Jump to content
POLITISTI.ro

Jandarmeria "salveaza" Romania

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Nu au nicio sansa. Acest forum a existat cu mult inainte sa isi faca retar...pardon, jandarii forum. Faptul ca au copiat ceea ce au gasit aici arata cat de limitati intelectual si cat de penibili si execrabili pot fi.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Sunt penibili, niste monumente de prostie! Nu numai ca au copiat sectiunile si denumirea forumurilor, au copiat cuvant cu cuvant si Regulamentul forumului.

O dovada clara a incapacitatii intelectuale a acestor bastonari, care nu sunt in stare decat sa imite si sa copieze de la altii (adevarati impostori).

La ei prostia este eterna si invincibila. Au si "Sectiunea privata a jandarilor" cu urmatoarea explicatie "Discutii rezervate doar jandarmilor. Accesul in acest forum se acorda individual de care echipa administrativa" (binenteles, si asta copiata de aici), dar intrucat nu-i duce tartacuta, oricine poate intra si citi tot ce se scrie acolo. :doh:

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Nu as intra pe forumul astora nici daca s-ar "scufunda guguloiul" !

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Ehe, nu știți voi, dar la început, imediat după ce i-au dat drumul, vreo câteva luni de zile, la secțiunea copiată de aici și adaptată „Întreabă un jandar”, a copiat și explicația de sub titlu și a uitat să o adapteze, având acolo exact cuvintele de aici: Ai o nelamurire si crezi ca un politist te poate ajuta? Intreaba aici!

Abia după câteva luni bune de zile, au observat că la rubrica lor pentru întrebări adresate jandarilor ... îndemnau cititorii să caute un polițist. :naughty:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Pai, cam asa trebuia sa ramana, nu? Nu asa e si-n realitate?

• Membru
Publicat

Inca nu imi vine sa cred cata prostie crasa zace in ei. Doamne, dar dobitocul ala de administrator de la jandari nu vede cat de penibil e? Cum dracului poti sa traiesti in umbra cuiva, sa ii copiezi fiecare mutare, fiecare comportament, fiecare actiune? Cum poti sa fii o clona nereusita, un rebut? Oamenii astia sunt sub limita decentei, imi pare rau de ei. Macar de si-ar recunoaste limitele si nu ar mai poza in ceea ce nu sunt...of...

• Membru
Publicat (modificat)

hahaha. Au editat tot forumul. :ner:

Acest topic este foarte vizualizat de jandari. Poate si datorita faptului ca inca nu s-au prins despre ce se discuta aici si au ramas doar la "salvatorii" patriei. :naughty:

Modificat de BGeorge
  • Membru activ
Publicat

mie imi place forumul lor, e ca si un site cu bancuri :))

uite aici o postare a unui jandarm:

"

Am fost agresat de doua persoane, dintre care una cu un cutit, pe care am impuscat-o in picior, langa tibie, cu pistolul pe care-l aveam atunci (un Anics, cu aer comprimat si bile de otel cal. 4,5!) Aceasta a depus plangere si "a dat dreptul" la legist sa-i dea multe zile de spitalizare,apoi totul a luat o turnura foarte neplacuta!

Deci am tras o gramada de necazuri de pe urma faptului ca mi-am aparat integritatea corporala! Oricum, nu cred ca o sa mai stau mult, in 2012 imi expira contractul si vreau sa plec; un motiv in plus ar fi si faptul ca m-am chinuit doi ani de zile in scoala militara...degeaba!"

Nimeni de acolo nu a sesizat ca acel pistol nu e destinat apararii, ci e un pistol de tir... Ma mir ca nu si-a luat un arc sa se apere cu el. Daca atat cunoaste el legea, ce pretentii sa mai avem?

Publicat

Bozo, de curiozitate m-am uitat si eu pe acest site.... e mai tare ca site-urile cu bancuri!!!

E de domeniul fantasticului...

Cel mai mult imi place ca majoritatea, inclusiv admin-ul folosesc limbajul de mess, e belea!!!

• Moderator
Publicat

Bașca că nu face diferența între zilele de spitalizare și zilele de îngrijiri medicale pe care le stabilește medicul legist. Pentru el sunt unul și același lucru. :doh:

Publicat

Exact ce am scris si pe alt topic de pe sectiunea privata ! Va pot spune ca acest forum a fost si este un adevarat ghid si reper pentru foarte multi simpli lucratori din institutii de stat si private !

• Membru
Publicat

Ar trebui sa cerem drepturi de autor pentru postarile noastre, ca maine-poimaine le copiaza si pe acestea! :ner:

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

http://videonews.ant...-din-bacau.html

O interventie a jandarilor alaturi de politie intr-un spital din Bacau.

