Jump to content
POLITISTI.ro

Jandarmeria "salveaza" Romania

Postare recomandată

Publicat

Elvis, ai pus punctul pe i ! :emo-yessir:  Dar nu inteleg ce cautau niste "jindari" la o problema ce tine de pompieri ?! :doh:  Eu, in locul pompierului, tipam la ei si le spuneam "Valea, lasati-ma sa-mi fac meseria !", direct in fata celui care filma. Dar pompierul, baiat finut, probabil cu mult bun simt, i-a lasat in plata Domnului, vazandu-i cat de mult tin sa fie filmati.

Sa inteleg ca daca mi se blocheaza broasca la usa, ori am probleme cu centrala termica, Doamne-fereste, chem "anti-teroristii" ? :hmmmt:

P.S. - Elvis, scuze ca te contrazic, vazand clipul pus de mister Arcan, mai nou, inclin sa cred ca visul oricarui "jindar" este sa fie pompier. Iar al locotenentului "jindar" este de a fi lacatus mecanic. Pfff,... :doh:

• Apreciez 2
Publicat

@Elvis -scuze pt supararea cauzata ,cred insa ca nu mai inteles.Sunt politist  si pur si simplu am fost bucuros sa vad o cunostinta veche (cam de 15 ani ) ,cu care ma intalneam mai mult la competitii.Stiu cum e cu neajunsurile ,nu e cazul sa le reiterez si eu .In privinta " tamtam-ului"-nu am inteles de ce a trebuit sa vina si pompierul si salvarea (asta pana la urma am inteles ca a fost chemata de o locatara ) dar mai ales pt ce a venit jandarmii...Pompierul cred ca era singurul in masura sa rezolve problema.

In privinta tacticilor de capusare la care faci referire ;pai suntem cea mai copiata structura !Maidanezul local se viseaza Politist ,jandarmul in sinea lui la fel,gardianul de la penitenciar se considera politist......pai in fond despre ce vorbim?Ai vazut undeva un semn ,o luare de atitudine din partea mintilor luminate ce ne conduc ca ar vrea sa faca ceva ?nimic!Toti tac!Pardon ! A fost o exceptie liderul de la SNPPC  Cms Malcoci care a avut o iesire in presa pe tema asta si cam atat ....

Scuze inca odata pt suparare .Nu a fost cu intentie .

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Eu totuşi cred că eşti jăndar. Ştii de ce? Pentru că pe lângă faptul că faultezi grav limba română, ai stilul ăla de băgare în seamă al jandarilor, vorbind despre lucruri de care au auzit şi pe care cred că le cunosc. 

• Apreciez 3
Publicat

Chiar daca esti politist, s-ar putea ca inainte sa fi fost jindar. Ai sarit si tu gardul? :hmmmt: Gandesti ca ei, vorbesti ca ei, iar de scris, fara cuvinte. 

Nu le mai lua apararea ca nu ai de ce. Citeste, te rog, prevederile Legii nr. 550/2004 si o sa vezi ca avem dreptate.

Toti incearca sa para ceea ce nu sunt, mai putin, noi, politistii.

Publicat (modificat)

Hideti sa nu facem o vanatoare de vrajitoare,si sa aruncam blamul pe oricine zice altceva decat ceva rau de jandarmi.Omul s-a referit la cunostinta lui,si nu-i puteti dicta ce cunostinte sa aiba sau sa nu aiba.

Cred ca ajungem sa cadem in extrem in modul asta.Si nu e bine.

Modificat de arcan
  • Apreciez 4
Publicat

@Cristi ,@Sache -domnilor,poate mai dau cu batul in balta cu limba romana ,nu contest ,Pt cunostinta dumneavoastra generala pt a va convinge sunt politist la IPJ Timis.Ce credeti voi...e problema voastra .Nu am tinut apararea nimanui ,doar din pacate am recunoscut o persoana ......si cam atat ! Si tot spre marea voastra uimire  o sa aflati ca mai sunt (inca ) prin Politia Romana  si oameni care mai fac si sport  si care se cunosc si in alte imprejurari nu numai in "cadrul executarii misiunilor" comune.Nu e nici o suparare !Asta e ! Nu am de gand sa ma cert cu nimeni .Daca va pot ajuta cu ceva privind identitatea mea cu placere va ofer orice detaliu va intereseaza .... 

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Mikolae nimeni de aici nu vrea moartea pacatosului.

Numai ca vezi tu drumul spre iad este pavat cu bune intentii.

Atentie sporita la ce fac jandarii si te vei convinge ca nu ti-am spus cu rautate ce ti-am spus.

Daca te-am suparat nu asta mi-a fost intentia, dar iti marturisesc ca nu am nimic cu donii comnadanti din jandarmerie numai ca nu-i suport!

