Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Doresc sa stiu daca pot sa conduc in afara tarii daca am permisul de mai putin de 1 an (pana in Grecia).

Publicat

Sigur? Daca caut pe google toti zic ca nu si nu doresc sa ma intorc acasa cu cinestie ce probleme.

• 3 ani mai târziu...
Publicat

Buna ziua !!

Am obtinut permisul de conducere pe 30 decembrie 2016, iar vara asta, impreuna cu mai multi prieteni intentionez sa mergem la mare in Bulgaria. Intrebarea mea ar fi urmatoarea: Pot conduce ca si sofer incepator in afara tarii? Am intrebat si citit din mai multe surse si n-am gasit un raspuns concret sau actual. :wacko:

Multumesc !! :)

• Moderator
Publicat

Nu ai citit mai sus ?
e aceeasi intrebare, difera doar tara...
Raspunsul este DA ! Incepatorii pot conduce in afara tarii
Propun administratorilor sa inchida topicul pt ca si-a atins scopul.  

• 1 an mai târziu...
Publicat

Este legal sa ies cu masina din tara daca am experienta 11 luni?  Am cautat in Codul Rutier 2018 - OUG 195/2002, actualizat 2018 si nu am gasit nimic care sa imi interzica acest lucru.

• Moderator
Publicat

Daca mai puneti astfel de intrebari, incep sa ma gandesc serios sa va raspund "Nu", intrucat nu imi dau seama cum ati reusit sa luati permisul, ceea ce ma face sa am dubii in legatura cu pregatirea voastra de "soferi"
Normal ca poti iesi din tara conducand, chiar daca esti incepator.
Apropo, ti-a fost lene sa citesti mai sus ?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.