Jump to content
POLITISTI.ro

Minusul zilei (replica zilei / chestiunea zilei)

Postare recomandată

Publicat

Tatal politistului Codrut Oprea : "O să îl iau acasă, dar întâi o să îl port prin tot Bucureştiul ca să vadă lumea cum a ajuns un poliţist care şi-a făcut datoria şi cum este tratat". :unsure:

Publicat (modificat)

No comment! Ce rost ar avea sa comentam aceasta declaratie cand omul isi striga durerea si nimeni nu il aude?

Modificat de Dorin17
  • Membru
Publicat

Gigi Beheecali despre incidentul de la meciul Petrolul-Steaua : "Domle, daca l-a lovit cu kickboxingul, sa ii dea 5 ani de inchisoare...[...]...alea sunt lovituri cauzatoare de moarte, 7 la 22 de ani". :ner:

• Apreciez 2
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Igaş: "Va veni momentul în care voi scrie şi eu o carte. În minister am putut să văd foarte multe lucruri" :faint:

Eu i-aş recomanda să-şi dea demisia şi să se apuce, întrucât pentru cei ce vor verifica manuscrisul d.p.d.v. gramatical vor avea foarte mult de muncă. :ner:

• Apreciez 4
Publicat

Sigur, cartea va fi un best-seller, sa aiba oamenii cu ce aprinde focul . Se va intitula :

Terminatorul Politiei Romane

Capitolul 1. Cum am gasit 57.000 de politisti in sistem si cum am slabit la 45.000 de bucati.

Capitolul 2. Cum sa platesti salarii cat mai mici, sa nu le dai drepturi si dotari.

Capitolul 3. Cum sa numesti sefii in MAI pe baza de cocarda portocalie si daca se poatecu predilectie, din locurile tale natale .

Capitolul 4. Cum sa adopti pozitia mutului cu sindicatele si organizatiile profesionale.

Capitolul 5. Cum sa faci cadou primarilor cate o palarie de politisti. ( Uite asa impac si capra si varza, colegilor le dau instrumentul ,adica organul , iar eu mai usurez bugetul )

Capitolul 6. Cum sa pastrezi secretul muncii de politie, incat sa nu stii nici tu ce ai facut azi si nici macar ce vei face in viitor.

Capitolul 7. Cum sa preiei ordine de la Cotroceni si sa iesi dimineata si sa spui ca vii cu idei noi de ,, eficentizare ,, .

Capitolul 8. Cum sa rezolvi dileme de genul ,, a fi sau a nu fi ,, ( adica sa fie judicarul la Interne sau la Parchet, sa fie mascatii la Politie sau la Jandarmi, sa fie economicul la Interne sau sa-i dau la Garda Financiara . Dar nu totusi trebuie sa mai las vreo doi ca sa mai am ce conduce.)

Dispozitii finale . Cum se canta vesnica pomenire a sistemului de ordine publica.

P.S. Sint sigur ca manuscrisul cartii , va fi decriptat de catre oamenii de stiinta , dupa o suta de ani, pana vor reusi sa descifreze hieroglifele si cuneiformele autorului. Dar pana atunci va mai scrie urmatoarele 3-4 volume , ce numai amaratul de Balzac a putut scrie romane-fluvii, cu toti stim ca geniile se pot naste si la Pecica . Doar nu vreti si bani pentru munca ,sa fiti fericiti ca sunteti contemporani cu un geniu .

Avertizare : Textul de mai sus este un pamflet, orice asemnare cu realitate nu este deloc intamplatoare, problema este ca doare !

• Apreciez 2
Publicat

Premierul României, Emil Boc este mai bun decât fostul premier al Greciei, Giorgios Papandreou şi decât prim-ministrul demisionar al Italiei, Silvio Berlusconi, a declarat Sulfina Barbu, ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, la Interviurile Gândul.

Motivul este, după cum susţine ea, că Emil Boc a avut curajul de a impune măsuri de austeritate în ciuda sacrificiului politic pe care l-a făcut.x0.gif?sdtrnd=0.8621696339008857&&snocache=1320993769045_56799954697518520&spgid=21009978605342172&sck=y&sfver=10&f1pgad=4&__x1ts=df27742f&sww=1253&swh=843&sifr=0&pub=62&site=3224&section=135&zone=2533&size=0x0&xcrid=233713&xgeo=RO%7C36%7C0%7CTimisoara%7C%7C0%7C&x1guid=386121109204635401&x1ctxkw=__context&x1c3=2GMhl3Ju90elkewIOw3gSA==

"Realităţile economice ne arată un lucru: politicienii care nu au curaj să ia măsuri, sau care sunt chiar populişti şi demagogi, trebuie să plece. Mă refer aici la lucruri concrete. Primul ministru, cu guvernul din Grecia, au trebuit să plece. Domnul Berlusconi, în Italia, trebuie să plece", a declarat Barbu.

