Jump to content
POLITISTI.ro

Jandarmeria "salveaza" Romania

Postare recomandată

Publicat

Prostului i se raspunde cu aceeasi moneda; asta aplicandu-se in cazul celor care si-au impartit mangaieri. Daca era unul din prietenii tai acolo, atunci ai o problema.

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Ați observat ce "coincidență" stranie?

De fiecare dată când apare o știre pozitivă cu niște polițiști, cum a fost de exemplu azi, știrea cu colegii noștri ce au însoțit mașina în care se afla o femeie ce intrase în travaliu, până la spital, hop ... imediat jandarii aruncă o vrăjeală din aia penibilă, cu clasica poveste regizată în care un jandar a găsit o sumă de bani.

Ai impresia că în țara asta doar jandarii găsesc bunuri sau bani pierdute.

Oare nu realizează că devin penibili și se vede de la o poștă că astfel de "întâmplări" sunt regizate? Azi iar am văzut o astfel de vrăjeală ieftină.

• Apreciez 1
Publicat

Pai in cazul acesta proprietarul sumei de bani nu are altceva de facut decat sa invite jandarmul/jandarmii care au gasit respectiva suma la toate evenimentele din viata sa unde va cheltui acei bani.

• Moderator
Publicat

Aceeași poveste a fost și când acel polițist a salvat o femeie ce a încercat să se sinucidă, aruncându-se de pe un pod. Imediat au apărut jandarii cu o poveste de acest gen în care unul a găsit o sumă de bani și a înapoiat-o.

Urmăriți aceste detalii ... și veți vedea că această "coincidență" apare în astfel de situații. Probabil că a devenit cea mai la îndemână poveste regizată și ușor de realizat a lor, prin care încearcă cu disperare să manipuleze opinia publică și să practice îndeletnicirea lor de bază, impostura.

Căutați pe net despre cazul jandarului din Tg. Jiu care găsea portofele absolut "întâmplător" numai după ce îndeplinea stagiul minim în grad și putea fi avansat la excepțional, culmea este că a fost demascat de o televiziune locală și a ieșit la iveală faptul că jandarul și "păgubitul" se cunoșteau iar fabuloasa sumă în euro nu a existat niciodată.

• Apreciez 1
Publicat

Tipic pentru jandarii nostri!

HALAL MISIUNE! "Am solicitat jandarmeria pentru a prinde nişte hoţi de lemne şi am fost ameninţat de ei să nu-i mai chem, să-i plimb atâta drum prin pădure, că e distanţă mare!"

Scris de Marius Buga Duminică, 05 August 2012 08:36

Un localnic i-a surprins pe indivizi in timp ce sectionau de zor arborii si a sunat in dispeceratul jandarmilor.

Numai ca ajunsi acolo, oamenii legii n-au reusit sa puna mana pe suspecti, acestia abandonand drujba si topoarele si reusind sa se faca nevazuti.

Culmea e ca omul care i-a alertat pe jandarmi de furt s-a trezit tocmai el luat la rost de acestia pe motiv ca-i deranjeaza prea des cu sesizarile si ca ii pune sa mearga prea mult prin padure...

"Am solicitat jandarmeria pentru a prinde niste hoti de lemne si am fost amenintat de ei sa nu-i mai chem, sa-i plimb atata drum prin padure, ca e distanta mare. Este prima data cand va ameninta jandarmii pentru un asemenea apel? Este a treia oara. Am mai solicitat de doua ori, au venit, au prins la locul faptei de fiecare data si de fiecare data am fost amenintat ca merg prea mult prin padure, pe jos...", a declarat pentru MariusBUGA.ro cel care a cerut interventia jandarmilor.

Ca omul nu ii chemase in zadar stau marturie imaginile surprinse de echipa Pro TV, cand oamenii legii i-au prins in flagrant pe cei doi suspecti in padure.

"Stai pe loc! Uite, o drujba!"

Numai ca suspectii le-au fugit de sub nas celor sase jandarmi, iar asta nu le-a picat deloc bine superiorilor lor

Conducerea Jandarmeriei Dambovita a dispus de urgenta o ancheta interna pentru a stabili daca echipajul de jandarmi ce a intervenit la fata locului s-a comportat corespunzator, de ce a esuat aceasta misiune si daca cel care a apelat dispeceratul lor a fost amenintat asa cum sustine.

"Se vor efectua niste verificari la niverul IJJ Dambovita, iar in urma rezultatelor se vor dispune masuri in consecinta", spune lt.CIPRIAN VĂTĂŞELU, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Dâmboviţa.

