Jump to content
POLITISTI.ro

Permis suspendat pe 30 de zile

Mergi la răspuns Răspuns oferit de cipri83,

Postare recomandată

Publicat
On 27.02.2014 at 1:20, bundesgrenzschutz a scris:

Faci drumul de pomana... n-o sa-ti restituie nici un politist permisul, nici cu 5 minute inaintea expirarii perioadei de suspendare.

Ma scuzati ca intervin cu o altă întrebare am.avut permisul suspendat pe durata de 30 zile ...Am luat legatura cu un domn avocat si mia zis ca a depus pentru contestație si pot circula liniștit...astăzi am fost oprit de poliție si m-au depistat ca am permisul suspendat si ca a fost anulată cererea de contestație...si miau facut dosar penal ce mi se poate întâmpla în cel.mai rau caz sau in cel mai bun caz ...cer o parcare sinceră 

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Buna ziua! mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 30 de zile, mai exact la data de 31.03.2021 am primit dovada cu drept de circulație 15 zile dar am anulato a doua zi (01.04.2021) am achitat amenda

întrebarea mea este daca îmi pot ridica permisul pe data de 30 aprilie aceasta fiind vinerea inainte de Paște?

• Moderator
Publicat

Nu!

Pt ca trebuie sa stai cu dreptul de a conduce suspendat 30 de zile

Din a 31-a zi il poți ridica. Doar ca nu știu pe cine găsești tu sambata pe acolo...

Publicat

Buna ziua! mi-a fost suspendat permisul pe data de 31.03.2021

pentru ca am trecut pe roșu, am primit dovada cu drept de circulație dar am anulato urmatoarea zi respectiv 01.04.2021 amenda a fost plătită

Întrebarea mea este daca pot conduce după ce supendarea se termina (30.04.2021) nu il pot ridica pe 1 mai pentru ca este wikend si Paștele 

• Displace 1
Publicat

Buna ziua! mi-a fost suspendat permisul pe data de 31.03.2021

pentru ca am trecut pe roșu, am primit dovada cu drept de circulație dar am anulato urmatoarea zi respectiv 01.04.2021 amenda a fost plătită

Întrebarea mea este daca pot conduce după ce supendarea se termina (30.04.2021) nu il pot ridica pe 1 mai pentru ca este wikend si Paștele 

• Displace 1
  • 6 luni mai târziu...
Publicat

Salut mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 30 zile și mi-a fost data dovada, motivul a fost ca eu am trecut pe galben. Și un domn polițist a Zis ca am trecut pe roșu! Am avut și martori dar nu am mai depus contestatie!

Problema fiind ca eu am permisul de puțin timp și nu știu regulile ce se întâmpla dacă am permisul de câteva săptămânii ce se va întâmpla ? Pot sa ma duc după ce trec cele 30 zile ? Sau este vreo anumită regula și am de așteptat mai mult pentru ca sunt începător ? Ce alte piedici pot avea .. aveți idee? 

• Moderator
Publicat

Dacă ai permisul de puțin timp, înseamnă că recent ai citit legislația 

Poți face un efort sa îți aduci aminte cum sta treaba cu suspendarea permisului...

Dacă tot nu reușești, recitește OUG 195/2002R și HG1391/2006 și cu siguranță vei găsi răspunsul la întrebarea ta. 

• 10 luni mai târziu...
Publicat

Imi expira dovada de circulație de 15 zile, maine. Intrebarea mea este, pot conduce si maine?

Pe dovada scrie “pana la data de 13”

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.