Jump to content
POLITISTI.ro

Proba de alergare rezistenta

hunter2010

Recommended Posts

Buna ziua , problema mea sta in felul urmator , in 3-4 luni as dori sa dau la academie (politie/armata) cu pregatirea teoretica stau destul de bine , problema vine insa la proba de alergare rezistenta (2000 m -9 minute -20sec) , am 1,87 inaltime si 77 kg , nu prea am facut sport spre rusinea mea , si in ultimi 2 ani am fumat pasiv , am renuntat la fumat de 1 luna de zile si la restul rautatilor ( gen fast food , sucuri acidulate , etc ) am cautat pe net ceva instructiuni , stiu ca dedicatia si repetitia ajuta , dar am gasit si multe programe care se bat ca in cap , asa ca va intreb pe voi , cei care a-ti reusit , daca a-ti fost vre-unu in locul meu ce program a-ti respectat ? m-ar ajuta enorm , tin sa mentionez ca nu pot sa duc 1 km la capat in alergare usoara ( raman fara oxigen si se termina combustibilul la picioare :)) )

• Downvote 4

In primul rand din ce am citit in postul tau, nu stai bine deloc cu pregatirea teoretica. (  Atentie la gramatica limbii romane ).

In al doilea rand eu sunt fumator de 11 ani, si cand am trecut probele sportive tot fumator eram, nu m-am oprit din fumat.

La mine a contat mult vointa, am scos timpul ca am vrut si am dat tot ce am avut mai bun, chiar mai mult, sper surprinderea mea.

Daca iti doresti suficient de mult, vei trece.

Probleme sportive le treci cu vointa, la proba scrisa ne impiedicam.

Mult succes! 

P.S.

Eu am reusit

Tu ai reusit

El / Ea a reusit

Noi am reusit

Voi ati reusit

Ei / Ele au reusit.

• Upvote 1

• Member

Nu vei putea alerga mai mult daca stai pe net si cauti sfaturi cum sa alergi. Nu exista o reteta minune.

Alearga pana nu mai poti sta in picioare. Ai grija la respiratie si mananca ca sa ai energie (nu manca inainte cu 2 ore de a alerga). Fa-ti tu un program, alearga de 3 ori pe saptamana sau de mai multe ori. Daca nu poti alerga 1000, alearga azi 700, maine mai mult, nu conteaza...trebuie sa alergi si sa-ti depasesti zilnic recordul daca vrei sa ajungi acolo unde iti doresti.

multumesc pentru timpul acordat , mi-am format un program , 2 alergari/zi 6zile pe saptamana , 2km pe repriza cu 10 min pauze intre km (mentionez ca dupa 700de m strang din dinti cat pot sa ajung la 1000)+ antrenamente cu gantera de 30 kg (genuflexiunim etc..) Btw : cu limba romana stau bine , doar ca nu mi-e luminata tastatura si ma cam grabesc. La o ora dupa masa e ok antrenamentul ?

• Downvote 4

mda , se pare ca sunt mai multe pareri cu privinta la gramatica decat cu privinta la topic, :)) asa suntem invatati noi romanii sa cautam paiul in ochiul celuilalt , imi dau seama ca am dezechilibrat toata armonia terestra pentru ca nu am pus cratima la ,,a-ti" imi cer scuze cu ocazia asta.

• Downvote 6

Înainte să dai răspunsuri ironice, mai bine citeşte regulamentul forumului. O regulă importantă este să scrii corect gramatical.

• Upvote 2

banuiesc ca se referea regula sa fie corecte din punct de vedere gramatical , in limita bunului inteles al topicului. Nu sunt ironic de dragul de a fi ironic , doar ca asemenea dispute se intalnesc pe toate forumurile romane , pentru ca ,,de , asa e romanu,, domnle. sa inteleg ca acea cratima buclucasa , a facut tot topicul indescifrabil ? Prin acestea vreau sa ii multumesc domnului Ramtha pentru ca mi-a atras atentia, dar consider ca ulterioara continuare a discutiei pentru o banala cratima , e doar mandrie , superficialitate. Nu am vrut sa ofensez pe nimeni , dar am cerut ajutor in domeniul sportului.

• Downvote 2

eu numesc pasiv faptul ca nu fumam cam cat un fumator normal (obisnuiam sa fumez la liceu , cam 1 pachet la 2 zile ) si acasa uneori. Acum pe langa asta , ma gandeam ca mai exista oameni care sa dea sfaturi , pe voi va intereseaza mai mult cratima mea sau cum am renuntat eu la fumat , am creat topicul aici pentru ca ma gandeam ca e un forum serios , cu oameni care au trecut prin proba ce urmeaza sa o dau eu, daca postati doar de dragul de a face post , nu ma ajuta cu nimic .

Edited by hunter2010
  • Downvote 4

• Moderator

hunter2010

Te obligă cineva să accesezi acest site?

Îţi dai prea multă importanţă şi chiar nu interesează pe nimeni care e părerea ta despe acest website. Învaţă să scrii corect în limba română dacă vrei să fii luat în serios şi abia după poţi să-ţi expui lecţiile moraliste.

Dacă nu eşti capabil să te exprimi şi să scrii corect, cei care citesc consideră că îţi lipseşte educaţia şi cunoştinţele elementare. Scriind corect dovedeşti că ceea ce scrii are importanţă în primul rând pentru pentru tine, astfel încât să mai pierzi 2 - 3 minute pentru a le citi şi corecta înainte de a le publica online, iar această importanţă se va reflecta şi asupra celor care citesc şi îţi oferă răspunsuri.

Tocmai din aceste motive nu primeşti decât răspunsuri evazive şi pe lângă subiect, iar asta se datorează faptului că o chestiune de educaţie şi bună creştere spune că trebuie să oferi respect dacă doreşti la rândul tău să fii respectat.

PS: Reţine că orice titlu şi propoziţie începe cu literă mare, e o regulă elementară a limbii române.

• Upvote 2
  • Downvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.