Jump to content
POLITISTI.ro

Jandarmeria "salveaza" Romania

Postare recomandată

Publicat

La începutul acestei săptămâni (Luni 14.08.2023) câţiva turişti au fost bătuţi de şase bărbaţi pe o plajă din Costineşti, iar după apariția forțelor de ordine totul s-a transformat într-o bătaie generală între turiști, polițiști și jandarmi, mai mulți bărbați fiind încătușați chiar pe plajă. 
În imaginile apărute în spațiul public se vede cum un jandarm lovește direct un turist.
Inspectoratul Județean de Poliţie Constanţa a anunţat, miercuri, că poliţiştii din Costineşti au reţinut, pentru 24 de ore, patru bărbaţi, pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Astăzi, joi 17.08.2023, cei patru indivizi au primit 60 de zile control judiciar din partea judecătorului de drepturi și libertăți. 

Voi ce părere aveţi referitor la acest eveniment, cu privire la modul de acţiune, etc? 

• Moderator
Publicat

Te referi la de acest eveniment:

Iar aici imagini de la început:

Din imagini se vede o bulibășeală generală, niciunul nu ştia ce să facă concret, se învârteau ca muştele fără cap de la unul la altul. Individul încătuşat este lăsat fără supraveghere, etc. 

Publicat

Cred ca sunteti constienti ca jandarmul ala o sa aibă de suferit din punct de vedere penal, mai ales dacă gibonii vor depune plangere penala impotriva lui.

Publicat

Eu nu am înţeles de ce jandarmul după ce îi altoiește pe ăla cu palma fuge de acolo? Am văzut pe internet că toată lumea îl laudă că mare zmardoi şi caftangiu. Întrebarea mea e, de ce fuge după ce loveşte cu palma???

Publicat

Premierul Marcel Ciolacu: "Trebuie toleranță zero, față de toți așa-zișii bombardieri, care fac scandal și confundă plajele cu maidanul"

Declaraţia lui Ciolacu nu este nimic altceva decât un populism ieftin şi o încercare de câştiga capital electoral pe considerentul valului de susţinere pt jandarm manifestat în mediul online. 
Aceeaşi mişcare o regăsiţi şi la aşa-zis influencerii poliţişti care se înghesuie să susţină jandarmul, pentru a mai câştiga simpatie şi câţiva urmăritori.

Doar că, intervenția in forță și fermă nu e totuna cu violenţa de cartier. E una sa intervii rapid, sa pui răufăcătorii cu faţa la pământ, sa le pui cătuşe și să-i bagi în dubă și alta e sa te iei la bătaie in uniformă de parcă ai fi in spatele blocului iar apoi sa pui cătușe, ori mair rău să-i iei la palme și pumni când sunt imobilizaţi.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.