Jump to content
POLITISTI.ro

Jandarmeria "salveaza" Romania

Postare recomandată

Publicat

Cipri83, articolul e din 12 februarie a.c.

• Apreciez 1
Publicat

Nu contează de când e. Important e ca lumea să cunoască ce a făcut nemernicul ăla.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Si care-i problema teolucian63?s-a prescris fapta?Tot un gunoi ramane individul!

• Membru
Publicat

Problema e ca s-a scris despre acest subiect cu o pagina in urma. Va rog sa cititi topicul inainte de a posta.

• Apreciez 1
Publicat

"Mega-lovitura" Jandarmeriei: a sancţionat 3 bişniţari şi a confiscat bilete de la un meci greşit!

link: http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/video-mega-lovitura-jandarmeriei-a-sanctionat-3-bisnitari-si-a-confiscat-bilete-de-la-un-meci-gresit-392467.html

Jandarmeria a anunţat că a aplicat sancţiuni de 3.000 de lei bişniţarilor, aşadar, ţinînd cont că amenzile sînt cuprinse între 1000 şi 3000 de lei, maximum 3 bişniţari au fost "loviţi" în acţiunile de la sfîrşitul săptămînii. În plus dacă vedeţi filmul de mai jos, puteţi observa că biletele erau de la meciul cu Gaz Metan.

• Displace 2
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

http://www.antena3.r...lor-208284.html

Alta de la Jandarmi Citire

"S-a întâmplat ieri (duminică) în zona Obor din Capitală". Toată lumea ştie că parcările sunt o reală problemă pentru bucureşteni, iar băieţaşii deştepţi conduc afaceri de milioane. Există chiar o mafie a parcărilor din zona centrală şi punctele-cheie ale Capitalei, iar utilizatorul nostru, Florin Boarcaş ne-a trimis următoarea fotografie pe site@antena3.ro

ce-faceau-baietasii-de-la-parcari-in-timp-ce-jandarmeria-era-chiar-in-spatele-lor-200025.jpg

Băieţaşii de la parcări îi invitau pe şoferi să parcheze maşina în locul liber "gestionat" de ei, asta în timp ce o maşina a Jandarmeriei era chiar în spatele lor.

Dacă ai imagini care pot deveni o ştire, trimiteţi imaginile pe site@antena3.ro iar noi îţi vom publica povestea.

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Titlul poeziei, desi pare proza, este schimbat in imagine, mai mult de un cetatean strain presupun "Sa fi jandarmi" (nu seamana a limba romana).

Cat despre continut : "daca vrei iti dau insigna si arma mea si fi tu politist" ... hmmm parca nu este jandarm.

• Moderator
Publicat

Imaginea asta este copiată și modificată. A circulat pe facebook cu ceva vreme în urmă, în varianta originală fiind vb de o traducere a unei poezii despre polițisti.

Jandarii, cum sunt doar niște impostori penibili, la fel ca și gardienii, au modificat doar titlul. Retardatul plagiator mai este și analfabet.

• Apreciez 2
Publicat

Asta vroiam si eu sa subliniez Catalin. Impostura.

Multumesc Dan pentru edit. Sunt pe telefon si asa era singura modalitate de a posta.

Publicat

Oamenii sunt retardati, nici macar nu si-au dat seama ca ei nu au insigne de politisti!

Publicat

Jandarii ne dau insigna lor să fim și noi polițiști..... :doh: Cât de prostăvan trebuie să fii să copiezi în așa hal încât să încurci borcanele ?!

Publicat

bv lui ca are voce....decat desteapta aia de la masterchef de 28 ani ofitereasa : "eu fac lucrari in dosare cu persoane rau famate" sau "n-am catusele la mine, n-am voie sa le scot din unitate"

• Apreciez 4
  • Displace 2
Publicat

Andrew85 tu ai incercat sa apari pe la tv sa vorbesti despre problemele care te framanta?

Bravo lui? Pe bune? Jandarii au voie sa apara pe la ,,acces din rect" noi trebuie sa cerem aprobare daca nu sa-i indrumam pe ziaristi spre purtatorul de vorbe. Crezi ca daca blonda spunea ca este jandarm nu o credea lumea? Trebuia sa vina in uniforma. Este vai de mama lui!

