Jump to content
POLITISTI.ro

Jandarmeria "salveaza" Romania

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Cat te-ai chinuit tu sa fii conspirat pana acum ... "o zona dintr-un oras din S-E Romaniei" .... :ph34r:

Pai ce-ai facut, ma nene, ma? Te-ai dat de gol ca esti din Constanta? :)

Modificat de Ben
  • Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

Daca imi doream sa fiu conspirat, nu mai postam nimic. :)

Oricum, jandarmii (cuvant care provine din frantuzescul gendarme care este o prescurtare a expresiei gens d'armes, adica tineri cu arme ceea ce sunt sigur ca foarte putini din randul lor cunosc) isi iau des nasul la purtare si asa cum a mai postat cineva mai sus, cand sunt solicitati la anumite manifestatii vin cu pretentii sa stea 11 cu duba, sa stea langa scena, langa carul TV si alte gesturi de politicieni. 

Publicat

Comandantii lor stiu sa isi vanda marfa....asta este diferenta. Si au marfa putina....dar o vand foarte bine tembeliziunilor! Niste impostori cu acte in regula!

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Generalul de brigada Ovidiu Vasilica, fost adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Romane, a fost numit sef al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta.:doh:
Jindarii se pricep la orice! La orice, mai putin la ceea ce trebuie sa faca conform legislatiei privind atributiile lor.:))

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Vă aduceţi aminte cum intrau jandarii pe-aici să ne spună cum poliţiştii sunt corupţi şi că stau la masă cu infractorii, iar ei sunt corecţii, corecţilor, în faţa cărora nimeni nu mişcă? Priviţi aici o mostră. Ei nu stau la masă cu infractorii, aha! 

Dacă nu vedeţi clipul inserat de pe facebook, acelaşi clip urcat pe youtube

• Apreciez 2
Publicat
On 6/21/2015 at 20:13, Elvis a scris:

Mi-a soptit o pasarica ca, cocalarii sunt pe duca.

Nu cred. Mai repede vor fi încadrați în poliție cu ocazia viiotarelor încadrări din sursă externă, că de, dacă nu s-a reușit mutarea structurilor de o.p și rutieră la locali, vor fi aduși ei a noi. Nu săriți cu minusurile pe mine, este doar o presimțire a mea și sper din toată inima să nu se adeverească.

• Membru
Publicat

Bai dar prosti sunt. Astia recunosc singuri ca au facut politie politica cu tot ce cuprinde acest aspect.

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Da.

Art. 2. (2) Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor se fac de catre functionarii din aparatul de specialitate al primarului, de organele Directiei generale antifrauda fiscala, de organele controlului financiar si de personalul Politiei Romane, Jandarmeriei Romane si Politiei de Frontiera Romane

• Apreciez 3
  • 2 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
Publicat

Se trezesc si alte institutii......cu privire la faptaciunile jandarmuieriei....

• 6 luni mai târziu...
Publicat

Nu-i de râs și nici de plâns. Ăla nu avea gradele pe umeri și nici alte însemne, era în civil și avea ceva ca o fumigenă în mână. A fost o victimă colaterală, deși nici victimă nu o pot numi pentru că doar au dat cu el de asfalt. Să zică mulțumesc că nu l-au dibuit huliganii ceilalți, că atunci lua bătaie adevărată.

• Moderator
Publicat

Dar ce structura e asta a lor ? ca ii vad si pe la mine pe la Valcea si chiar cunosc vreo 2-3....
sunt civili si mereu cand sunt fie meciuri, fie adunari de public sunt "prin zona"... si uneori si asa, in itmpul zilei, ii vad prin centru, stau la terase etc.
astia ce isi imagineaza ca sunt ? :)

• Membru
Publicat

Cel mai probabil sunt cei de la "Cercetare-Documentare" (super jandarmii secreți:ph34r:) sau eventual cei de la "Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale" (se vor a fi un fel de judiciar).

Publicat

Acum cicula printre jaguari un curent de transformare in  politisti. Smecheria e ca vor sa sara gardul prin transfer evitand concursurile, asa puerile cum sunt!

Publicat

Aproape toti jindarii vot sa fie politisti, dar nu am auzit de vreun politist care vrea sa fie jindar. Oare de ce politistii nu isi doresc asa ceva? Pentru ca se nasc si mor politisti!

• Moderator
Publicat

Eu as prefera sa mor pensionar ..la vreo 90 de ani :-))

P.S. Sache, ti-am inteles gluma ;-)

• 8 luni mai târziu...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.