In mod normal, dupa ce au primit apelul in dispecerat, jandarmii ar fi trebuit sa anunte politistii, cei care au competente sa aplice sanctiuni la regimul silvic, numai ca n-au facut asa. Abia la cateva ore dupa s-au autosesizat cei de la politie.

"Ne-am autosesizat si vom efectua verificari urmand a lua masuri legale", ne-a precizat comisarul LUCIAN CHIRICĂ, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa.

Pare incredibil, dar jandarmii l-au anuntat pe cel care i-a sesizat ca urmeaza sa fie sanctionat 500 de lei pentru ca i-ar fi pus pe drum degeaba...

Sursa: www.mariusbuga.ro corespondent Protv Targoviste

• Moderator
Publicat

Am văzut la TV că Jandarii din București în stilul caracteristic s-au apucat de "anchete" și aplică sancțiuni cetățenilor care au protestat în Piața Universității.

Publicat (modificat)

http://www.jurnalul....atii-621975.htm

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa a declarat vineri la Antena 3 că va sancţiona autorii comunicatului Jandarmeriei Capitalei, prin care se anunţa că cel puţin 60 de protestatari de la Universitate sunt cercetaţi pentru blocarea drumului sau distrugere.

"Am dispus astăzi Inspectorului General al Jandarmeriei să îi identifice pe domnii aceia care se ocupă de comunicate de presă care nu au nici o legătură cu realitatea şi care nu respectă exact activitatea Jandarmeriei", a declarat ministrul Mircea Duşa la Antena 3.

"Vreau să îi asigur pe cetăţeni că pot să protesteze şi să îşi exprime părerile fără nici o teamă şi fără nici o repercusiune din partea organelor de ordine, sigur, respectând legea", a adăugat ministrul.

"Conform legii, Jandarmeria Română nu are nici un fel de atribuţie pe partea penală. EU cred că cei care au dat acel comunicat de presă nu au ce căuta prin Jandarmerie. Mă deranjează pentru că o acţiune corectă a Jandarmeriei a fost umbrită de un comunicat de presă fabricat de Jandarmeria Bucureşti", a declarat Ministrul Duşa.

comentariu personal - este adevarat ca stirea este luata de la "oficinele mogulilor" nu de la posturi care nu spala pe circumvolutiuni, insa ar putea fi o continuare a celor postate de Marius.

Modificat de serhente Garcia
  • Moderator
Publicat

Eu am văzut în presă, parcă pe gândul.info (dacă rețin corect), o știre în care se cita dintr-un comunicat al jandarilor și în care se lăudau că au întocmit dosare penale la OUG 195. M-am și mirat când am văzut că mai nou jandarii au și competențe la codul rutier.

Se pare că mai nou și-ar dori să devină și ei anchetatori domnule, să facă și ei cercetări și investigații ... probabil că le-a trecut perioada în care se visau un nou SMURD și au trecut la perioada micilor procurori. :ner:

• Membru
Publicat

Poate de data asta trag fara sa isi dea seama un semnal de alarma la nivel inalt si lumea de acolo isi va da seama ce fel de impostori sunt acesti jandari. Nerusinarea nu cunoaste limite in aceasta institutie.

• Moderator
Publicat

Deci am găsit pe gândul.info un articol referitor la această supărare a ministrului pe jandari. Citez:

Ministrul Mircea Duşa a cerut anchetă la Jandarmerie, după comunicatul despre măsurile contra protestatarilor

În opinia lui Duşa, autorii comunicatului "nu au ce căuta prin Jandarmerie".

Declaraţiile ministrului vin după ce Jandarmeria Capitalei a anunţat, azi la prânz, că 50 de persoane din rândul protestatarilor de la Universitate au fost amendate pentru tulburarea liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte, iar pentru alte 49 sunt întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de blocare cu intenţie a drumului public. Jandarmeria Capitalei a precizat, în acelaşi comunicat, că unui număr de şapte persoane le sunt întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Fac ei domnule, cercetează ... copiază ca proștii comunicatele polițiștilor și le adaptează. :doh:

În această seară, înaintea declaraţiilor lui Duşa, Jandarmeria Română a remis presei un comunicat în care se arată că personalul Jandarmeriei nu desfăşoară activităţi de cercetare şi urmărire penală, ci întocmeşte doar documente prin care sunt sesizate instituţiile abilitate despre săvârşirea unor fapte prevăzute de lege.