• Displace 1
  • Moderator
Publicat

Hai să vă spun ultima boroboaţă a jandarilor mobilă.

La nişte recente descinderi, o echipă ce a beneficiat de "sprijinul" grupaţilor jandari mobilă, formată din colegi de la crimă s-au trezit la plecare cu roţile desumflate la maşini, deoarece domnii jandari şi-au luat în serios rolul de mobilă ... şi nu orice fel de mobilă, ci una "antiteroristă". Au dormit pe ei asigurând zona în aşa hal încât ciorile au făcut ce au vrut prin zonă. Probabil erau preocupaţi să dea bine în faţa camerelor de luat vederi. Din fericire pentru ei, ai nostri de la crimă nu au vrut să le facă probleme şi au lăsat-o aşa.

Publicat

Nu vreau sa fiu rautacios dar melodia este un plagiat ... versurile poate ca sunt creatia lui , insa melodia este de la priceasna bisericeasca ,, Sub o salcie pletoasa '' ... nu cred ca era potrivit sa puna acele versuri pe aceasta melodie .

• Apreciez 3
  • Displace 3
  • Membru
Publicat

:)) prea tare ...

Deci, canta despre o minora, cu care cel mai probabil intretinea relatii sexuale, deci un infractor si jumatate, careia ii cam "placea viata" si o ardea cu bagabontii, ca apoi sa treaca la capitani, ca ulterior sa se intoarca tot la derbedeii ei. Evident, din amalgamul asta unde se putea ajunge, decat la spital? Toate astea ca bardul sa cante despre putrefactia ei azi.

Interesant este ca anii trec, iar ea tot fetita ramane. :naughty:

:slapb:

• Apreciez 4
  • Displace 2
Publicat

Andrew85 tu ai incercat sa apari pe la tv sa vorbesti despre problemele care te framanta?

Bravo lui? Pe bune? Jandarii au voie sa apara pe la ,,acces din rect" noi trebuie sa cerem aprobare daca nu sa-i indrumam pe ziaristi spre purtatorul de vorbe. Crezi ca daca blonda spunea ca este jandarm nu o credea lumea? Trebuia sa vina in uniforma. Este vai de mama lui!

nu ma intereseaza ce au voie sau nu jandarii sa faca....eu i-am zis bravo pt voce.

o fi primit voie de la comandant...altfel il vedem ca pe locotenentul ala de armata care a participat la greva in bucuresti.

• Apreciez 3
  • Displace 3
  • Membru
Publicat

Ce ma distreaza omul :) , si-a creat pagina pe facebook de muzician http://www.facebook.com/lacatusnicolaeprofile

si are o poza cu descrierea "Mandru ca sunt jandarm", dupa care are alta imbracat in tricou de politist si cascheta pe cap cu cozoroc alb.

Asa ca cine a zis ca orice jandarm se viseaza politist a avut dreptate. :good:

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

In seara asta am participat cu familia la slujba de inviere la o bisericuta si dupa ce am luat lumina,ce se aude?era un huruit de s-a cam blocat preotul,venea o dacie papuc carosata cu numere de MAI,era marea jandarmerie cu cosciugul lor pe roti :doh: mare la propriu ca dupa vreo 10 minute cat s-au chinuit astia sa isi parcheze cascarabeta,probabil sa o puna pe pozitie,sa prinda vreo babuta care a furat lumina,asurzind oamenii de la biserica,coboara 2 ciobani burtosi in uniforma bleu,si imediat incepe unul sa fumeze si altul sa sparga seminte de fata cu toata lumea :angry: idiotii naibii,se uita lumea la ei,ei se uitau la lume si spargeau seminte si fumau toata perioada slujbei iar dupa slujba,si-au pus prostia in masina si in loc sa se auda "Cristos a inviat"se auzea huruitul sicriului lor ambulant care pleca :doh:

Modificat de Daniel24
Publicat

Asa ca cine a zis ca orice jandarm se viseaza politist a avut dreptate. :good:

deci inca o data le dam clasa :)) cum naiba suntem asa huliti prin prisma muncii pe care o facem dar de fapt toti vor sa fie ca noi. nu inteleg si nu voi intelege niciodata.

Publicat

Simona Gherghe are un var jandarm. E verificata. Acum nu stiu daca a intervenit razvan sau au intrare jandarmii la antene.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.