Jump to content
POLITISTI.ro

Jandarmeria "salveaza" Romania

Postare recomandată

Publicat

Nu mi vine sa cred ceea ce am citit.nu mi vine sa cred cat de penibili si frustrati pot fi unii politisti.Ce aveti cu jandarmii?Postati accidente provocate de jandarmi,jandarmi bauti...etc???Politisti vb asta?Ha,imi pare rau,dar exemplele cu politisti(ca sa nu spun bancurile)sunt nenumarate.

Nu se poate sa fi ti atat de rai cu colegii jandarmi si sa nu vedeti cine va inconjoara,cu cine va faceti serviciul...

Sa le fie rusine celor care au postat ceea ce au postat.Cu siguranta nu reprezinta politia.

• Apreciez 1
  • Displace 13
  • Moderator
Publicat

Și ce te face să crezi că ar interesa pe cineva ceea ce crezi tu?

Doar voi jandarmii vă considerați „colegi” și tot voi sunteți cei care pozați peste tot în niște fecioare, comparându-vă obsesiv cu polițiștii.

V-am mai explicat, dar se pare că pricepeți foarte greu ... nu sunt și nici nu o să fie bancuri cu jandarmi, pentru simplu motiv că sunteți lipsiți de importanță, sunteți zero barați. La fel cum nr. bancurilor cu portari sau paznici este nesemnificativ sau aproape inexistent, tot la fel se întâmplă și în cazul vostru al jandarmilor. Și știi de ce? Pentru că importanța acestei categorii profesionale a jandarmilor tinde către zero în societate. Același lucru se întâmplă și cu exemplele negative de care vorbești, năzbâtiile bastonarilor nu sunt la fel de importante sau aducătoare de rating și de aceea nici nu sunt mediatizate la fel de mult.

Iar în privința serviciului, puteți sta liniștiți, majoritatea polițiștilor și-l fac fără remorcă, iar celor care au ghinionul să ia după ei un jandar nu le face nicio plăcere, nu sunt extaziați și nici nu au vreun avantaj, ba din contră ... au o grijă-n plus.

Așa că scutește-ne de părerile tale. Vezi că ai nimerit pe un site al polițiștilor, nu al jandarmilor/comunitarilor sau alte specii ce se autointitulează „colegi”.

• Apreciez 4
Publicat

Next007 esti alt jandar care ar vrea sa fie politist.

Sa ne fie rusine? De ce?

Pentru ca va spunem adevarul pe care sefii nostrii in nemernicia lor nu au curajul sa vi-l spuna?

Tocmai astia sunt aia care reprezinta politia si ii apara interesele.

Ne-am cam saturat sa ne tot furati munca.

Facem serviciul cu voi? Pai am cerut noi asta?

Hotararea le apartine unora care nu au nimic comun cu munca de politie, niste ,,ciocoi" care s-au trezit cu grade la pijama intr-o dimineata.

Eu nu sunt rau cu jandarii, iti spun ca chiar nu am nimic cu cei de la sapa, insa sefii vostrii securisti ar trebuii pensionati toti.

Din cauza lor tu crezi ca noi suntem colegi. De minister poate, ca atributiuni nu.

Sa stai sa te gandesti putin si sa imi dai si mie un exemplu de tara cu apa calda unde in patrula este un civil cu un militar.

Strtocamila, animalul asta traieste decat pe strazile patriei.

Daca un politist ar venii la tine in unitate sa faca ,,culcaturi" si ,,tarasuri" cu tine, sau in serviciu te-ar trata ca pe un subordonat, asa cum spune Ordinul 60 ti-ar fi bine?

Insa noi avem bun simt si putin mai multa minte ca unii care intra pe aici sa ne dea lectii de moralitate.

Eu zic sa citesti Legea jandarmeriei mai bine , sa iti constientizezi atributiile si poate iti vei da seama ca atunci cand iti pui cagula incalci legea.

Poate iti vei da seama ca tu ca militar nu trebuie sa intocmesti acte de constatare ale unei infractiuni savarsite de un ,,CIVIL".

