Jump to content
POLITISTI.ro

Jandarmeria "salveaza" Romania

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Mie mi-a plăcut teribil să urmăresc cum jandarii antiterorişti de la bsij s-au dus şi l-au săltat pe Mazăre de la terasă. Ăla stătea la masă şi aştepta să plătească nota, probabil îşi termina şi băutura sau cafeaua şi pămpălăii bsij-ului stăteau ca nişte pompândăi penibili în picioare şi aşteptau cuminţi, cu ciorapul pe faţa şi încătărămaţi, în timp ce primărelul terorist Mazăre, statea aşezat şi citea tacticos mandatul.

Prima oară am fost tentat să cred că l-au găsit pe Osama, dar de unde ... era un terorist, deosebit de periculos, nea păstae ăla ce e primar la Costanţa. Superb, superb!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Da, Catalin, insa imaginea nu imi inspira o stare de normalitate.

Publicat

Ai dreptate, nu este normal asa ceva.

Daca unei persoane publice i se intampla asa ceva, oare oamenilor obisnuiti, necunoscuti de opinia publica, ce li se poate intampla?

In tarile civilizate nu te duci cu doua dube cu jindari pentru a pune in aplicare un mandat de aducere a unei astfel de persoane. Asta este doar o strategie ieftina, de "crestere" a imaginii jindarilor; asa isi justifica existenta, numarul foarte mare de jindari raportat la atributiile pe care le au conform legii.

P.S. Nu fac politica si nici nu pun in discutie daca persoana respectiva este vinovata sau nu, ci ma refer la modul de actiune al procurorilor si jindarilor!

• Moderator
Publicat
O batrână în vârstă de 82 de ani, ridicată de procurorii DNA, duminică, de la locuinţa ei din Rădăuţi și adusă în Bucureşti pentru audieri în dosarul magistraților corupți, a fost lăsată de izbelişte.

Bătrâna a fost audiată în calitate de martor timp de două ore, după care a fost lăsată să plece. Singură în Bucureşti, bătrâna nu avea niciun leu la ea astfel că nu putea ajunge acasă și deja se însera. Din fericire, ea a fost ajutată de un avocat, care i-a dat bani pentru biletul de tren.

Surse judiciare au declarat că bătrâna le-a spus procurorilor că nu are cu ce pleca înapoi acasă, dar aceștia i-au explicat că nu au cum să-i asigire transportul înapoi.

Andrei Tudor
sursa foto: digi24

post-2-0-31897000-1403525305_thumb.jpg

Superb, superb, cum jandarii ce se cred "antiterorişti" conduc acest "deosebit de periculoas" ... martor. 

Or fi stat cu cagulele pe ochi şi în maşină, pe drumul între Rădăuţi şi Bucureşti să o impresioneze complet de mamaie?!

Hai că de la jandari nu poţi avea vreo pretenţie, obsesia lor pentru cagule e arhicunoscută, dar ăia de la DNA nu realizează cât de penibilă este o astfel de imagine, cu retarzii ăia încătărămaţi şi cu cagule pe ochi, care conduc o bunicuţă.

Oricum, una peste alta, noroc cu atiteroriştii ăştia închipuiţi, ce bagă spaima în bunicuţe. 

• Membru
Publicat (modificat)

O parere de 2 bani nu am despre jandarmi, cat am despre procurorii lui peste prajit. Militarii in termen au primit un mandat de aducere dat de un idiot de procuror cu ifose de Dumnezeu pe pamant. Ca jindarii au ales sa-l execute cu bsij-ul minune si cu ciorapi pe fata e alta poveste.

Ar trebui inventat si mandatul de ducere, reversul mandatului de aducere 

O fi fost mult prea importanta audierea babutei de 82 ani la Bucuresti fata-n fata cu procurorul de nu se putea face prin comisie rogatorie.  :doh:

Daaar ... cum procurorul e Mesia, Dumnezeu pe pamant, atotcunoscatorul, seful perfect pt unii politisti de-ai nostri, o fi stiut el ce face. Nu ne permitem sa comentam.

