Jump to content
POLITISTI.ro

Permis suspendat pe 30 de zile

pustiul
Go to solution Solved by cipri83,

Recommended Posts

Buna ziua,

Am o intrebare la dumneavoastra,in data de 14.01.2014 mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 30 de zile,pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni + amenda , mi s-a dat dovada care a fost valabila pana pe 29 ianuarie,si din calculele mele ar trebui legal pe 1 martie sa merg sa-l ridic ( daca gresesc sa ma corecteze cineva ) 1 martie se nimereste sa cada Sambata , gasim program in aceast zi de weekend? si daca da,unde mai exact,ca unii spun ca la udriste,altii spun ca in pipera , si cu ce acte trebuie sa ma prezint mai exact inafara de dovada si bulletin.

Multumesc !

Astept raspuns

O zi excelenta !

• Member
  • Solution

In primul rand unde ti-a fost retinut permisul de conducere pentru ca nu ai mentionat acest lucru...dar te asigur ca-l gasesti la Serviciul Rutier unde iti ai domiciliul!

In al doilea rand sambata nu poti sa-ti recuperezi permisul de conducere!

Actele pe care trebuie sa le ai asupra ta sunt :actul de identitate si dovada inlocuitoare a permisului de conducere!

In sectorul 5 mi-a fost ridicat,si tot acolo am si resedinta .0Este in regula sa pot circula dupa ce expira sanctiunea si fara sa ridic permisul ? sau primesc amenda :unsure:

Va prezentati la Udriste cu dovada si buletinul intr-una din zilele de lucru cu publicul.Cand veti avea permisul in mana atunci puteti conduce legal autoturismul.

Nu e program sambata dar garantam aglomeratie lunea!  :))

De la Udriste se recupereaza atat permisele cat si taloanele/placutele retinute in Bucuresti.  :good:

Ce nasol....urasc din ficati aglomeratiile :( ...

Cand e mai bine sa vin,dimineata sau pe la pranz? cand e mai " liber" aveti ideie? :naughty:

Stie cineva programul de la udriste,la cat deschid pentru recuperari pemise,si cand se termina programul? :unsure:

revin cu o intrebare....fara mari sperante...dar am zis totusi sa incerc :D

Daca vineri,este a 30-a zi din perioada suspendarii , pot merge sa iau permisul,sau fac drumul de pomana? :unsure:

Faci drumul de pomana... n-o sa-ti restituie nici un politist permisul, nici cu 5 minute inaintea expirarii perioadei de suspendare.

• 1 year later...
On ‎2‎/‎21‎/‎2014‎ ‎3‎:‎58‎:‎59‎, cipri83 said:

In primul rand unde ti-a fost retinut permisul de conducere pentru ca nu ai mentionat acest lucru...dar te asigur ca-l gasesti la Serviciul Rutier unde iti ai domiciliul!

In al doilea rand sambata nu poti sa-ti recuperezi permisul de conducere!

Actele pe care trebuie sa le ai asupra ta sunt :actul de identitate si dovada inlocuitoare a permisului de conducere!

Buna ziua,

Daca am pierdut dovada de inlocuire a permisului de conducere, pot sa ma prezint doar cu bulentinul sau trebuie sa dau o declaratie ?

Multumesc anticipat!

Buna ziua,

Pentru permisele retinute in Bucuresti pentru cei care locuiesc in Ilfov, de unde se pot ridica permisele dupa expirarea celor 30 de zile?

Multumesc,

• 2 years later...

Buna ziua! 

Din cauza unei depasiri pe linie continua am ramas fara permis pentru 30 de zile 

Permisul mi-a fost retinut in Mihailesti si eu am domiciliu in Buc. Sector 1  , de unde pot sa ridic permisul si in ce interval orar ? 

Multumesc mult ! 

• 2 weeks later...
  • Moderator

De la Politie, unde va vor astepta si cu o cafea. Poate daca ati reciti putin Codul Rutier v-ati da seama ce se intampla cu permisele de conducere retinute in alte localitati fata de domiciliul contravenientului. 

• 4 weeks later...

Salutare, am si eu o intrebare. Pe 11 Martie am fost oprit de politie si mi s-a suspendat permisul pentru o perioada de 30 de zile pe langa o amenda de 580 de lei(290 in 48 de ore) pentru ca am calcat linia continua. Am primit dovada inlocuitoare 15 zile si teoretic suspendarea incepe de astazi, 26 martie. Pe procesul verbal scrie ca permisul imi este suspendat 30 de zile insa domnul care mi-a suspendat permisul mi-a spus ca daca sunt incepator mi s-ar mai adauga 30 de zile la suspendare si ar trebui sa stau 60 de zile. Mentionez ca am permisul de 5 luni aproape si nu am mai primit nicio suspendare , nicio amenda, nimic de acest fel. Am cautat pe net , am citit legea , nu am gasit niciun articol conform caruia daca esti incepator ti s-ar mai adauga la suspendare sau ceva. Vreau sa stiu daca stie cineva cum sta treaba .

Dacă după cinci luni deja ai permisul suspendat,înseamnă că eşti un pericol public. Mai bine stai pieton si poate o să realizezi că acest permis î-ți dă dreptul să conduci doar cu respectarea regulilor de circulație. Acum ai încălcat linia continuă,mâine nu acorzi prioritate, poimâine conduci băut şi ajungi să-i nenoroceşti pe alții. Invoci că în cinci luni nu ai mai avut permisul suspendat şi nu ai mai luat nici o amendă, de parcă ai fi condus de 50 de ani.

• 1 year later...

Buna ziua , in primul rand ma scuzati ca adresez aceasta intrebare la aceasta categorie dar nu am putut sa o adaug la categoria aferenta .

Intrebarea mea este urmatoarea , astazi  mi s-a supsendat permisul pentru 30 de zile pentru faptul ca am depasit o masina cu scoala de soferi care conducea cu 20 /h pe si am revenit pe banda exact pe trecerea de pietoni ...in urma acestui fapt mi s-a eliberat dovada cu drept de circulatie de 15 zile ..pot duce dovada la sediul de politie si mentionez ca vreau sa inceapa din luna urmatoare cele 30 de zile de suspendare ?

Si ce ma macina pe mine e ... trebuie sa dau testul de 15 intrebari ca sa il pot redobandii ?

• 9 months later...

Salut, 

Am și eu o întrebare. Azi se împlinesc 30 de la predarea dovezii înlocuitoare pentru permis. Maine fiind a 31 zi, am drept de conducere? Trebuie sa ma deplasez 70Km pt. ridicarea permisului și având în vedere situația cu pandemia as prefera sa merg cu mașina personala și nu cu transportul în comun. Dacă sunt oprit risc o amenda? Precizez ca cei de la serviciul rutier au spus ca începând de la ora 24 am drept de conducere. 

Mulțumesc anticipat. 

Permis de conducere

Am permis de conducere luat în Spania,acum 4 ani mi l-a anulat poliția Română pentru o infracțiune săvârșită pe teritoriul României, mi-am executat pedeapsa ,au trecut 3 ani de atunci. Eu am fost în Spania si mi-am scos altul . Acum  s-au împlinit 10 ani si trebuie sa il schimb si as vrea sa il preschimba în permis Românesc,întrebarea mea este daca se poate si nu intervine nici o problemă. Va multumesc!!

• 7 months later...

Buna seara, am si eu o intrebare: Mi-a fost reținut permisul de conducere pe o perioadă de 30 de zile , pentru că am depășit pe linie continuă,  dar nu s-a soldat cu victime. Ce trebuie să fac pentru a -l lua inapoi? 

Va multumesc anticipat!!