• Apreciez 1
Publicat

@Elvis-nici o suparare barbate .Se mai intampla si la case mai mari.In ce ma priveste mai am patru ani sa pot iesi onorabil in pensie ...si  vreau sa ies ca si politist al Politiei Romane in nici un caz ,pensionar al cine stie carei structuri .... Numai bine .

P.S. 

De mult nu am mai auzit remarca ta  :..."Drumul spre iad pavat cu bune intentii"...foarte buna si foarte adevarata.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

sursa replicaonline.ro  12.07.2013

http://www.replicaonline.ro/fost-angajat-al-jandarmeriei-constanta-acuzat-de-abuz-in-serviciu-luare-de-mita-si-delapidare-125048/

Fost angajat al Jandarmeriei Constanța acuzat de abuz în serviciu, luare de mită și delapidare

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari au început urmărirea penală faţă de învinuitul general maior (gl. mr.) Bontic Neculai, adjunct pentru logistică al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, fost angajat al Jandarmeriei Constanţa până în anul 2005, în sarcina căruia s-au reţinut următoarele infracţiuni: abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, în formă continuată, 17 infracţiuni de luare de mită, participaţie improprie la infracţiunea de delapidare, în formă continuată.

Mai exact, în perioada 2005 - 2012, învinuitul Bontic Neculai, în calitate de adjunct pentru logistică al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, a pretins şi primit de la subordonaţii săi din unităţile din Bucureşti şi din ţară mai multe bunuri, estimate în acest moment la o valoare de peste 130.000 lei, pentru ca, în schimb, uzând de prerogativele funcţiei sale, să îi protejeze pe aceşti subordonaţi pe parcursul carierei profesionale. De asemenea, învinuitul Bontic Neculai a impus subordonaţilor ca, în mod periodic, să alimenteze cu carburanţi auto aflaţi în patrimoniul unităţilor de jandarmerie autoturismele personale ale învinuitului. De asemenea, acesta a cerut subordonaţilor săi ca, în timpul programului de lucru, să folosească bunurile şi resursele aparţinând unităţilor în care îşi desfăşurau activitatea şi să presteze diverse tipuri de servicii în folosul personal al învinuitului Bontic Neculai. În această modalitate, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române a fost prejudiciat cu suma de aproximativ 80.000 lei.

Învinuitului i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală. Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. Acesta a fost angajat al Jandarmeriei Constanţa (Brigada de Jandarmi) până în anul 2005, după care a fost transferat la Bucureşti.

P.S. Unde sunt ciumpalacii ăia de comentau că doar jandarmii sunt solicitați la descinderile DNA pentru că ei vezi domnule sunt așa mai .....integri. Iată în articolul de mai sus o mostră de ”integritate”. 

• Membru
Publicat

Iar dacă prin absurd li s-ar da nişte competenţe unde să aibă răspundere, garantat în şase luni de zile ar fi arestaţi trei sferturi din ei.

Publicat

Asa e peste tot,nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,in birouri e adevarata mafie din sistemul acesta nenorocit....nu are legatura cu cei care chiar lucreaza

• Displace 5
  • Membru
Publicat (modificat)

Jandarule, nici noi nu avem nimic cu cei care lucrează...dar problema știi care e? Că nu prea există așa ceva pe la voi, sunt specii pe cale de dispariție. În schimb, "ăștia care lucrează" de pe la voi se pricep de minune la două lucruri : carotarea polițiștilor și afișarea uniformelor în fața camerelor de luat vederi.

Modificat de Cristi
Publicat

Stii ce e ciudat?Ca in imaginile de la Liceul Bolintineanu, nici un jandarm,nu are inscrisa pe tinuta sigla,,Jandarmeria,,. asta in conditiile in care nu exista imagine in care sa nu apara un spate de jandarm cu inscrisul ,,Jandarmeria,, pe el...Nu e ciudat?Daca nu ma credeti, verificati imaginile.Oare au avut niste sefi precoci care au stiut ca urmeaza un scandal mediatic?

Intreb si eu...

Publicat

arcan are dreptate iar daca va uitati atent pe imagini o sa-i vedeti foarte subtil retrasi de miezul actiunii,actiunea Bolintineanu nu era in favoarea ,,imaginii imaculate,, a jandarmeriei si atunci au primit ordine clare sa stea cat mai retrasi si sa lase politia pe camere, pentru ca populatia sa perceapa ca defapt politia are ceva cu acei parinti.Daca o sa fiti atenti acesti jandarmi la toate misiunile lor au casti in urechi (parca ar fi SPP-isti)in care li se transmit ordine clare in functie de situatia din teren.Primesc ordine cand trebuie sa stea neaparat in fata camerelor si cand trebuie sa stea retrasi.

