Jump to content
POLITISTI.ro

Jandarmeria "salveaza" Romania

Postare recomandată

Publicat

,,Daca era in serviciu poate ca il punea la zid , si apoi il impusca pe bietul penis..,, :ner:

Varianta corecta.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Un jandarm și doi taximetriști, sunt cercetați pentru alcoolemii falsificate

16 mar 2012, 14:53 | România TV

Minim 700 de euro. Atât îi costa pe şoferii care s-au urcat băuţi la volan şi au fost prinşi de poliţie, să scape de pedeapsă.

Anchetatorii au trimis acum în judecată 3 persoane, un jandarm şi doi taximetrişti, pentru falsificarea analizelor de sânge. Ei sunt cercetaţi în stare de arest. Procurorii DNA Piteşti îi acuză de trafic de influenţă, favorizarea infractorului, complicitate la trafic şi cumpărare de influenţă.

Alte 5 persoane care au beneficiat de serviciile lor sunt cercetate în stare de libertate. Printre ei nu se află însă şi medicul care a fost cercetat pentru că ar fi falsificat alcoolemiile. Potrivit anchetatorilor, suspecţii au obţinut din această afacere a alcoolemiilor falsificate peste 10.000 de euro. Procurorii au pus sechestru pe bunurile acuzaţilor.

sursa: RTV.net

Evident că ziariștii retardați de la rtv au atașat articolului o fotografie cu un polițist, deși nu are nicio legătură cu conținutul articolului. :doh:

• Membru
Publicat

Asta nu e nimic. Ieri jandarmii ne-au mai scapat de doi infractori "deosebit de periculosi", mai exact de doi stuleti de porumb ce protestau in fata ministerului agriculturii "fara autorizatie" ... doi insi !? :doh:

Dupa episodul "site-ul de cultura", operatiunea "Stiuletele in duba"

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Eu zic sa o lasam mai moale cu subiectul "jandarmi vs protestatari". Haideti sa nu mai aruncam cu noroi ca sunt deja prea multi isteti la tv care le stiu pe toate. Daca nu erau ei, eram noi care trebuiau sa execute ordine.

Publicat

ai relativa dreptate, insa poate ca "noi" am fi scos intai "butaforia" de pe manifestant, inainte de a-l baga in masina. de fapt, din punctul meu de vedere, TOCMAI in stingacia asta consta ridicolul actiunii.

• Moderator
Publicat

Sunt perfect de acord cu ce spune Garcia, în plus mi se pare că în privința manifestanților, cei din jandarmerie aplică legea un pic cam excesiv și zelos.

Prin alte țări cu toții am văzut că există protestatari de acest gen, izolați, plini de pancarde sau te miri ce costume, care protestează, dar nu sunt luați așa pe sus, sub pretextul că nu au autorizație. Păi protestul a doi măscărici îl putem asimila unui miting sau unei adunări publice?

Ăia doi protestau acolo, dar să fim serioși, nu încurcau traficul pietonal, nu erau violenți sau indecenți, nu provocau deloc indignarea vreunui cetățean. Chiar nu se justifica absolut deloc săltarea lor de acolo. Îi puteau legitima și lăsau doi, trei sau patru oameni, care să-i supraveheze așa finuț de la distanță, eventual dintr-o mașină inscripționată, astfel încât protestatarii ăia să fie conștienți că nu sunt de capul lor acolo. Iar dacă situația se modifica, începeau ăia să acosteze pietonii, își arătau părțile intime sau se strângeau mai mulți, abia atunci se justifica să-i ia pe sus de acolo.

Eventual, la final după ce se plictiseau și plecau acasă, le întocmeau două procese verbale cu niște amenzi de care să-și aducă aminte și din care să înțeleagă că asistența din partea jandarmilor este destul de scumpă pt buzunarul lor, dar îi lași pe măscărici acolo să-și facă plăcerea și nu le oferi pe tavă niște imagini penibile și motive ziariștilor să te bălăcărească.

Dar asta e încă o dovadă a inteligenței jandarmusculare. Probabil că există prevederi legale care să interzică și protestele individuale, deși mi se pare penibil și exagerat, dar chiar și așa legea se aplică și în spiritul ei, cu puțin tact și judecând. Pentru că oricum am privi lucrurile măscăricii ăia nu au lezat acolo niciun drept, interes sau altceva de acest gen al vreunui plătitor de taxe.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Chiar nu se justifica absolut deloc săltarea lor de acolo

BA DA!!! :ner: ceeace nu se vede, nu exista. daca nu exista protestatari, inseamna ca in romania curge lapte si miere, iar cainii umbla cu "burlane" in coada. :good:

in consecinta si-au indeplinit cu succes misiunea de a repune pe fagas scurgera bunatatilor din cornul abundentei de pe frontispiciul ministerului agriculturii.

