Jump to content
POLITISTI.ro

Jandarmeria "salveaza" Romania

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Ce mi se pare aiurea, este că atunci când saltă protestatarii de pe stradă ... hop cu ei la secția de poliție. Scot castanele din foc cu mâna amărâților de la secții. Să-i ducă frate la ei în unități și acolo să facă ce doresc cu ei, să se dea cocoși, să-i sancționeze și ce le mai trece prin cap, dar să nu-i mai ducă pe capul polițiștilor de la secțiile de poliție.

• Apreciez 1
Publicat

Stimate Catalin, ca sa fiu rau, da' rau, ce facem atunci cu principiile desfasurarii activitatilor in sistem integrat? :emo-box:

• Moderator
Publicat

Eduard trebuie să mă cenzurez serios și puternic pentru a nu spune exact, cam ce cred eu despre această mare tâmpenie și gogomănie, numită pompos „sistem integrat”. Principiile acestea sunt născocite de niște minți mult prea odihnite ce nu mai au de mult vreo legătură cu realitățile din teren ...

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru activ
Publicat (modificat)

ia uitati ce am gasit...

Modificat de bozo
  • Moderator
Publicat

Aici din câte văd poliția nu are nicio legătură, dar retarzii ăia de la sibiunews au pus un titlu aiurea. E vorba despre un executor judecătoresc și niște jandarmi fricoși, lași și impostori. Și-au tras cagulele pe față, pentru a părea și ei niște forțe speciale și din lașitate își ascund identitatea, de parcă ciobanul ăla ar face parte din vreo grupare infracțională de crimă organizată și i-ar fi urmărit ulerior sau trimis locotenenți să le facă rău familiilor lor. Niște penibili ordinari.

Și uite așa prin impostura asta a jandarmilor se aruncă în derizoriu munca, renumele și imaginea pe care forțele speciale ale poliției, adevărații mascați și le-au creat de-a lungul timpului. Uite așa în țara asta manelizăm și ducem în derizoriu orice concept, datorită acestor ghiolbani bastonari. S-a ajuns ca și la o executare silită să meargă cu cagula pe ochi ... mâine poimâine vom vedea cum vor duce citații la fel, pentru a poza și ei în „mascați” cu bâzdoaca-n mână.

Publicat

Da dar omul ala avea dreptate ..E complicat sa faci pe durul cand vezi atatea nedreptati in justitie.Cat priveste '' jindarii ''nu ai ce sa mai comentezi .Niste purtatori inutili de uniforme.Ca si cei de la politia locala bodyguarzii primarilor.

Publicat

Fara cuvinte.Cat de penibila este ,,interventia,,....O gramada de ghiolbani...Bravos natiune.Cica si astia sunt ,,mascati,,.....

Publicat

Cate namile erau acolo. Asta e cea mai tare "interventie" care am vazut-o pana acum, si sunt curios tare, daca erau 2 persoane care amenintau cu toporul, chemau jandarmi si de la alt IJJ?

Publicat

LOL...am vizionat din nou faptele de arme...Erau nenumarati jandarii...Vorba cuiva, daca mai era un cioban nervos ce se faceau? Mai aduceau un IJJ?

Mi-a placut cum scutierul i-a pocnit cu scutul in cap pe ai lui in invalmaseala...

Si ca sa il parafrazez pe bolund:

Da cu jandarii ce ai avut bre ??

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Dacă aveau nevoie își chemau în ajutor colegii de la Jandarmeria Antitero.

Publicat

Astia cand isi pun cagulele, nu-si mai masoara pasii! Penibili fratilor!

Publicat

La o interventie de genul celei cu ciobanasul cu toporul, la ce invalamseala s-a creat, cu 10 jandarmi sa-l imobilizeze nu era de mirare daca vreun jandar se trezea el insusi incatusat de colegi :ner: .

• Apreciez 1
Publicat

Ce sa mai zici...Doamne fereste! Pacat de fetita... nu trebuia sa participe sub nici-o forma la acest incident...

