Jump to content
POLITISTI.ro

Jandarmeria "salveaza" Romania

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Iar ca să convingeţi de amatorismul cu care s-a acţionat priviţi clipurile de mai jos. Veţi vedea cum "evacuează" piaţa la mişto, cine dorea putea să depăşească cordonul lor şi să rămână în spate. De asemenea veţi vedea cum saltă de pe stradă persoane ce nu sunt deloc violente, ba chiar îi şi lovesc toatal aiurea pentru a-i pune jos (de ce, numai ei ştiu) şi îi ţin acolo aiurea, după care îi ridică şi pleacă cu ei ...

Publicat (modificat)

Jandarmul ala urlator sigur s-a uitat inainte la filmul "300'' :ner: si a vrut sa puna in scena ultimele minute din film (lupta finala dupa moartea regelui Leonidas)

la fel facea si comandantul spartanilor (el in fata ,spartanii dupa el,toti urlau si alergau)aici el si "luptatorii" :naughty:

Oare le-o fi zis vreun discurs de motivare inainte jandarmilor sau oare s-au uitat toti la film? :hmmmt:

Modificat de ora86
  • Apreciez 1
  • Displace 3
  • Membru
Publicat

Kayne, ti-am dat un plus pentru "Conan Jandarmul". M-am spart de ras... :ner: Era misto, vorba unui coleg de forum de mai sus, cand se uita in spate sa fii vazut ca e singur... :ph34r:

• Moderator
Publicat

Ati vazut la TV declaratia lui Radu Mazare, primarul Constantei, referitor la jandarmi? :)

"Dupa ce se va schimba regimul, eu, Radu Mazare, cu puterea pe care o am in PSD si USL, va promit ca vor fi anchetati toti jandarmii care au batut oamenii cazuti la pamant", a declarat primarul municipiului Constanta, la Antena 3.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Marius deşi m-aş bucura să fie aşa, nu lua de bună orice declaraţie a lui Mazăre. El vorbeşte între două jointuri şi un pahar de whiskey, combinate cu o seară fierbinte cu câte o duduie.

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat (modificat)

401157_277200685676400_276252752437860_809627_34349241_n.jpg

banuiesc ca el ii ofera bastoane? :ner:

bravo ei pentru gest ^_^

Modificat de BGeorge
  • Apreciez 2
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Priviţi această imagine din seria "muşchii mei, minte nu are".

După cum puteţi vedea acel jandarm gazează civilul ăla ce este deja la pământ. Din câte ştiam eu, în modul de utilizare al acelor butelii de gaze lacrimogene este interzisă folosirea lor, dacă subiectul este la o distanţă mai mică de zece metri, parcă, deoarece pot provoca arsuri, corect?

Oare de ce să-l gazezi în aşa hal dacă ăla este deja la pământ, nu văd logica?

1894326losx7pyc.jpg

Publicat (modificat)

"Luati site-ul de cultura si bagati-l in duba"......si la sfarsit...."hai....hai pe facebook" :|

Modificat de Pathfinder
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

adevarul e ca aseara au lucrat ca la carte,baietii pot dispersa si fara violenta o manifestare,bravo lor(nu ma injurati) 3min45sec cateva mii de protestatari e nemaipomenit,bravo lor.asta este TACTICA e mama tururor institutiilor.se poate si FARA VIOLENTA

Modificat de Viper30
  • Displace 4
Publicat (modificat)

ori, ori ....

ori sefii nu inteleg ca la urmatoarele alegeri, chiar si cu "nu pot vota ei cit furam noi", unii n-or sa mai iasa, ori isi indeplinesc cu brio sarcina de a intarita populatia impotriva actualior, astfel incit .. la urmatoarele alegeri, chiar si babele care primesc o galeata si uj kil de orez, tot pe altcineva vor vota.

am zis.

@ viper - bravo lor.asta este TACTICA e mama tururor institutiilor.se poate si FARA VIOLENTA ..... parerea ta, cotonogitii de asear s-ar putea sa nu fie in totalitate de acord cu ce scrii tu ...

