Jump to content
POLITISTI.ro

Jandarmeria "salveaza" Romania

Postare recomandată

Publicat

... de unde stiu ca erau excremente umane, le-au facut analiza ad hoc in laboratorul mobil, sau au determinat empiric prin degustare directa?

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Asta e tare :ner: "Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul". Care va să zică, "publice" şi "cu publicul" nu e acelaşi lucru...Mai am de învăţat. :doh: Vai, vai ...

Marius, trebuie să-şi justifice cumva şi ei activitatea. :emo-yessir:

Publicat

Dovada unei interventii haotice: ce pateste un jandarm cand foloseste spray-ul din dotare

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Poate ca dupa ce termina cu descinderile, antidrogul,perchezitiile, si spartul de usi, mai pun mana si pe tehnica din dotare si isi reamintesc care le este treaba...

Modificat de arcan
  • Apreciez 1
Publicat

Eu nu stiu ce au asteptat atat, erau o caruta de jandarmi si o mana de violenti, puteau linistiti sa-i inconjoare sa vina de pe strazile laterale, din spate, ei s-au multumit doar sa-i impinga tot mai in spate sa-i lase sa distruga si sa vandalizeze.

Publicat

cine-i pentru ? cine-i impotriva, sa se abtina...

simbata au batut pe cine nu trebuia, duminica nu au batut cit trebuia (si cind trebuia) pe cine trebuia. in plus de asta, daca simbata nu ar fi batut oameni relativ nevinovati, poate ca duminica nu ar fi iesit "ultrasii", deci in ceeace privesc "luptele de strada" dat-mi voie sa fiu circumspect. parca se vrea o escaladare a violentelor.

cine va avea de cistigat? sefii din jandarmerie ca deh au demonstrat ca pot..

Publicat

eu ma gindeam ca ii puteau impinge in pasajul de la cocor, blocat pasajul la ambele capete si da-i si lupta :) ar fi potolit toate galeriile de fotbal intr-o singura intilnire. din cauza lor nu am mai fost la un meci de 20 de ani.

Publicat

http://www.jurnalul....ideo-601567.htm

Victima colaterala la protestele de duminica seara, in fata spitalului Coltea. Un barbat a fost prins in actiunea de "curatare" a trotuarului din fata spitalului de catre jandarmi, acestuia fiindu-i rupt piciorul drept in doua locuri (fractura de tibie si peroneu). In urma socului, omul a ajuns sa-si tina laba piciorului in mana, pana la sosirea SMURD-ului. Victima a declarat, printre urlete de durere, ca nu se afla in locatia respectiva ca sa protesteze, ci pur si simplu se deplasa spre masina personala, parcata in apropiere, pentru a o muta din calea manifestantilor. Un alt barbat si-a riscat pielea si a intrat in grupul de jandarmi urland "Lasati-l, ca-l omorati! lasati-ma sa-l scot de acolo!". In cele din urma a reusit sa-l scoata din ghearele oamenilor legii si sa-l traga spre mijlocul carosabilului, langa grupul de jurnalisti. Barbatul a fost dus de urgenta la spital

Ce animale fara creier. Dar si un animal isi da seama cand victima sa nu mai poate riposta, dar astia de nici atat nu-s in stare.

• Apreciez 1
Publicat

Nu stiu ce sa zic, am vazut la un meci de fotbal cum 100 de jandarmi tineau in mana un stadion intreg iar ieri nu puteau controla nici a 10-a parte dintr-un stadion...

Publicat

Jandarmi ! V-ati facut de ras aseara, nu ati fost in stare sa tineti in frau 50 de huligani. Nu aveti oameni competenti , la conducere , care sa ordone si sa "gandeasca" (

Publicat

am inteles ca la Timi Jandarmeria si-a facut treaba cum trebuie, cu felicitari chiar, ca sa spun asa?

Publicat

stiti ce e suparator???toata lumea acuzam,ala e varza,ala e prost,ala e.......si asa mai departe..chestia e ca toti suntem in aceeasi oala si trebuie sa fim alaturi de cei ce manifesta care sunt din toate clasele sociale dar in acelasi timp trebuie sa ne facem si datoria,asa ca vrem nu vrem suntem prinsi la mijloc.Toate institutiile gen politie,jandarmerie,pol.frontiera,isu se batjocoresc intre ele....PENTRU CE????

CE REZULTATE AU ACESTE BATAI DE JOC? VA ROG CU RESPECT RASPUNDETI...

• Apreciez 1
  • Displace 4
Publicat

din decursul evenimentelor se pare ca putem deduce ca atit jandarmeria cit si "ultrasii" si-au facut datoria cu prisosinta :naughty: in special ultrasii. TRAIASCA ARMATA ROMANA, ARMATA-I PRINTRE NOI!

Publicat

sursa replicaonline.ro

În week-end, jandarmii şi Poliţia Locală :doh: din Hârşova au desfăşurat o acţiune de depistare şi sancţionare a comerţului neautorizat. Astfel, pe strada Ovidiu şi Primăverii, din localitate, au fost surprinşi Constantin G., de 40 ani, Ştefan B., de 40 ani, Costică M., de 40 ani şi Alina B., de 20 ani, din Călăraşi, care opreau trecătorii din zonă şi încercau să le ofere spre vânzare zeci de ambalaje care conţineau soluţii pentru curăţenie. Bunurile au fost confiscate, iar cei care nu deţineau autorizaţii de comercializare a bunurilor au fost sancţionaţi cu 1.000 de lei.

P.S. Probabil de mâine această "mare" colaborare se va ocupa de traficanţii de varză murată din pieţe. Mare îţi este grădina Doamne! Ţara arde şi baba se piaptănă.

Publicat (modificat)

Comic este că la un moment dat întoarce capul să vadă dacă nu cumva a rămas singur. :ner:

maxu să prinzi nişte hoţi de exemplu ?!

Modificat de Dan
  • Moderator
Publicat

Duminică jandarmeria şi-a demonstrat incompetenţa. Acolo au ei competenţe exclusive şi acela a fost primul lor examen adevărat după ce au devenit "profesionişti" în 2007, pe care l-au picat cu brio. O mână de flăcăi i-au alergat şi au făcut tot ceea ce au dorit ei, iar jandarmii deşi erau mai mulţi şi se presupune că ar fi trebuit să fie pregătiţi, au dormit în galoşi.

În loc să-şi dea aere de mari anchetatori sau de trupe speciale, ar trebui să înveţe ceea ce ar trebui să facă cu adevărat. Faptul că au existat distrugeri şi vandalizări este o dovadă clară a eşecului pe care l-au înregistrat, prin "măsurile lor specifice".

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.