baietelu Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 (edited) cine ma poate ajuta cu idei in privinta unui master care m-ar ajuta pe viitor ? :)multumesc astept opinii si argumente Edited January 31, 2011 by baietelu Link to comment
Moderator Cristi Posted January 31, 2011 Moderator Share Posted January 31, 2011 Bine, nu ne-ai explicat in ce domeniu lucrezi/vrei sa lucrezi, ce profesie ai sau nu ai, ce facultate ai terminat, ce planuri ai de viitor... :ner: Link to comment
baietelu Posted January 31, 2011 Author Share Posted January 31, 2011 Bine, nu ne-ai explicat in ce domeniu lucrezi/vrei sa lucrezi, ce profesie ai sau nu ai, ce facultate ai terminat, ce planuri ai de viitor... :ner: din moment ce am intrat pe site-ul asta, reiese inerent din ceea ce am scris mai sus, ca lucrez in domeniu... 3 Link to comment
Elvis Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Nu este o conditie necesara si suficienta. In domeniu te poate ajuta un master in drept sau economie. Link to comment
baietelu Posted January 31, 2011 Author Share Posted January 31, 2011 Nu este o conditie necesara si suficienta. In domeniu te poate ajuta un master in drept sau economie. mersi frumos elvis...insa la economie care din ele ...management e bun? ...nu mai am chef sa invat atat m-am saturat 1 Link to comment
Elvis Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 (edited) Omul cat traieste invata. Chiar daca nu mai ai chef viata iti va da lectii pe care le vei invata fara sa vrei. Experienţa este cel mai dur profesor, pentru că întâi îţi da testul şi apoi îţi spune care era lecţia. Edited January 31, 2011 by Elvis Link to comment
dunelu Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Daca vrei sa te faci sef managementul este foarte bun ! Link to comment
Moderator Catalin Posted January 31, 2011 Moderator Share Posted January 31, 2011 Dacă nu mai ai chef să înveți de ce îți irosești banii pentru a te mai înscrie la un master? Link to comment
baietelu Posted January 31, 2011 Author Share Posted January 31, 2011 ce bine suna sef ...nu m-am gandit chiar asa departe....nici vorba sef...e bine asa cum sunt...cat iti place ce faci e mai mult decat bine zic eu Link to comment
Moderator Marius Posted January 31, 2011 Moderator Share Posted January 31, 2011 din moment ce am intrat pe site-ul asta, reiese inerent din ceea ce am scris mai sus, ca lucrez in domeniu... Despre ce domeniu e vorba, mai exact? Link to comment
baietelu Posted January 31, 2011 Author Share Posted January 31, 2011 Despre ce domeniu e vorba, mai exact? hehehe...marius? ai ochi albastri? Link to comment
Moderator Marius Posted January 31, 2011 Moderator Share Posted January 31, 2011 Nici gand, sunt caprui. Link to comment
Miadry Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Cred ca se referea la faptul ca lucreaza in Politie. Oricum ar fi trebuit sa precizeze. Si eu sunt vizitator fidel al forumului si nu lucrez in Politie. Link to comment
baietelu Posted January 31, 2011 Author Share Posted January 31, 2011 Cred ca se referea la faptul ca lucreaza in Politie. Oricum ar fi trebuit sa precizeze. Si eu sunt vizitator fidel al forumului si nu lucrez in Politie. mai copii mai :..voi aveti ochi albastri si profitati de faptul ca nu pot sa ii vad ) .. man in black parerea mea e ca nu conteaza nici domeniul,nici gradul,si nici studiile cat timp iti faci treaba cu profesionalism si te intelegi bine cu colegii ... 5 Link to comment
Miadry Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 Da, trebuie sa recunosc ca lucrez la Serviciile Secrete, alea cele mai secrete. I am watching you all. Be afraid! Be very afraid! Sunt de acord cu ceea ce ai spus despre profesionalism. Link to comment
baietelu Posted January 31, 2011 Author Share Posted January 31, 2011 si daca ai lucra la serviciile secrete nu e o rusine...e chiar o onoare...adica asa ar trebui sa fie...ca totul sa mearga bine...colegialitate si respect.....sunt ingredientele necesare... Link to comment
Moderator Cristi Posted January 31, 2011 Moderator Share Posted January 31, 2011 baietelu, eu raman la parerea mea ca esti doar un bagator in seama... e dificil sa zici ca esti politist? Sau altceva? 1 Link to comment
Moderator Marius Posted January 31, 2011 Moderator Share Posted January 31, 2011 Probabil nu e. 1 Link to comment
Moderator Catalin Posted January 31, 2011 Moderator Share Posted January 31, 2011 Ce contează ... e în domeniu :ner: La fel și comunitarii, jandarmii și alte specii. 1 Link to comment
Membru Motoboom Posted February 1, 2011 Membru Share Posted February 1, 2011 miroase a comunitar baietelul asta si s-a bagat si el in seama ca toti localii... Link to comment
drAGO5 Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Dar, de unde stiti ca la politia comunitara nu s-a infiintat si un compartiment de "servicii secrete" asa cum exista si ofiteri de ordine publica care vor sa devina "politisti judiciari"? :ner: Link to comment
baietelu Posted February 2, 2011 Author Share Posted February 2, 2011 nu inteleg, care e problema d-voastra unde lucrez? Link to comment
Moderator Cristi Posted February 2, 2011 Moderator Share Posted February 2, 2011 Suntem curiosi, doar atat. Cu deferenta cuvenita, va saluta un simplu agent de politie(judiciara) :ner: Link to comment
Recommended Posts