Publicat

Ei haideti ca si ala a fost nesimtit si las...sa te ascunzi dupa copil dupa ce ai injurat ca la usa cortului....este incalificabil...Sincer, eu la faza asta ii apreciez pe jandarmi pentru ca au fost fermi cu nesimtitul ala...

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Da ai dreptate, dar parca copila aia era asa de speriata/traumatizata...intr-un fel le dau si eu dreptate, dar pe de alta parte il condamn pe acel "tata"? Cum sa mergi asa rupt mai ales la un meci de footbal, daramite si cu, copila dupa tine? Doamne fereste!

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

L-au lăsat să meargă către taxi, deci i-au dat drumul din moment ce ăla și-a urcat fetița în spate, iar înainte să se urce și să închidă ușa, i-a înjurat. Iar jandarii s-au răzgândit și l-au scos din taxi. Iar purtăețul ăla de vorbe militaurul a mințit fără scrupule, spunând că încerca să fugă din zonă.

Asta înseamnă că nu l-au legitimat și nu-i știau datele de stare civilă, când l-au „reținut” prima oară. Iar pentru limbaj lincențios doar nu se impunea reținerea și luarea lui pe sus pentru o amărâtă de amendă. Dacă i-ar fi dus capul să-l legitimeze și deci să știe cine este, îl puteau sancționa contravențional pentru înjurăturile acelea, fără să-și mai atragă oprobiul celor din zonă și fără să mai demonstreze astfel de ezitări penibile - lasă-l să plece ... ba nu, acum i-al pe sus că mi-a zis de mamă.

Păi ce ar însemna dacă i-ar conduce la sediu pe toți cei ce aruncă o înjurătură? Mie nu mi se pare deloc a fi fermitate acolo, ci niște momente de ezitare, nu au știut ce să facă cu el când l-au reținut prima oară, după care au reacționat ca niște bătăuși de cartier enervați că au fost înjurați.

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Nu am avut rabdare sa vad tot clipul...am vazut doar cand trageau de el din masina..daca zici ca au fost ezitari si balbaieli penibile, atunci sunt penibili si jandarmii aia...

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Sa va povestesc un eveniment petrecut la zilele comunei intre 5 tineri care au inceput sa se bata din cauza ca ( :hmmmt:)..erau prea obositi din cauza alcoolului. Toata intamplarea s-a petrecut langa scena la 3m de mine.

S-au impartit cativa pumni si picioare pana cand au venit jandarii. Interventia lor a fost o comedie. La fata locului au venit 6 jandari si cativa paznici. 4 jandari si 3 paznici au sarit pe 4 dintre cei care se bateau crezanduse la rugby. Ba mai mult 1 jandar a pus o persoana la pamant prin metoda "sari dupa iepure". I-am zis jandarului ca ala nu a facut nimic si sa-l lase in pace ca e nevinovat...omu' avea si o bere in mana. Si apoi au urmat traditionalele lovituri de picioare in cap si burta.

Celalalt jandar era gras, mai bine sareai peste el decat sa-l ocolesti, bietul nu putea fugi dupa al 5-lea tanar care a luat-o din loc. Dupa 50m de alergare a cedat jandarul si l-a lasat in pace pe tanarul respectiv.

2 dintre cei care s-au batut erau niste prieteni de ai mei, erau foarte rau batuti. Unul are capul spart si un dinte rupt din cauza bocancului, iar celalalt are multe vanatai pe frunte si crede ca are o coasta rupta.

Bineinteles ca au fost dusi la duba si acolo au dat declaratii mai primind cateva palmi peste cap (am mers si eu pana aproape de duba pentru ca erau si prietenii mei acolo) si dupa toata "interventia" a primit fiecare un avertisment.

Publicat

Auzi, da de plangere nu ai auzit? Sau va plageti numai cand luati vre-o scatoalca de la politisti?De jandari va tremura fesierii??

• Membru
Publicat

Eu nu am fost implicat, doar am fost martor fara sa vreau la acel eveniment. Unul dintre prieteni a zis ca va depunde plangere, iar de ceilalti nu stiu.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.