? Link to comment
Taio Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Dupa parerea mea ai toate sansele sa iti pici examenul psihologic. Aici nu poti sa "gresesti" si mai apoi sa revii cu un raspuns corect, doar de aia e test de personalitate. Ai spus adevarul dupa care ti-ai dat seama ca e mai bine sa minti si ai corectat. Ramane de vazut. Cine stie dupa ce se ghideaza sau ce puncteaza psihologii... Succes. P.S Nu cred ca exista o cerere de reexaminare si nu cred ca vei mai putea da un alt psihologic decat dupa 6 luni sau 1 an. 2 Link to comment
Flipper Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 Stalin :Era ceva cu "Imi place sa imi petrec cat mai mult timp liber cu prietenii"-DA ;apoi "Nu m-ar deranja sa stau cateva zile singur departe de ceilalti"-NU la intrebarea cu prietenii am modificat ,am mers pe principiul ca nu prietenii sunt cei mai importanti in viata ,ci familia.Plus de asta,bifasem o casuta in care scria ca ma intalnesc cu ei la 2 saptamani ,deci ma contraziceam .Si mai era o intrebare ,interpretabila :"Daca stai undeva la rand,si vine cineva in fata ta,te-ar deranja?"-DA .Din cate stiu,nici prea emotiv nu trebuie sa fii ,adica din acele teste sa reiasa ca esti emotiv.Plus de asta,intrebarea este daca m-ar deranja ,nu daca as reactiona intr-un fel .Nu inseamna ca daca m-ar deranja,ar trebui sa ma iau cu omul la bataie .Si inca una:"Aveti uneori ameteli?"-initial am pus DA ,apoi am modificat . Link to comment
Flipper Posted August 27, 2014 Author Share Posted August 27, 2014 Am luat testul psihologic Fac ultimele pregatiri pentru plecarea la Campina :o3 .Sper sa nu am probleme..adica singurele probleme sunt la mingea medicinala ,la viteza cam 6,5-6,7 scot iar la rezistenta 3,25-3,30.Cu invatatul stau ..ma apropii de foarte bine ,mai mici lacune la romana,la engleza cam greu dar sa vedem Oricum ,multumesc de sfaturi ,mi-am facut griji cam..degeaba Link to comment
iav Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 La noi la I.P.J au fost afișați cei care au picat testul psihologic. Din cei 70 de candidați, jumătate+1 au picat. Link to comment
Flipper Posted August 28, 2014 Author Share Posted August 28, 2014 La noi la I.P.J au fost afișați cei care au picat testul psihologic. Din cei 70 de candidați, jumătate+1 au picat. Si la noi ,jud. Vaslui ,din 52 inscrisi au picat 27 .Cam multi ...In fine nu ma bucur de raul altuia ,dar trebuie sa fii cat de cat cu capul pe umeri sa ajungi unde iti doresti ,mai ales politist . Link to comment
traian1990 Posted June 16, 2015 Share Posted June 16, 2015 La testul psihologic de la admitere cum este bine sa plocedezi? Cand nu ai timp sa le rezolvi pe toate sa bagi la nimereala raspunsurile,asta ar insemna sa mai gresesti.Sau sa faci putine intrebari dar bine? Link to comment
Moderator Marius Posted June 16, 2015 Moderator Share Posted June 16, 2015 Mda ... poți să le pui la ”nimereală”. Link to comment
PaulG Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Salutare , ma numesc Grancea Paul si anul acesta este al 2-lea an consecutiv care pic testarea psihologica.Sunt de etnie Romma si anul trecut am mers pe locurile de rromi, iar anul acesta am renuntat la acele locuri.Cum as putea lua anul viitor examenul psihologic?M-am pregatit si cu o doamna psiholog dar degeaba ea a zis ca nu are testele de la politie,alta meserie nu doresc sa practic deoarece imi place sa lucrez in politie.Stiti ceva psihologi care lucreaza cu politia si m-as putea pregatii? Multumesc anticipat Link to comment
Membru BGeorge Posted June 26, 2015 Membru Share Posted June 26, 2015 (edited) Daca nu reusesti sa treci de ex. psihologic inseamna ca nu esti potrivit pentru a fi politist, nimic altceva. Nu vad ce pregatire ai putea face pentru ex. psihologic. Poate ar trebui sa te reorientezi spre alta meserie. Edited June 26, 2015 by BGeorge Link to comment
Moderator Catalin Posted June 26, 2015 Moderator Share Posted June 26, 2015 Doamna psiholog ţi-a luat banii degeaba. Nu te poţi pregăti sau medita pentru un astfel de examen. Pur şi simplu ai abilităţile necesare sau nu le ai. Nu le poţi căpăta ulterior datorită meditaţiilor. Link to comment