Modificat de serhente Garcia
  • Membru
Publicat (modificat)

Nu ca as cauta scuze jandarmilor nostri, dar daca tot ne place sa ne comparam la capitolul democratie si civilizatie cu Vestul, in special prometeristelor de prin televiziuni, hai sa o facem pana la capat. Iata niste exemple recente din SUA (care am inteles ca cica ar fi un etalon de democratie) cu ocazia "Occupy Wall Street".

Si exemplele pot continua. Youtube are referinte vaste.

Modificat de Ben
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Sa nu confundam drogatii americani, care se arunca pe jos doar ca sa apara pe youtube in filmele prietenilor, cu manisfestantii nostrii care chiar aveau ceva de zis.

Modificat de arcan
  • Membru
Publicat

Oare chiar aveau ceva de spus toti? Sau oare cei care sunt agresati in filmuletele de mai sus, in NY, in California, sunt drogati toti? Nu incerc sa minimalizez protestele, activitatile, intentiile protestatarilor nostri, sunt de acord cu ceea ce fac, daca n-as fi purtat uniforma as fi fost alaturi de ei, dar oare daca erau toti luati la puricat si intrebati de ce ies in strada, multi ar ridica din umeri sau si-ar fractura limba nestiind ce sa spuna. Nu stiu cati dintre cei care efectiv ies in strada chiar cred in ceea ce fac, plus ca pe unii ii banuiesc de faptul vor sa profite sa-si creeze publicitate. Vezi exemplul Iri, banuiala care se poate extinde si asupra asa numitei Printese Caragea Briana, sau cum o chema-o, sau asupra revolutionarului Mazare, acest Che Guevarra de Romania, pe care brusc i-a palit spiritul de revolutie in cap, Pana acum unde au fost, cu atat mai mult cu cat nu sunt oameni obisnuiti, ci figuri publice, unii ar spune formatori de opinie?

Dar, ma rog... Asta e cu totul si cu totul alta discutie. Eu am vrut doar sa fac o mica comparatie (scuzati cacofonia) intre modul de interventie din tara noastra si cel din alte tari, in speta SUA, ca tot ne place sa ne comparam cand vine vb de democratie, desi nu avem nimic nici in clin, nici in maneca cu acel stat.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Diferența mare este că în clipurile de la americani, protestatarii lezează într-un fel drepturile celorlalți oameni, tocmai prin blocarea circulației. Pe când în cazul măscăricilor ăia doi, nu poate fi vorba de așa ceva.

Publicat (modificat)

Exact.Diferentele sunt de la cer la pamant.SI apreciez ca politistii americani au fost foarte retinuti...meritau mai multe nesimtitii aia...

As zice ca situatia a fost exact invers.JAndarmii agitati si agresivi cu niste manifestanti pasnici, iar la americani politstii calmi si relaxati cu niste vagabonzi...

Modificat de arcan
  • Membru
Publicat (modificat)

Nota: Nu ma refer la cultura de porumb :) ci la modul general

PS Cei din primul clip nu blocau circulatia. Erau niste studenti in campusul universitar al Univ of California

Modificat de Ben
  • Moderator
Publicat

Chiar dacă e să comparăm cum au intervenit bastonarii noștri în piața univiersității, cu ce vedem în clipurile de mai sus, sunt niște detalii care fac o mare diferență. În timp ce la americani ăia sunt preocupați să-i imobilizeze și să-i încătușeze, deci să-i rețină, la noi îi loveau cu bastoanele ca pe niște animale și-i lăsau lați jos, plecând mai departe. Ba mai mult, se grupau și atacau ca în anii 1600 precum tătarii, de urla ăla ca un descreierat.

La ăia nu am văzut pe vreunul cu o cagulă pe față, la noi majoritatea au și se cred trupe superspeciale, de parcă manifestanții ar fi o grupare de infractori deosebit de periculoși. În timp ce la noi l-au împușcat pe ăla cu lansatorul de 38 direct în picior, spulberându-i oasele, la ăia inițial au folosit gaze cu piper după care i-au încătușat, singurele momente în care i-am văzut să lovească cu pumnul (deci brațele goale, nu bastoane sau alte scule) a fost unde erau loviți la rândul lor. La noi nu am văzut vreun protestatar să încerce să aplice vreun croșeu.

Așa că diferențele sunt notabile, iar situațiile nu se pot compara.

Publicat (modificat)

Jandarmeria incalca frecvent legea iar domnii procurori isi vad linistiti de treaba.

Oare cei de DIICOT o sa doarma linistiti daca se schimba culoare politica si cei de la BSIJ vor trece putin pe la racorica?