Ca prostiile pe care ti le debiteaza tie comndantii prin unitate multe dintre ele incalca legea.

Ca nu are trebuii sa aveti formatiuni gen judiciar, filaj, cercetari penale etc , ca in curtea unei unitati de jandari ar trebuii sa aveti decat un ,,rand" de sefi si nu trei ,,randuri".

Ca, conform legii nu puteti folosii decat girofaruri albastre .

Si exemplele ar putea continua.

Iti doresc sa ai un studiu interesant. :emo-yessir:

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Au gasit de cuviinta sa-si dechida ,,portile" chiar de Ziua Politiei Romane.

Cel care a scris articolul ar fi bine sa ii intrebe pe jandarii din fotografie daca nu cumva incalca legea cand poarta cagula.

Vai mama lor.

Publicat

S-au cam incins spiritele un pic mai sus. :ner: Si totusi ca sa nu fiu offtopic in legatura cu :ph34r: jandarii cagulati. Ati auzit de "proces verbal de conducere la cioata" incheiat intre jandari si padurar? Eu da, l-am si vazut... Bine adevarul ca este un exemplu de acum 2 ani de zile cand inca jandarii mai veneau pe raza comunelor ca sa constate ei domne' infractiuni cu peste si trafic cu seminte... :ner: Ce ma amuza.... :hmmmt: Oi fi masochist?

Publicat

Jandarmii astia sunt niste penibili fara tratament . Cunosc sigur faptul ca nu sunt inghititi de nimeni dintre noi si continua sa se fuduleasca cu prostia lor . De cind isi sarbatoresc astia ziua de ziua politiei ? Incearca sa se lipeasca de noi ca timbrul de scrisoare . Daca ar avea un pic de mindrie si de restul ca sa nu mai vorbim , si-ar tine calea lor si ar vedea realitatea . Este greu de tot pentru ei din pacate . Lumea nu-si poate explica de ce . Si pentru baiatul asta Next007 o dedicatie de la unul care a vazut de vreo 20 de ani elemente jandarmerizate : Meri frate in drumul tau si lasa politistii sa faca ce au de facut si sa gindeasca bine . Nu mai stati in camerele de luat vederi ca , este ceva mai mult decit penibil . Cei ce stiu adevarul cunosc ce faceti voi acolo . :D

• 1 lună mai târziu...
Publicat

La Ziua comunei Floreşti-Stoeneşti, jandarmii giurgiuveni au murit (de beţi) la datorie! :ner:

jandarmiigiurgiuvenibei.jpg

• Apreciez 1
Publicat

ce ar fi sa nu ii mai muscati ata de [cenzurat] pe jandarmi? cred ca nu ati vazut [olitisti pare furau spreiuri si brichete din magazin imbracati in uniforma. puneti mana si faceti putin sport si mai dati jos din burtile alea de neam prost

Sincer, am cazut pe jos de ras. "Spreiuri"? Fii serios.

Desi nu sunt politist...vrei sa stii de ce... exemplul esti chiar tu.

Rautate mica ce esti...

Publicat

........... Problema este ca domnii guvernanti trebuie sa stabileasca odata pentru totdeauna care sunt competentele politiei si care sunt cele ale jandarmeriei.............................

Atributiile sunt foarte bine stabilite. Doar ca cei de sus nu stiu sa faca distinctia. Jandarmii sunt responsabili de asigurarea si restabilirea O.P. iar noi cu mentinerea ei. Calcarea pe bombeuri se datoreaza politicienilor "desavarsiti" care ne guverneaza de 21 de ani.

• Moderator
Publicat

Care e diferenta intre asigurarea si mentinerea ordinii publice?

Publicat

Care e diferenta intre asigurarea si mentinerea ordinii publice?

Vezi in strategia MAI 196 din 2005:

" Menţinerea ordinii publice reprezintã ansamblul mãsurilor, activitãţilor şi acţiunilor organizate şi desfãşurate cotidian de cãtre forţele de ordine şi siguranta publica, pentru funcţionarea normalã a instituţiilor statului, protejarea şi respectarea drepturilor fundamentale ale cetãţenilor, a normelor de conduita civicã, regulilor de convieţuire socialã, a celorlalte valori supreme, precum şi a avutului public şi privat.