In sec 50 incepe scena penibila cand un jandarm sta si se uita cum politistul respectiv incearca sa scoata "brazilienii" afara din spital. Intervine dupa ce acel politist se rasteste la el. Pana atunci a stat doar in fata camerei pe post de bibelou. Cred ca acel "jandar" nu a fost acasa cand s-a impartit rusinea.

Jalnic...oare pentru ce mai sunt platiti astia? :doh:

Modificat de BGeorge
  • Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Cum stă el, jandarul acolo ... lipit de perete și cu ochii bulbucați.

Dar nu e nimic neobișnuit, e ceva tipic lor ... o practică împământenită. Stau așa și se uită ... pentru ca ulterior să poată spune că abia după ce au intervenit ei s-a rezolvat situația, deși inițial stă acolo cu mecla aia înspăimântată. Ăsta e stilul lor, iar fața jandarului acolo, lipit de perete cu ochii cât cepele, trădează perfect modul lor de a acționa.

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Trebuia sa ii zici burtosului sa ia pozitia de drepti in fata ta, ca in legea din Romania, janguarmeria actioneaza in subordonarea politiei in toate situatiile. :ner:

Publicat (modificat)

Eu am ras cu lacrimi la inundatiile de acum 3 ani..Am fost in misiune in zonele inundate pe malul Dunarii [clisura] impreuna cu niste colegi de Politia de Frontiera cu Harpoanele lor. In satul respectiv o gramada de jandarmi carau saci cu nisip iar vreo 4-5 ofiterasi de ai lor tipau la subofiterii jandarmi si ii jigneau cum le venea la gura..Bineinteles ofiterii erau eleganti, curati, in timp ce subofiterii parca erau scavii din filmul.'''Sclava Isaura..''.Dupa ce noi politistii ne-am terminat treaba pentru care am fost trimisi [ i-am mutat pe sinistrati si lucrurile lor pe celalalt mal cu Harpoanele],ne-am pus si noi pe umplut saci cu nisip ca saracii subofiteri de jandarmi nu mai faceau fata pe cadura aia [chiar daca nu era treaba noastra].Ii manaca in fund pe doi ofiterasi din astia care nu pusesera mana pe nimic si frecau menta pe acolo sa vina langa noi cu un tupeu bolnav.Si zice unul ''Miscati-va ma mai repede ca va ia mama dracului'' ..Cata m... si-au luat ofiterasii aia saracii atunci cred ca le ajunge pana le pensie.Ne-au reclamat pana si la seful IJP C-ta care a fost nevoit sa le repete din nou ce le-am urat si noi.A doua zi am vazut ca ii ajutau si ei pe subofiterii lor la saci.Deci se poate. Spalatul creierelor e reversibil..

Modificat de pitbul
  • Apreciez 4
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Ofiţeri din Jandarmerie, judecaţi pentru falsificare de licitaţii

29 iun 2012, 16:40 | RTV.net

Un maior şi un colonel din cadrul Ministerului de Interne au fost trimişi în judecată de DNA pentru că au falsificat o licitaţie pentru o autospecială blindată a Jandarmeriei.

Colonelul Trăşcălie Lucian şi maiorul Dubiţ Ovidiu au preferat să cumpere de la o companie din Israel o maşină blindată care nu îndeplinea criteriile, ]n locul uneia fabricate la Moreni, Dâmboviţa.

Cei doi au sustras documente oficiale în cadrul licitaţiei şi le-au înlocuit cu altele, falsificate.

Ofiţerii au fost trimişi în judecată alături de reprezentantul firmei din Israel, dar şi de un inginer de la fabrica din Moreni. Acesta a vândut informaţii secrete despre maşinile construite acolo.

sursa: RTV.net

• Moderator
Publicat

Sunt neinteresanți pentru mass-media jandarii, dar dacă nu sunt mediatizate cazurile acestea nu înseamnă că nu există.

Publicat

preambul - din cite am inteles, in cursul zilei de azi va avea loc o manifestatie de protest a membrilor si simpatizantilor unui partid (ca sa fim apolitici).

avind in vedere si luind in consideratie ca de la "evenimentele din ianuarie" conducerea MAI s-a cam schimbat, cum preconizati ca vor actiona vajnicii aparatori ai ordinii si linistii publice in caz ca evenimentele (merg la pariu) vor degenera? =))

deschidem casa de pariuri cu o cota de 3,27/1 pentru "neimplicare/implicare redusa" =))

acest post este un pamflet si va rog sa-l tratati ca a'tare sau a'moale in functie de preferinte, totusi intrebarea ramane, asemenea si gradul de curiozitate.

Publicat

Sunt convins ca vor actiona in conformitate cu prevederile legale, cu regulamentele specifice, cu procedurile de specialitate in vigoare, toate regasite in ordinele de actiune pe care le vor primi.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.