Ministrul a adăugat că cele două demisii, una deja depusă şi alta anunţată, în Grecia, respectiv Italia, sunt "un semnal pentru politicieni, la nivel european, că atunci când eşti populist, când nu vrei să vezi că realităţile îţi impun nişte măsuri pe care trebuie să le susţii, pleci din politică".

Boc, mai bun decât Berlusconi şi Papandreou pentru că are curaj

Întrebată de gândul dacă nu se poate vorbi despre acelaşi lucru şi în România, respectiv despre retragerea din politică a celor care nu au avut rezultate, inclusiv a premierului Emil Boc, Barbu a răspuns, calm şi răspicat că "premierul Emil Boc a fost atât de criticat în anii trecuţi pentru măsurile pe care le-a luat, astfel încât a făcut contrariul domnului Berlusconi". "A avut un comportament contrar comportamentului lui Berlusconi sau al lui Papandreou, din Grecia", a adăugat ea.

Planul B include apelarea la banii FMI şi ai CE din noul acord

Guvernul Boc are un plan B privind execuţia bugetară de anul viitor, în cazul în care pe plan extern vor avea loc evenimente deosebite, cum ar fi ieşirea Greciei din zona euro sau intrarea în incapacitate de plată a Italie, după cum explică ministrul Muncii.

Acest plan B implică funcţionarea statului, respectiv o execuţie bugetară, în baza celor mai mici estimări ale principalilor indicatori pe care este fundamentat bugetul, respectiv creşterea economică şi deficitul bugetar.

"Planul B, pentru ce este mai rău, este următorul: menţinerea datelor pe care le avem în buget şi pentru a doua jumătate a anului următor şi accesarea banilor pe care îi avem prin acordul cu Fondul Monetar şi Comisia Europeană", a declarat Barbu.

Mai oameni buni, astia chiar ne cred miriapode ? Plin partidul asta de pupincuristi, analfabeti si MAFIOTI !

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Marți, Marian Vanghelie și-a anunțat colegii că nu are de gând să plece din PSD. Cum a făcut-o? Simplu, printr-o exprimare greșită.

"Eu sunt vicepreședintele PSD, ales la congres. Și încă o dată spun: le plac sau nu le plac de mine sunt vicepreședinte, ca să lămurim lucrurile", a spus Marian Vanghelie, după ce a participat la o reuniune organizată la Parlament de Confederaţia Sindicală Naţională Meridian.

Publicat

Gigi Becali a declarat, vineri, în faţa instanţei supreme, că terenul pe care l-a luat la schimb de la Ministerul Apărării avea o valoare sentimentală pentru el, pentru că era semănat cu lucernă, şi-şi putea paşte liniştit oile acolo. :ner:

Publicat

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu a declarat la Gala de Excelenţă a Romilor (rog a se citi a "ţiganilor") că "am avut un moment în viaţă când mi-am dorit să ajung lingurar" :faint:

Eu i-aş zice domnului ministru "păcat v-aţi răzgândit". Cine ştie poate făcea carieră.....

Publicat

Ai fi cumparat Dane, vreo trei linguri si vreo doua fuse de la domnia sa!

• Moderator
Publicat

"În doi ani am reuşit să demonstrăm ceea ce nimeni nu poate să conteste. Suntem cea mai responsabilă, cea mai curajoasă, cea mai eficientă guvernare din România din ultimii 20 de ani, dar şi cea mai eficientă la nivel european", a declarat azi Elena Udrea

Întradevăr, economia bubuie, se fac rectificări bugetare pozitive datorate încasărilor peste cele prognozate, locurile de muncă sunt cu nemiluita, astfel încât am ajuns să importăm forţă de muncă, nivelul de trai s-a îmbunătăţit considerabil, etc :doh:

Păcat că aceste lucruri sunt valabile doar pentru cei apropiaţi lor.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu fiind invitat la audieri privind situaţia diplomelor de la Universitatea Spiru Haret în cadrul Comisiei de Abuzuri din Camera Deputaţilor „Datoriile ministerului este de zero lei” :doh:

Dacă ăsta se presupune că este "şeful" profesorilor din România ce pretenţii să mai avem de la Vanghelie, Becali şi alţii......

• Displace 1
Publicat (modificat)

Dane, paradoxal, dar are dreptate. Profesorii nu sunt oare plătiţi de altcineva?, şi apoi ce mai contează limbajul?, cine mai vorbeşte acum corect romîneşte sau româneşte?, ba unii europarlamentari refuză să declare că sunt români!, astea sunt vremurile în care trăim.

Modificat de avam
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Daniel Funeriu o fi facut aceeasi scoala cu igas! :ner: :ner: :ner:

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat (modificat)

Sau scoala populara de arta! :ner:

Modificat de Dorin17
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Sincer, mie mi-a lăsat impresia că e un pic cam inconștient.

Probabil că și-a găsit vreun alt loc de muncă în altă parte și a dorit să iasă din anonimat și să devină pentru o săptămână popular.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.