Jump to content
POLITISTI.ro

un master bun

baietelu

Recommended Posts

cine ma poate ajuta cu idei in privinta unui master care m-ar ajuta pe viitor ? :)multumesc :D astept opinii si argumente

Edited by baietelu
  • Moderator

Bine, nu ne-ai explicat in ce domeniu lucrezi/vrei sa lucrezi, ce profesie ai sau nu ai, ce facultate ai terminat, ce planuri ai de viitor... :ner:

Bine, nu ne-ai explicat in ce domeniu lucrezi/vrei sa lucrezi, ce profesie ai sau nu ai, ce facultate ai terminat, ce planuri ai de viitor... :ner:

din moment ce am intrat pe site-ul asta, reiese inerent din ceea ce am scris mai sus, ca lucrez in domeniu...

• Downvote 3

Nu este o conditie necesara si suficienta.

In domeniu te poate ajuta un master in drept sau economie.

mersi frumos elvis...insa la economie care din ele :D...management e bun? :D...nu mai am chef sa invat atat m-am saturat :)

• Downvote 1

Omul cat traieste invata.

Chiar daca nu mai ai chef viata iti va da lectii pe care le vei invata fara sa vrei.

Experienţa este cel mai dur profesor, pentru că întâi îţi da testul şi apoi îţi spune care era lecţia.

Edited by Elvis
  • Moderator

din moment ce am intrat pe site-ul asta, reiese inerent din ceea ce am scris mai sus, ca lucrez in domeniu...

Despre ce domeniu e vorba, mai exact?

Cred ca se referea la faptul ca lucreaza in Politie. Oricum ar fi trebuit sa precizeze. Si eu sunt vizitator fidel al forumului si nu lucrez in Politie. :D

Cred ca se referea la faptul ca lucreaza in Politie. Oricum ar fi trebuit sa precizeze. Si eu sunt vizitator fidel al forumului si nu lucrez in Politie. :D

mai copii mai :P :..voi aveti ochi albastri si profitati de faptul ca nu pot sa ii vad :))) :P .. man in black :D

parerea mea e ca nu conteaza nici domeniul,nici gradul,si nici studiile cat timp iti faci treaba cu profesionalism si te intelegi bine cu colegii :)...

• Downvote 5

Da, trebuie sa recunosc ca lucrez la Serviciile Secrete, alea cele mai secrete.

I am watching you all. Be afraid! Be very afraid! :lol:

Sunt de acord cu ceea ce ai spus despre profesionalism. :)

si daca ai lucra la serviciile secrete nu e o rusine...e chiar o onoare...adica asa ar trebui sa fie...ca totul sa mearga bine...colegialitate si respect.....sunt ingredientele necesare...:D

Dar, de unde stiti ca la politia comunitara nu s-a infiintat si un compartiment de "servicii secrete" asa cum exista si ofiteri de ordine publica care vor sa devina "politisti judiciari"? :ner: