Jump to content
POLITISTI.ro

Jandarmeria "salveaza" Romania

Postare recomandată

Publicat

Serios bell?? Si care sunt actele premergatoare care le poate intocmi sau face un jandarm intr-un dosar penal?

• Moderator
Publicat

Poate ne povestește și despre biroul de cercetări penale sau cel criminalistic, cum și care dintre actele ălea premergătoare le întocmesc ...

Publicat

Sti foarte bine ce acte.

Cat despre birou cercetari anale si altele,jandarmii nu au asa ceva,se incearca dar fara succes din diferite motive.Competentele lor sunt limitate de lege in aceste sens,asa ca ce iti povestea acel jandarm.....e mai mult lauda sau necunostiinta de cauza.Sall

Poate ne povestește și despre biroul de cercetări penale sau cel criminalistic, cum și care dintre actele ălea premergătoare le întocmesc ...

Sunt 3 hartii in vant,niste declaratii,bla bla,nimic special daca raspunsul asta il doreai.HAPPY???

• Membru
Publicat

"Sti" si "Birou cercetari anale?" :doh:

Cred ca mai bine ramaneai acolo la jandarii tai pe forum, va intelegeti mai bine in limba voastra. Aici te faci de ras. :good:

• Apreciez 2
Publicat

"cercetari anale" , ai gresit, sau ti-ai dat seama cu adevarat ce fel de cercetari fac jandarmii? :ner: :ner:

• Apreciez 4
Publicat

Oare de ce se simt datori comunitarii si jandarii sa isi dea cu parerea pe aici?

Poate pentru ca vor sa confirme vorba ,,prostul daca nu e si fudul, parca nu e prost destul,,...

Hai ,,Sall,, Jandari si cocalari comunitari locali , deopotriva.

• Membru
Publicat

Usor bell sa nu-ti puste vreo vena in cap.

Apropo, dupa virgula se lasa putin spatiu :P

Publicat

De ce prigoniti asa crunt pe ....colegu'.Are dreptate,domn'e.... Daca privesti putin mai atent lucrurile,aceasta activitate este esentiala pentru colegii nostri si ii defineste:prin natura serviciului .Pe scurt ei fac CERCETARI ANALE.

De ce va mirati ???????fiindca pe langa competentele deosebit de vaste pe care le au ,eu am vazut in acest nou domeniu polivalenta pregatirii lor profesionale:au competente de...... MEDICINA LEGALA.Nu-i asa ca exaltati la ideea ca aveti in permananta un medic legist cu voi??????

Sa nu va mirati daca veti vedea vreodata vreun bastonar care dupa 8 ore de serviciu extenuant,ajunge la biroul sau de C.A(cercetari anale),isi introduce bastonul in ...parte dorsala(unde are creierul) si emite judecati de valoare cu privire la utilitatea serviciului sau pentru societate,o societate care ar trebui sa ingenuncheze in fata maretiei muncii sale.

I-as spune jaguarului care nu isi vede de treaba hai sictir,dar nu vreau sa se interpreteze gresit,ca limbaj obscen.

• Displace 1
Publicat

Sa nu va mire daca cele "3 dosare penale in lucru", sa fie de fapt, 3 contestatii la sanctiuni contraventionale...la nevoie vom solicita sprijinul "criminalistilor jandarmi" ;)

• Membru
Publicat (modificat)

Orice articol gasesc pe un anume site de stiri legat de perchezitii, mascati, oameni ridicati de catre politisti pentru audieri contin numai imagini cu niste jaci burtosi ori pe stilul testoasele ninja... chiar au ajuns jacii care poarta de regula cagula fara sa aiba dreptul sa reprezinte imaginea celor ce au si dreptul si atributii pe masura de e necesar sa poarte cagula?!?! :blink:

Sunt scarbit pe zi ce trece de presa asta ieftina...

Modificat de DannyBAD
  • Membru
Publicat (modificat)

Jandarmii au terminat de bătut toţi manifestanţii reţinuţi în urma protestelor

„Sunt fericit să vă anunţ că Jandarmeria a terminat de bătut absolut toţi manifestanţii reţinuţi în urma protestelor din Piaţa Universităţii şi Piaţa Unirii”, a anunţat azi, în cadrul unei conferinţe de presă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei. „A fost un efort susţinut, dar satisfacţia este pe măsură. La ora actuală nu mai există nici măcar un protestatar care nu a fost bătut de colegii mei”.

Acesta a ţinut să felicite în mod special jandarmii care s-au implicat în bătăi. „Mulţi dintre ei au stat să bată peste program, iar unii şi-au luat de bătut şi pentru acasă. Au fost chiar și jandarmi care s-au deplasat la domiciliul protestatarilor ca să-i bată. Au dat dovadă de mult profesionism”, a spus purtătorul de cuvânt.

Jandarmii se laudă că, spre deosebire de anii anteriori, majoritatea celor bătuţi acum nu prezintă urme fizice vizibile ale bătăii primite. „Au bătut ca la carte, lucru care ne ajută în caz că se ajunge la procese. Oricum, varianta oficială va fi – pot să vă anunţ de pe acum – că protestatarii bătuţi au căzut şi s-au lovit singuri”, a încheiat purtătorul de cuvânt.