Oare cum vor explica ei ca au fost in actiuni superspeciale cu ,,donii jandari" care au incalcat legea?

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Bătut de cinci jandarmi pentru că soţia conducea prea încet

19 mar 2012, 08:17 | România TV

Dacă eşti vitezoman, eşti amendat de poliţişti, iar dacă eşti prea lent în trafic, eşti bătut de jandarmi. I s-a întâmplat unui bărbat din Gorj, care a ajuns la spital după ce a fost bătut de cinci jandarmi, enervaţi peste măsură că soţia lui conducea prea încet. Conducerea Jandarmeriei a deschis o anchetă.

Şoferiţa povesteşte că, în apropiere de oraşul Târgu Cărbuneşti, a observat că din spate a fost semnalizată de mai multe ori de un autoturism. Soţul său spune că, atunci când au oprit, îngrijoraţi că s-a întâmplat ceva, bărbaţii din cealaltă maşină au tăbărât pur şi simplu pe el şi l-au bătut măr.

sofer43076500.jpg

"Mergea încet că avea biciclistul, după ce a trecut podul, ne-a depăşit pe line continuă, a venit în faţa noastră, a zis opreşte, s-a oprit. Şi ce era, să o las pe soţie să se dea jos din maşină? M-am dat jos din maşină, m-au luat şi m-au făcut tăvalug", a povestit victima.

Agresorii erau îmbrăcaţi în civil pentru că erau în afara orelor de program. Victima susţine că cei cinci s-au lăudat că sunt jandarmi, unul dintre ei chiar cu grad de căpitan. Omul a ajuns tumefiat la spital.

"Victima unei agresiuni fizice se prezintă la Urgenţă cu un traumatism facial minor, cu un traumatism de genunchi", a declarat irina Gomoja, medic urgenţă Târgu Crbuneşti.

Şoferiţa a făcut plângere la Poliţie şi la Jandarmerie, ai cărei reprezentanţi confirmă că agresorii sunt jandarmi.

"În cazul în care cele sesizate se vor confirma, instituţia noastră, Jandarmeria Gorjeană, nu va tolera un astfel de comportament angajaţilor noştri”, a declarat Alin Ivan, purtător de cuvânt Jandarmeria Gorj.

Victima susţine că unul dintre agresori ar fi încercat să negocieze cu el o sumă de bani, ca să renunţe la plângere.

Cei cinci sunt cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă până la doi ani de închisoare.

sursa | RTV.net

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Şeful Jandarmeriei Gorj, menţinut în funcţie fără atestat psihologic

Situaţie incredibilă la conducerea Jandarmeriei Gorj. Şeful interimar de acolo este menţinut în funcţie, deşi a picat testul psihologic.

Bărbatul nu a fost declarat apt din punct de vedere psihologic, însă şefii Jandarmeriei Române i-au prelungit interimatul cu încă şase luni.

sursa: antena3.ro

In ce tara traim ... :faint:

• Apreciez 3
Publicat

Asa sef, asa subordonati, am vazut niste cazuri pe la scoala de subofiteri de jandarmi BumbestI-Jiu prin 1999, care m-au lasat fara comentarii :naughty:.

Publicat (modificat)

Oricum pentru jandarmi testul psihologic este prea greu si se chinuie saracii sa ai dea de cap cumva cu mari eforturi . In schimb sunt mai tot timpul cu nasul pe sus si fac parada pe munca altora . Cazuri din astea bizare ce apar pe la televizor, sunt destul de multe dar nu le prezinta ca, ar umple spatiul de emisie cu tot felul de specimene dintre acesti jandarmi si nu am mai cunoaste adevaratele programe de stiri interesante . In orice caz este bine sa nu te aflii la locul nepotrivit si timpul auirea si sa te vezi cu o trupa de salbatici aiuriti care sa nu cunoasca legea si decit bita . Cu astia nu te intelegi usor si nevinovat daca esti tot li se pare lor ca ai facut ceva . :)))))))

Modificat de Daniel
  • Moderator
Publicat

Știați ce este un NEGOCIATOR ? Nu știați!?

Vă explică jandarmeria ... „este practic o punte” :ner:

Dacă nu ştiaţi, Jandarmeria are un negociator. Acesta asigură, conform declaraţiilor o „punte” între punctul de vedere al jandarmilor şi restul lumii. :lol:

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

NEGOCIATÓR, -OÁRE,negociatori, -oare,s. m.f.

Persoană care creaza punti intre jandarmul de zi cu zi si pulanele aplicate pe carca suporterilor.

sursa: Dex-ul JAC-ilor

Modificat de Tyropol
  • Apreciez 5
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.