Modificat de Ben
  • Membru
Publicat (modificat)

(2) Martorului i se aduc apoi la cunoştinţă următoarele drepturi şi obligaţii:
a) dreptul de a fi supus măsurilor de protecţie şi de a beneficia de restituirea cheltuielilor prilejuite de chemarea în faţa organelor judiciare, atunci când sunt îndeplinite condiţiile prevăzute de lege;

Oare nu se putea aplica aceasta prevedere??

Modificat de georgedi
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Asta însemna ca biata femeie să îşi plătească singură biletul şi apoi să ceară pe cale administrativă restituirea cheltuielilor.

• Moderator
Publicat
Un jandarm pasionat de droguri, cinci ani de pârnaie

PASIUNI… Jandarmii vasluieni, pe lângã pasiunea de a bate pungestenii, au si o pasiune pentru droguri. Unul dintre jandarmii care suferã de tupeul post-decembrist este si Alin Toderitã, subofiter în cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Vaslui.

Acesta a fost condamnat ieri de Tribunalul Iasi la cinci ani de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc si complicitate la introducerea în tarã de droguri de mare risc. El a fost arestat, alãturi de un alt traficant din Vaslui, fiind prins în flagrant dupã ce a primit din Costa Rica un colet cu jumãtate de kilogram de cocainã. Toderitã nu a recunoscut niciun moment acuzatiile, sustinând cã a fost folosit de un individ pe nume Pascaru pentru a-l transporta de la Vaslui la Iasi. Procurorii Serviciului Teritorial Iasi al DIICOT au dispus trimiterea în judecatã a doi vasluieni arestati pe 4 octombrie, dupã ce au ridicat un colet în care se afla aproape jumãtate de kilogram de cocainã, de la un oficiu postal din centrul municipiului Iasi. Procurorii l-au mai acuzat pe Toderitã, masterand la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iasi, pentru cã ar fi sedus o colegã de facultate pentru a primi un coletul cu droguri pe numele acesteia. „Toderitã a initiat o relatie cu martora, iar cu ocazia întâlnirilor avute, i-a cerut adresa. Întrucât i s-a pãrut suspectã solicitarea, martora i-a spus deliberat alt apartament”, aratã procurorii DIICOT în actul de sesizare a instantei. În luna august 2013, vasluianul Andrei Pascaru, cunoscut în sfera traficantilor internationali de droguri, a trimis 1.500 de euro unui furnizor din Costa Rica, pentru a-i livra drogurile în România. Întrucât se stia înregistrat în baza de date a Interpolului, acesta a apelat la jandarm pentru a primi pachetul. Toderitã a trecut ca destinatar numele iubitei, Magda F. El a fost interceptat de procurori în timp ce discuta cu tânãra si încerca sã o convingã sã nu meargã sã ridice coletul, în momentul în care aceasta a primit avizul de la oficiul postal. De teamã cã iubita nu-l va asculta, Alin Toderitã a fugit din post si a venit cu masina de la Vaslui la Iasi pentru a ridica drogurile, împreunã cu Pascaru, fãrã sã bãnuiascã faptul cã procurorii DIICOT îi monitorizau, iar cocaina fusese deja înlocuitã cu fãinã. Cei doi au fost prinsi imediat ce Pascaru a ridicat coletul de la postã si a ajuns cu el la masinã. Jandarmul îsi sfãtuia rudele sã steargã discutiile de pe messenger, sã securizeze conturile de Facebook si sã caute posibili martori favorabili. Autoritãtile au efectuat si o perchezitie în celula lui Toderitã, descoperind mai multe biletele de acest gen. Sentinta pronuntatã ieri de Tribunalul Iasi nu este definitivã, Toderitã având posibilitatea sã o atace cu apel.

sursa:  Vremea Noua
  • Membru
Publicat

Ăsta făcea trafic de droguri discutând afacerile prin messenger...:))

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Am mai dat de un exemplar de tot rasul astazi. Cica era de la Jandarmeria Montana, eram sus la cota 2000 sa beau o ciocolata calda, si niste turisti straini il intreaba do you speak english el cica yes, si intreaba de coborarea cu telecabina si el no uderstand, cand am vazut ca incep sa il doara mainile de la atata vorbit, m-am apropiat si le-am dat explicatiile necesare respectivilor. Daca nu esti in stare macar nu te mai da cocos.

