Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Ieri am incercat sa-mi schimb adresa de e-mail asociata contului de membru, iar pentru acest lucru este necesara validarea noii adrese de e-mail (probabil pentru a verifica ca adresa folosita nu este una fictiva si fuctioneaza), dar am intampinat dificultati prin faptul ca nu primeam mesajul de validare la noua adresa de mail.

In final, dimineata am gasit mail-ul generat de forum si am reusit sa-mi revalidez contul de membru.

Am zis ca e util sa anunt acest aspect, ca mailurile sunt trimise foarte tarziu, la mine a sosit dupa o zi si o noapte.

O zi placuta va doresc.

C-tin.

• Apreciez 2
  • Administrator
Publicat

În urmă cu două zile au fost actualizate anumite setări ale serverului unde este găzduit forumul, iar în cursul acestei dimineţi am remediat problemele apărute referitoare la trimiterea mail-urilor. În prezent totul a revenit la normal şi nu trebuie să mai întâmpinaţi dificultăţi.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.