cititi va rog articolul fiindca este foarte interesant si daca se poate sa dati si niste sfaturi...Ce ati face in locul lui Liviu Popa in fata unei cifre de 7 morti pe zi...Cand ai 7 morti pe zi, varianta este sa-i faci pe cei din jurul tau betivani si nenorociti sau ai cauta posibilitati sa aibe si parciul ala de logan cota de benzina macar 5 litri pe zi, etc...restul spuneti voi despre cum ar putea sa scada accidentele rutiere
Question
patriotul
http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/adevarul_de_seara_timisoara_vocea_banatului_accidente_rutiere_0_415759009.htmlCITESTE AICI
cititi va rog articolul fiindca este foarte interesant si daca se poate sa dati si niste sfaturi...Ce ati face in locul lui Liviu Popa in fata unei cifre de 7 morti pe zi...Cand ai 7 morti pe zi, varianta este sa-i faci pe cei din jurul tau betivani si nenorociti sau ai cauta posibilitati sa aibe si parciul ala de logan cota de benzina macar 5 litri pe zi, etc...restul spuneti voi despre cum ar putea sa scada accidentele rutiere
Top Posters For This Question
15
14
4
4
Popular Days
Mar 28
12
Feb 1
10
Mar 25
10
Feb 21
3
Top Posters For This Question
patriotul 15 posts
maxu08 14 posts
Catalin 4 posts
Elvis 4 posts
Popular Days
Mar 28 2011
12 posts
Feb 1 2011
10 posts
Mar 25 2011
10 posts
Feb 21 2011
3 posts
Popular Posts
patriotul
DIN NOU STATUL DA DOVADA DE INCONSTIENTA! statul prin legiile lui ne face sa ne dam seama ca noi politistii suntem cei mai prosti oameni, atata timp cat ne implicam in meseria asta...e foarte buna vor
Elvis
Maxu una este pe saltea si alta este in strada. Nu stiu daca vom avea ocazia , dar te-as lasa pe tine sa imi faci niste chestii din alea de te-a invatat senseiul sa vedem daca poti sa imi pui catuse
Elvis
Maxu un luptator foarte bine pregatit in conditii de viteza si stres aplica cam 10 % din ce a invatat teoretic. Din cauza asta anumite lucruri trebuie sa devina automatisme. Repetarea este mama in
57 answers to this question
Recommended Posts