Jump to content
POLITISTI.ro

Cum va petreceti timpul liber?


Martinez

Recommended Posts

Ce faceti, cand faceti ce va place si ce va relaxeaza? Un film bun isi are locul? Sau preferati sa plecati in excursii cu prietenii sau la un mic party? Avem si fani ai masinilor de curse, care nu rateaza nici un raliu din zona? Cu singuranta fiecare a jucat macar o data paintball si i-a placut la nebunie - taratul pe jos si atacul adversarilor cu "cruzime" a fost prezente, nu-i asa?

Link to comment

Chiar asa... care timp liber? :)

 

Cand am timp liber fug repede acasa in localitatea de domiciliu fiindca dorul e prea mare iar apoi ma intorc la munca. 

Edited by Taio
Link to comment

Dezmortesc motocicleta de draci-o gaseste, dar eu sunt mai curios daca Martinez care a deschis subiectul era in timpul liber sau la lucru la publicitate.

Adica sunt foarte curios sa citesc al doilea mesaj al lui. Putem sa speculam?

Link to comment

Daca vreti sa va scriu despre paint ball, o sa va scriu :)). Este un loc tare fain langa Giroc(Timisoara), unde am mai jucat paintball cu prietenii. Ai putea juca o zi intreaga fara oprire ;) !

Ca sa nu va plictisiti cand stati cu radarele sau cand mergeti in patrula, va recomand un site de unde ati putea citi chestii interesante se numeste SPAM.

Edited by Cristi
  • Downvote 4
Link to comment

Da, e foarte tare site-ul :)),apreciez,  dar ne putem inspira și din rolurile pe care le au unii polițiști de acolo, pentru a ne rezolva cazurile, zic eu :). De la oricine avem cate ceva de invata, parerea mea ;)


Mai ales de la maestrul Kojak :emo-box:

  • Downvote 2
Link to comment
  • 4 months later...
  • 3 months later...
  • Moderator

Mda, sunt nişte jucării, replici ale armelor reale.

Nu ai priceput nimic. Martinez a postat pe acest site, la fel ca şi tine, doar pentru a face reclamă (în cazul său pentru un site), iar link-ul postat de el a fost eliminat din text şi autorul a fost sancţionat.
Bine, nici nu mă aştept să înţelegi prea multe, din moment ce recomanzi aici (pe un site al poliţiştilor) Airsoft, un joc imatur de-a v-aţi ascunselea, practicat în general de tot felul de persoane închipuite, de genul copilului veşnic sau eroul din desene animate. Cu cât alimentezi un comportament imatur, cu cât îi dai apă la moară, cu atât mai mult sunt şanse să rămână doar un copil mare. Copiii adoră să se joace şi să pretindă că realizează treburi exact ca adulţii.

Asta e şi esenţa jocului de Airsoft, e o modalitate perfectă de închipuire pentru bărbaţi/băieţi imaturi şi visători.

  • Upvote 1
Link to comment
  • 1 year later...
  • 2 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.