Au văzut că nu merge cu vrăjeala specifică impostorilor și s-a prins ministrul că se dau gongoi și lansează comunicate pompoase doar din dorința de a părea și ei altceva decât ceea ce sunt și au încercat să mai dreagă busuiocul. :naughty:

Niște impostori domnule ... n-ai cu cine!!! :ner:

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Cred ca acum jandarii au dat ''NUP -uri''' la dosarele alea ... :ner: :ner: :ner: :ner: Mare e gradina ''procurorilor cu baston''' din jandarmerie ..

Modificat de pitbul
  • Apreciez 1
Publicat

Tare sunt curios cum se va termina "urecheala" pe care le-a tras-o Dusa jandarilor... Oricum e primul care se ia de ei...

• Moderator
Publicat

A apărut o știre pe gândul.info

Citez:

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a declarat, luni, că a cerut restructurarea Departamentului de comunicare publică a Jandarmeriei, iar până miercuri a solicitat "un audit pe comunicare" la nivelul întregului minister.

Potrivit ministrului Duşa, Jandarmeria a făcut o serie de propuneri privind restructurarea Departamentului de comunicare.

El a adăugat că a cerut ca până miercuri, la nivelul ministerului, să se realizeze un audit pe comunicare, prin care se va analiza acest domeniu, dorind să fie restructurat eficient departamentul.

Demersul ministerial survine reproşurilor aduse departamentului de comunicare după ce Jandarmeria a informat mass-media cu privire la amenzile date în zilele de 21 şi 22 august, protestatarilor din Piaţa Universităţii, nemulţumiţi de decizia Curţii Constituţionale de invalidare a referendumului.

Publicat

Competenti jandarii azi pe la biserica Sf Spiridon...Zici ca era un atentat terorist, la cat de incrancenati se uitau la curiosii de pe margine...

Toti, dar toti erau potentiali teroristi in ochisorii lor bleu jandarm...

• Apreciez 2
Publicat

Bună seara!

Daca v-as spune ca as vrea sa ma transfer la Jandarmerie cred ca m-ati considera instant inamic...

La Politie nu am sanse dar nu ma plâng, am avut sansa cândva si am ratat-o.

Ideea este ca la peniteciare nu pot deveni conductor de caini.

Mai astept puţin si voi lua o decizie, nu e tocmai uşor de obţinut in transfer dar nici imposibil.

Incerc sa gasesc pe cineva care sa vrea sa vina la penitenciare, mizând pe faptul ca avem salarii mai bune.

Eu as renunţa la ceva bani pentru a-mi realiza visul.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru activ
Publicat

iti cumpar eu un caine numa sa nu te faci jandarm

• Apreciez 5
  • Displace 1
Publicat

Iti multumesc dar am deja unul, batranul meu ciobănesc german, ce are aproape 10 ani.

Am fost foarte rabdator,nu am avut posturi caldute,am 12 ani de operativ, in "prima linie" si nu imi pare rau, imi place operativul.

Trebuie sa aleg, nu ii pot lasa pe altii sa decidă pentru viata mea.

Indiferent ce credeti despre mine, eu respect poliţiştii dedicati acestei nobile profesii.

Publicat

Ok ..Du-te la jandari.Numai sa nu regreti ulterior.Acolo trebuie sa renunti la creierul mare .Cel mic e arhisuficient.Probabil ca si cainele tau iti va parea inteligent fata de sefii pe care o sa-i ai acolo.

Publicat

Deci azi dimineață m-am spart de râs. Mai nou dacă nu știați la fostul Centru de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi „Eftimie Murgu” din Lugoj – care în urma reorganizării a devenit Catedră de Ordine şi Siguranţă Publică în cadrul Şcolii de Aplicaţii pentru Ofiţeri „Mihai Viteazul” a Jandarmeriei Române din Bucureşti vor fi domne ”școliți” locali. Localii vor fi ”pregătiți” de 7 ofițeri și un subofițer în domeniul ordinii publice și țineți-vă bine.......circulației pe drumurile publice.

:ner:

• Apreciez 2
Publicat

Teo ai dreptate, Doamna ajuta! Jandarmeria ii scoleste, frontiera o face si ea, scolile de politie mai mult ca sigur, o facultate de prin Constanta are profil "politie locala". Mai ramane sa-si dea acordul institutul de marina, scolile de aviatie, cele cu profil silvic, universitatile de medicina, de constructii, minerit (cu rezerve mari aici), politehnica si, obligatoriu, institutiile teologice. In marele proces de globalizare noi vom deveni o comunitate locala puternica. Doamne ajuta! Ca sa nu spun de luni dimineata ca G. Becali "Fereste-ne Doamne de Necuratu'! Imi cer scuze pentru comentariul putin off-topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.