Modificat de serhente Garcia
  • Moderator
Publicat

adevarul e ca aseara au lucrat ca la carte,baietii pot dispersa si fara violenta o manifestare

Sigur, bravo lor! Cand vad imaginile imi dau seama cat de profesionisti sunt ... Superb!

Publicat

Buna ziua,tuturor!

Doresc sa felicit POLITIA care pana acum a dat dovada de profesionalism-in special politia rutiera,care s-a dovedit exemplara in comportament si actiuni!

Condamn cu vehementa comportamentul si actiunile Jandarmeriei ( Robojandarm-varianta comuna primitiva) care au dovedit cu ocazia acestor proteste ca nu au ce cautain sistemul MAI!

Ce-mi doresc este faptul ca aceasta ocazie sa fie una benefica pt structurile MAI si sa se cearna graul de neghina ( politistii reali si profesionisti de cei wanna be).

Jandarmii au dat dovada ca sunt capabili sa fluidizeze traficul,sa pazeasca drumurile si de ce nu sa le si construiasca intrucat dispun si de forta necesara.Astfel , propun transferul acestei sectiuni-Jandarmeria- din cadrul MAI in cadrul Ministerului Transporturilor.

Numai bine tuturor!

• Apreciez 4
Publicat

Lumea citeste si poate ramane cu impresii.Evident ca e si photoshop in actiune,nu doar Conan.

• Membru
Publicat

conan jandaru in photoshop :ner:

@Joy ai dreptate, rusine jandarilor!!!

Publicat

Rusine dl Patriciu ! :)

Daca va uitati atent se va vedea pixelul albastru :ner:

Publicat

Raman la parerea mea, Jandarmeria trebuie desfintata!

Ce este curios ca toti au cagule, alo domnu" Popa, secretarii de stat din MAI o fi legal?

• Moderator
Publicat

adevarul e ca aseara au lucrat ca la carte,baietii pot dispersa si fara violenta o manifestare,bravo lor(nu ma injurati) 3min45sec cateva mii de protestatari e nemaipomenit,bravo lor.asta este TACTICA e mama tururor institutiilor.se poate si FARA VIOLENTA

Nu uita că aseară când au intervenit aşa ca la carte, numărul jandarmilor era mult mai mare decât numărul protestatarilor. Ceva de genul: şmekeraşului din faţa blocului care e conştient că nu poate ţine piept unui alt şmekeraş, dar îşi arată muşchii pe surioara mai mică a acestuia, când ăla nu e prezent prin zonă.

Iar când ăia de la arcul de triumf au dorit să meargă şi să se alăture celor din piaţa universităţii, au trecut prin cordoanele de jandarmi ca prin brânză. Aşa că depinde foarte mult şi în care carte priveşti.

Publicat

Adevarul despre ultrasii urcati in dube îl vedeti aici !

Marea debarcare: jandarmii îi urcă în dubă pe ultraşi, apoi îi dau jos.

"După ce şi-au pus în aplicare ambuscada de pe bulevardul Magheru şi i-au prins pe ultraşi la mijloc, între două grupe, jandarmii i-au urcat în dube.

Câteva minute mai târziu, dintr-una dintre dube au început să fie coborâţi, unul câte unul, suporterii reţinuţi. Toţi erau roşii la faţă, semn că înăuntru jandarmii şi-au descărcat furia pe ei. Cei debarcaţi au fost transferaţi într-o altă dubă, apoi toate au plecat spre secţiile de poliţie."

http://www.gandul.in...s-video-9160673

Publicat

daca stam si ne gandim la rece vom vedea ca tot timpul vor exista victime,problema e cand sunt multe sau putine...din punctul meu de vedere se putea face la fel si duminica trecuta.iar pentru cei ce vor jandarmeria desfiintata gen ELVIS sau altii raspunde-ti la intrebarea urmatoare fara sa jignesc pe nimeni: Cine restabileste OP cand e tulburata?tu elvis? care te simti asa de frustrat ca aia au cagule si mai stiu eu ce?

• Apreciez 2
  • Displace 4

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.