Publicat

băt hi andărstend uat l-au intrebat ză turists. asta dăunt inseamnă zet hi mast ansăr la acea cueșciăn

• Apreciez 2
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Un jandarm din Capitală a fost împuşcat accidental în picior de un coleg 

Un jandarm a fost împuşcat accidental în picior de un coleg, când cei doi îşi încărcau armele ca să intre în tură, bărbatul rănit fiind dus la Spitalul Universitar de Urgenţă, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache.

Potrivit lui Georgian Enache, cei doi jandarmi, care au aproximativ 38 de ani, erau miercuri, în jurul orei 07.00, la sediul Jandarmeriei Bucureşti, unde îşi încărcau armamentul de serviciu pentru a intra în tură. La un moment dat, arma unuia dintre aceştia s-a descărcat accidental, iar glonţul l-a rănit uşor pe colegul lângă care era.

Bărbatul împuşcat are o rană la picior şi a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a precizat Enache.

Un procuror militar urmează să cerceteze cazul pentru a se stabili exact în ce condiţii s-a produs incidentul, a mai spus purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

sursa: mediafax
Publicat

poate nu stiti, dar in teritoriu sint subunitati de politie care gazduiesc si armamentul jandarmilor( ca asa-i in MAI, o institutie civila are grija de armamentul militarilor si ei au si sefi mai orientati), asa ca stau si ma intreb, daca se intimpla asa ceva la sediul politiei cam cum suna stirea?

Publicat

poate nu stiti, dar in teritoriu sint subunitati de politie care gazduiesc si armamentul jandarmilor

Confirm! ...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru activ
Publicat

Ma uit la TV si vad cum jandarmii sunt de partea protestatarilor de la cotroceni. Cica e un protest spontan, dar toata lumea stie de 3-4 zile de el...

Mi se pare foarte grav ca o televiziune sa manipuleze populatia ca sa apere un om pentru care nu exista pedeapsa conform faptelor comise, cel putin in lumea moderna.

Asta spune mult despre sefii jandarmilor...

• Apreciez 3
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Pai ai vrea sa ii ia la bataie pe plimbareti, sau cum?

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru activ
Publicat (modificat)

In primul rand asta cu plimbarea e chiar penibila, e clar protest neautorizat, anuntat la televiziune, de fapt anuntat e putin spus, mai bine zis e provocat prin manipulare.

Cine a zis de luat la bataie? Sa ia masurile legale, sa fie pregatiti daca tot se stia de el cred ca era normal.     Pentru asta sunt jandarmii, nu sa copieze structurile de interventie ale Politiei si SRI, sau sa duca babe la Parchet echipati de razboi.

Mentionez ca nu ma intereseaza nici o doctrina sau partid politic, nici macar nu am votat niciodata, dar e penibil sa aperi un hot care impreuna cu altii ca ei au distrus o tara intreaga. Oamenii astia sunt mai vinovati decat niste criminali, pentru ca faptele lor afecteaza vietile a milioane de oameni condamnate sa traiasca in saracie din cauza lor.

Modificat de bozo
  • Apreciez 4
  • Moderator
Publicat (modificat)

@bozo

Poate ca unii mai si analizeaza inainte de a aplica legea...

In ceea ce te priveste, poate tu chiar ai meritat taierea de 25% din salariu...

Modificat de danpin
  • Apreciez 3
  • Displace 6
  • Membru activ
Publicat

Dapin, aveam mari pretentii la tine...

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

bozo te asigur eu că nu vei fi dezamăgit, iar pretenţiile tale faţă de danpin sunt justificate şi vor fi confirmate. Tu fă bine şi vino la întâlneală! 

Acolo veţi discuta mai mult şi veţi vedea că nu sunteţi deloc pe lungimi de undă diferite, ci doar cu mici excepţii.  :naughty:

• Apreciez 3
  • Membru activ
Publicat (modificat)

Mi-ar placea sa vin, dar stau foarte prost cu timpul. Oricum o sa fac tot posibilul sa vin. Aduc si un poster cu Mircea Badea pentru Dapin? :pfft:

Modificat de bozo
  • Moderator
Publicat (modificat)

Devii offtopic! :D

Hai la intalneala sau da-i inainte cu jandarmii, on-topic ! :)

Modificat de danpin

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.