Membru BogdanAlx Posted June 26, 2015 Membru Share Posted June 26, 2015 (edited) Testul psihologic releva anumite aptitudini pe care se presupune ca ar trebui sa le ai in aceasta profesie insa in acelasi timp releva si anumite trasaturi caracteriale, trasaturi de personalitate precum si modul in care reactionezi in fata unor anumite situatii, care din nou, nu sunt lasate la voia intamplarii.Acestea sunt trasaturi personale,individuale.Pe unele le dezvolti de-a lungul vietii,altele sunt native insa de orice natura ar fi ,ele nu pot fi pregatite/capatate/dezvoltate etc. la fel cum faci cu probele sportive spre exemplu.Ai trecut prin acest test.Poti sa stii ca ce iti spunea doamna psiholog .ca ea nu are testele de la politie, nu prea are importanta deoarece nu este vreun test de o complexitate ridicata sau vreun secret.Ai vazut ca sunt intrebari de personalitate,intrebari de rationament logic,verbal etc.,sunt chestiuni oarecum generale. Nu inseamna neaparat ca ai vreo problema sau mai stiu eu ce.Inseamna totusi ca ,cel putin(spun cel putin datorita faptului ca teoretic aceste testari sunt foarte usor influentate si de starea in care te aflai in respectiva zi/saptamana/luna) ,in momentul in care ai sustinut testul starea ta psihologica a fost incompatibila cu cerintele acestui test. Edited June 26, 2015 by BogdanAlx 3 Link to comment
PaulG Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Inteleg domnule Bogdan, cred ca m-au picat la partea libera cea cu interviul Caci nu mi-am gasit cuvintele, doamna psiholog se grabea caci tot telefoane primea si a zis sa scriem repede erau cateva intrebari CE regrete ai, ce dorinte ai si alta sa zic o situatie negativa in care am fost implicat si sa zic cum am reactionat Nu ma dau batut si o sa incerc si la anu,mult mai serios , mult mai linistit , si cu mai multa incredere Link to comment
Membru BogdanAlx Posted June 29, 2015 Membru Share Posted June 29, 2015 Lasa formalitatile, sunt doar un student..nu e nevoie de formule de politete.Daca nu te dai batut nici acum esti de laudat, mergi plin de incredere,odihnit,relaxat si in mod normal ar trebui sa fie bine. 1 Link to comment
georgya Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Nici nu trebuie să renunți dacă asta îți dorești să faci!!! Trebuie să fii încrezător, să mergi foarte odihnit și relaxat. ''Înfrângerea este adesea o situație temporară. Renunțarea este cea care o face permanentă''. Link to comment
PaulG Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Va multumesc pentru incurajari.Nu o sa ma dau batut,asta imi place aceasta meserie as practica-o cu placere .Nu pot merge altundeva si sa nu imi placa! Link to comment
SDimachi Posted July 12, 2015 Share Posted July 12, 2015 Avand in vedere ca si eu sunt de etnie rroma si am fost declarat apt in urma sustinerii examenului psihologic din acest an imi permit sa iti dau un sfat Paul. Incearca ca la anul sa nu te grabesti chiar daca te preseaza examinatorul pentru ca este obligat/a sa stea pana termina ultimul, mananca si bea apa inainte sa intrii in sala, mergi odihnit si fara emotii, sa fii in cea mai buna stare atat fizica cat si psihica. Iti urez mult noroc si stii cum se zice in popor: a trei-a oara e cu noroc 1 1 Link to comment
Membru Ben Posted July 12, 2015 Membru Share Posted July 12, 2015 Incearca ca la anul sa nu te grabesti chiar daca te preseaza examinatorul pentru ca este obligat/a sa stea pana termina ultimul, Esti tu asa sigur ca e obligat sa stea dupa toti ? Eu zic sa nu mai dai astfel de sfaturi proaste ca s-ar putea omul sa aiba o surpriza neplacuta daca te asculta pe tine. Oricum testul nu e conceput sa-l faci tot pana la ultimul punct. Link to comment
Al2 Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Buna, am dat si eu testul psihologic si la intrebarea "Esti o persoană impulsiva? " am raspuns "da"..Ma poate afecta cumva sau a mai avut cineva întrebarea asta si a răspuns" da" si a fost trecut/pica?? Link to comment
PeterP Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Dacă vei fi picat, nu îți va spune nimeni la care întrebare ai răspuns corect sau incorect. Este vorba despre un anume punctaj pe care ești nevoit să îl faci pentru a fi declarat apt. Așteaptă rezultatul și atunci vezi dacă te afectează sau nu. Link to comment
Cristina09 Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Pe ce data se susține proba psihologică ? Link to comment
AndreiPopescu1848 Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Pentru testul psihologic poate sa constituie un impediment faptul ca sunt introvertit si faptul ca nu sunt prea sociabil ? Link to comment
iav Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Nu poți afla decât dacă dai testarea. Link to comment
Madeleline Posted May 25, 2018 Share Posted May 25, 2018 Buna ziua Ma ajuta si pe mine cineva va rog frumos cu niste exercitii pentru testarea psihologica la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza"... Am inteles ca vor fi cateva intrebari si contra-timp😢😕 unde gasesc niste teste contra timp online sa exersez va rog?? Multumesc mult Link to comment
Recommended Posts