Asigurarea ordinii publice cuprinde mãsurile ce se întreprind pentru respectarea legalitãţii, prevenirea şi descurajarea unor acţiuni care vizeazã tulburãri sociale sau manifestãri de violenta pe timpul adunãrilor şi manifestatiilor publice, activitãţilor culturale şi sportive, precum şi altor manifestãri similare cu participare numeroasa şi se asigura de forţele principale şi de sprijin, potrivit competentelor.

Restabilirea ordinii publice reprezintã ansamblul mãsurilor legale întreprinse pentru repunerea acesteia în situaţia iniţialã, atunci când a fost tulburata grav, cu mijloace paşnice ori prin folosirea exclusiva a forţei."

• Moderator
Publicat

Deci, cand jandarii fac serviciu alaturi de un politist, unde se incadreaza la mentinere sau la asigurare ?

Publicat

Deci, cand jandarii fac serviciu alaturi de un politist, unde se incadreaza la mentinere sau la asigurare ?

Pai asta ar trebui sa ne explice cei de sus.

Dar tinand cont ca noi conducem inseamna ori ca ei sunt incompetenti ori ca facem mentinere.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

orice padure are uscaciuni,nu-i asa?cine a zis ca primeau ordine,ciutacu?parerea mea este ca le-au arata pe unde sa intre. :emo-yessir:

Publicat

nu asta vroiam sa arat ci modul de actiune asimilat turmei. cum poti face evacuare din incinta unui imobil care se afla in afara obiectivului incalcind drepturile elementare ale posesorului / proprietarului? sau jandarmii nu gindesc ci muncesc? nu i-au invatat elementele de baza ale dreptului ci numai bastoneala? :doh:

• 2 luni mai târziu...
Publicat

Purtator de cuvant si " mascat" in acelasi timp doar la brigada speciala de interventie a jandarmeriei, cred ca de asta se numesc speciali , e ceva special sa indeplinesti doua functii deodata.

Spunea cineva pe forum ca jandarmii au obiceiul de a se baga in fata camerelor cand le vad in functiune si se pare ca are mare dreptate , niciodata nu am vazut vrun luptator al politiei sa dea detalii despre misiune si sa vorbeasca cu jurnalistii cu cagula pe fata.

Publicat

Cum sa-ti faci un cont pe facebuc dedicat jandarilor, iar ca fotografie de profil sa pui una cu o politista !? :doh:

Au in sange apucaturile de impostori! :ner:

4223511v20rybin.png

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Madalin vinovati sunt sefii nostrii de rahat turcesc care accepta aceste colaborari cu jandarii si localii.

Adica accepta sa ne fure munca. Ca, acei infractori sa poata fi ridicati de ,,mascatii jandari" politistii au muncit luni de zile .

Nu am vazut niciunul sa dea vreun interviu

Pai luptatorii sunt pregatiti sa lupte nu sa dea interviuri despre misiuni cu cagula pe fata.

Penibil jandar.

Modificat de Elvis
Publicat

Sunt tare curios sa vad cum ar reactia cei de la bsij , politia locala, SIAS/SIR si batalionul anti-tero al SRI-ului in cazul unui atentat terorist cu luare de ostatici in Romania , desi nu doresc acest lucru. Cred ca va fi un circ urias facut mai ales de cei de la bsij si politia locala.

Cine , cand si cum intervin primii? ca toate trei au competente in domeniul anti-terorist , ca sa numai zic ca politie locala o sa isi calce pe atributii si o sa aduca si ei anti-teroristii lor. :blink:

• Membru
Publicat

Nu vad de ce ar intra comunitarii in enumararea aia. Sincer, le acorzi mult prea multa importanta si legitimitate doar amintindu-i. Ei nu exista in astfel de situatii. Aproape ca nu exista (ca legitmitate si importanta) nici in celelalte domenii, decat daca e cumva un caz grav de evaziune cu patrunjel si contrabanda de marar.

Pe vremuri, principalul rol il avea ACVILA. Acum, probabil BAT

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.