Publicat

Imaginea imaculata a jandarmeriei este ca intotdeauna de risul lumii care cunoaste adevarul , deci este o imagine de un gri inspre funingine . Si astazi s-au dat in spectacol pe la toate posturile de televiziune cu domnul general care era mare amator de chefuri . Ca sa nu mai vorbim de afirmatia celor de la tv care preciza ca , cei din Brigada mobila de interventii sunt familiarizati cu gradinaritul si cresterea porcilor , elemente necesare pentru mesele intinse . Te topesti de ris ce pot sa faca unii si asa se dau mari luptatori pentru ordine si liniste sociala. Cu statul in fata camerelor este o chestiune arhicunoscuta de toata lumea , inclusiv de cetatenii de pe strada si isi capata destul de des remarci negative pe chestia asta .  :))

Publicat (modificat)

Acum vreo cinci ani eram prin Bucegi cu un prieten şi am apelat la Salvamont ca să ne scoată dintr-o zonă mai dificilă. Salvamontistul era un om deosebit şi am păstrat ulterior legătura cu el; trec mereu să-l salut de cîte ori mai ajung prin împrejurimi. Ei bine, dac-aţi şti ce-i la gura lui cînd vine vorba de jandarmi... Nu-l mai opreşti, nu se mai satură să-i bălăcărească... :D

Îl deranjează că ei, salvamontiştii, fac toată treaba, apoi vin jandarmii şi iau creditul. Cînd e cîte un turist pierdut pe munte şi vine presa, jandarmii sînt primii la interviuri, dar unul nu s-ar duce pe munte să ajute. Bine, la urma urmei nici nu intră în atribuţiile lor să urce pe munte, n-au pregătire de salvamontişti şi e normal să n-o facă. Nu pretinde nimeni s-o facă. Supărarea lui principală nu era asta, ci doar că atunci cînd vine presa jandarmii sînt primii la înaintare, pe cînd pe salvamontistul care-şi riscă viaţa şi care moare de foame pe un salariu de mizerie nu-l bagă nimeni în seamă. "Eu îmi risc viaţa ca să fac bine cuiva. Ei doar îl aşteaptă jos ca să-l amendeze. Şi cu toate astea, ei culeg toate laudele".

Asta nu-i opinia mea, ci a unui om pe care-l respect şi a cărui meserie implică interacţiunea cu jandarmii.

Eu personal n-am nimic de împărţit cu ei; îi respect cît timp îşi fac meseria şi n-am nici un motiv să-i vorbesc de rău. Doar că discuţia de mai sus mi-a readus în minte tirada salvamontistului, şi m-a amuzat să constat că motivul e acelaşi: goana Jandarmeriei după imagine. :)

Modificat de VladSoare
Publicat

Da, dar n-aş vrea s-o spun în public. O să-ţi trimit un mesaj privat.

Publicat

http://www.realitatea.net/accident-rutier-cu-sase-raniti-pe-autostrada-a4-gestul-inconstient-al-unui-jandarm_1226122.html

"O decizie luată greşit de şoferul unui Logan a făcut ca el şi alte cinci persoane să ajungă la spital. Jandarmul ştia că nu are voie să întoarcă pe autostradă, dar s-a strecurat printre balizele care despart cele două sensuri. A fost lovit în plin de o maşină care circula regulamentar."

• Membru
Publicat

Ei, băieţi... pentru cine vrea niţică greaţă de seară, poftiţi aici videoclip cu domnul jandar iubitor de "fete de 15-16 ani" şi "doamna comandant" Steliana Sima. Mi-e scârbă când o văd pe individa aia purtând o uniformă pentru care unii îşi riscă viaţa în fiecare zi pe stradă. Ruşine!!!

http://www.youtube.com/watch?v=WcciTZgZSBY

• Displace 1
Publicat (modificat)

"Jandarmul cu vocea...", are o privire pierduta, pe care o vad, uneori, la persoanele internate in spital, cu probleme psihice!

Daca vor sa cante nu am nicio problema, dar sa nu o faca in uniforma, mai ales in cea de politist! RUSINE!

Asta inseamna POLITIA ROMANA? 

Apropo, din cate imi amintesc, cand au fost facute disponibilizarile, nu a plecat niciun cantaret, sportiv, sofer, bucatar, pentru ca toti erau politisti ( :shock:) si era nevoie de ei ( :shock:), asa ca au plecat multi din operativ, unii chiar foarte buni, dar fara sprijin. Si atunci, cum sa nu ii iubesti pe acesti pseudo-politisti. :emo-box:

Modificat de Sache
  • Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Apropo de jandarmi JMECHERI,

In Campina este un subofiter de jandarmi,posesor de vw passat PH -- WPO,masina care este dotata in bara de fata cu proiectoare rosu-albastru iar pe bord are paleta reflectorizanta.

Cred ca lucreaza prin Sinaia,il vad des pe DN1.

"Jandarmeria salveaza Romania"

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.