UPDATE: În urma amplelor proteste de aseară, jandarmii au anunţat că trebuie să o ia de la capăt cu bătutul pentru că au pierdut rândul şi nu mai ştiu pe cine au bătut şi pe cine nu. Ca să existe o ordine, protestatarii vor fi bătuţi în ordine alfabetică. Azi şi mâine sunt programaţi cei ale căror nume încep cu litera A, ei fiind rugaţi să se prezinte în acest scop la cea mai apropiată secţie de poliţie în cazul în care n-au mai apucat să ia bătaie zilele trecute. Persoanele care nu pot ieşi din casă din cauza vârstei sau a unor probleme medicale vor primi bătaia acasă, de la echipaje mobile de jandarmi. Autorităţile speră astfel ca până la sfârşitul lunii ianuarie să reuşească să bată pe absolut toată lumea.

timesnewroman.ro

PS E un pamflet mai vechi, dar care reflecta realitatea.intr-o anumita masura.

Modificat de Ben
  • Apreciez 2
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Știți care este diferența între un localar călăreț ce habar nu are cum trebuie pus tocul pistolului pe centură și un ofițer jandar?

Absolut niciuna!

O recunoaște chiar jandarul, care spune singurel că și el poartă tocul pistolului la fel ... pentru că oricum pistolul nu îi folosește, ci mai mult îl încurcă.

Priviți aici:

ofiterjandar.png

Iar după ce este întrebat de ce îl poartă așa, domnul ofițer jandar, lămurește lucrurile într-un „limbaj de baltă” - ex: „deaceea”; „nush” în care spune destul de clar că îl încurcă pistolul, dar este obligat să-l poarte :ner:

Priviți aici:

2ofiterjandar.jpg

Publicat

Trebuie sa recunoastem ca fotograful este un superprofesionist de a prins amanuntul acesta. Te doare capu' de cate poti vedea. Calul este tare, mandru nevoie mare!!!! Asta mai salveaza amanuntul cu pistolul.

• Membru
Publicat

:) Cataline, il tine asa pt ca a vazut prea multe filme cu "caoboi" in care seriful isi tinea pistolul pe partea opusa mainii cu care il manuia si pe care-l scotea din toc ca pe-o sabie, printr-o rotire a trunchiului si cu elan. E de efect ;)

Cat despre tovarasul "second lieutenant"... :ner: auzi si tu ... second lieutenant. Cineva s-a uitat prea mult la "Saving privare Ryan" (am scris in engleza ca sa inteleaga si tovarul slt. daca citeste).

• Moderator
Publicat

Folografia cu localarul o afișează cu mândrie chiar Politia Locala București pe pagina lor de „făisbuci”

Publicat (modificat)

Daca te uiti bine te intrebi daca are pistolul la el, caci in compartimentul pentru al doilea incarcator pare sa fie o pastaie de fasole, bobi sau mazare. Cartuse nu sunt in nici un caz. Sau o fi o noua arma de care noi, cei din Politia Romana, nu am auzit inca.

Modificat de eduardpsih
  • Apreciez 2
Publicat

Eduardpsih, calul face si el ce poate, insa nu poate sa-l educe pe cel ce este pe sa!

Publicat

Eu le puneam intrebarea [unui din astia doi] .Unde mergi cu boul ?La care sigur gardianul public imi spunea ca e cal desi nu lui ma adresam..

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

M-a umplut de respect articolu'...

Daca nu m-ar umple de satisfactii profesionale si multuimiri cu sprijinul lor indispensabil, zi de zi.cu daruirea si devotamentul lor fata de meserie. ar fi ceva.......

Dar eu am singur mesaj pt jaci -hai mars la bastone si va implor :cereti-le sefilor vostri sa nu ne mai incurcati, cioatelor ,putorilor si soldatilor ce sunteti,,.

A nu se intelege putori in sens peiorativ.Eu unul sunt satul de jaci care miros urat(DEX:putoare=miros urat).

Colegii au o vorba :de raie mai scapi da' de jaci ....in veci.

Oare chiar nu exista antidot la putori?????????????

Modificat de big j
  • Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

De râsul lumii metoda asta a lor de a ieși în evidență.

Chiar zilele trecute am asistat la o conversație de genul: "Măcar jandarmii își fac datoria, vin, îi ciondănesc (pe bătăuși) și gata. În schimb polițiștii stau ascunși pe după colțuri și nu se bagă"...Ce să îi mai zici omului să își schimbe părerea asta gen "polițist Garcea" pe care și-a creat-o? :mellow:

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat (modificat)

Ministrul Mircea Duşa a dispus noi măsuri de ordine şi siguranţă publică pe aeroportul Otopeni

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, va face publice luni, noi măsuri de ordine şi siguranţă publică, măsuri care vor fi puse în aplicare pe aeroportul Henri Coandă, ce vor fi anunţate cu ocazia inaugurării postului fix de jandarmi, potrivit unor informaţii transmise de MAI către AGERPRES.

Prin aceste noi măsuri, dispuse împreună cu Ministerul Transporturilor, autorităţile urmăresc combaterea infracţionalităţii în zona aeroportului Otopeni.

Deciziile au fost luate ca urmare a incidentului care a avut loc în urmă cu aproximativ o lună, legat cu uciderea tinerei japoneze în apropiere de Corbeanca.

La scurt timp după producerea evenimentului, Ministerul de Interne şi Ministerul Transporturilor au dispus formarea unor echipe mixte alcătuite din poliţişti şi jandarmi care să asigure protecţia călătorilor pe aeroportul Henri Coandă.

AGERPRES

:naughty:

Sunt singurul care mi se pare o prostie sau ce? Sa inteleg ca daca era jandarmii prezenti in aeroport duduia nipona inca mai traia?

Modificat de Ben

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.