Jump to content
POLITISTI.ro

Cum va petreceti timpul liber?


Martinez

Recommended Posts

Ce faceti, cand faceti ce va place si ce va relaxeaza? Un film bun isi are locul? Sau preferati sa plecati in excursii cu prietenii sau la un mic party? Avem si fani ai masinilor de curse, care nu rateaza nici un raliu din zona? Cu singuranta fiecare a jucat macar o data paintball si i-a placut la nebunie - taratul pe jos si atacul adversarilor cu "cruzime" a fost prezente, nu-i asa?

Link to post
Share on other sites

Chiar asa... care timp liber? :)

 

Cand am timp liber fug repede acasa in localitatea de domiciliu fiindca dorul e prea mare iar apoi ma intorc la munca. 

Edited by Taio
Link to post
Share on other sites

Dezmortesc motocicleta de draci-o gaseste, dar eu sunt mai curios daca Martinez care a deschis subiectul era in timpul liber sau la lucru la publicitate.

Adica sunt foarte curios sa citesc al doilea mesaj al lui. Putem sa speculam?

Link to post
Share on other sites

Daca vreti sa va scriu despre paint ball, o sa va scriu :)). Este un loc tare fain langa Giroc(Timisoara), unde am mai jucat paintball cu prietenii. Ai putea juca o zi intreaga fara oprire ;) !

Ca sa nu va plictisiti cand stati cu radarele sau cand mergeti in patrula, va recomand un site de unde ati putea citi chestii interesante se numeste SPAM.

Edited by Cristi
 • Downvote 4
Link to post
Share on other sites

Da, e foarte tare site-ul :)),apreciez,  dar ne putem inspira și din rolurile pe care le au unii polițiști de acolo, pentru a ne rezolva cazurile, zic eu :). De la oricine avem cate ceva de invata, parerea mea ;)


Mai ales de la maestrul Kojak :emo-box:

 • Downvote 2
Link to post
Share on other sites
 • 4 months later...
Diana1Diana

Internet, plimbare, shopping, stat cu familia/prietenii. 

Ordinea este aleatorie. :)

Link to post
Share on other sites
 • 3 months later...

Martinez , incearca airsoft . Sunt convins ca o sa iti placa mult mai mult . Armele de airsoft sunt replici ale armelor reale la o scara de 1 la 1 .

Link to post
Share on other sites
 • Moderator

Mda, sunt nişte jucării, replici ale armelor reale.

Nu ai priceput nimic. Martinez a postat pe acest site, la fel ca şi tine, doar pentru a face reclamă (în cazul său pentru un site), iar link-ul postat de el a fost eliminat din text şi autorul a fost sancţionat.
Bine, nici nu mă aştept să înţelegi prea multe, din moment ce recomanzi aici (pe un site al poliţiştilor) Airsoft, un joc imatur de-a v-aţi ascunselea, practicat în general de tot felul de persoane închipuite, de genul copilului veşnic sau eroul din desene animate. Cu cât alimentezi un comportament imatur, cu cât îi dai apă la moară, cu atât mai mult sunt şanse să rămână doar un copil mare. Copiii adoră să se joace şi să pretindă că realizează treburi exact ca adulţii.

Asta e şi esenţa jocului de Airsoft, e o modalitate perfectă de închipuire pentru bărbaţi/băieţi imaturi şi visători.

 • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
 • 1 year later...
 • 2 years later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Similar Content

  • Catalin
   By Catalin
   Cel mai probabil că mulți dintre voi v-ați întrebat la un moment dat cum ați putea blura/estompa fața/chipul unei persoane dintr-un clip pe care doreați să-l postați pe internet. De ce este nevoie de așa ceva, nu cred că mai are rost să discutăm aici, întrucât sunt convins că voi înțelegeți mult mai bine decât oricine altcineva avantajele sau necesitatea protejării intimității ori a identității cuiva.

   Ei bine, am o veste bună pentru voi. Cel mai celebru și important website de găzduire video YouTube a primit un nou instrument de editare a clipurilor video începând de ieri, pe lângă cele deja cunoscute, respectiv instrumentul de estompare sau blurare a feţelor.   Utilizarea acestui instrument oferit de YouTube nu este deloc complicată, o veți găsi în meniul „Îmbunătăţiri” al fiecărui clip din contul vostru.
   Nu trebuie să faceți nimic altceva decât să apăsați pe butonul „Opțiuni suplimentare” și se va deschide opțiunea de estompare a fețelor. După care nu mai trebuie să faceți nimic altceva decât să apăsați butonul „Aplicați”. Iar toată treaba se face în mod automat.
   De asemenea, după cum puteți vedea și în foto, există posibilitatea și a salvării separate a filmului original sau a ștergerii complete a clipului video original, prin bifarea sau nu a căsuței de lângă butonul „Aplicați”.

   Atenție! Dacă ați blurat fețele din clip, bifând și opțiunea „ștergeți videoclipul original”, după apăsarea butonului din dreapta sus „Salvați ca”, nu va mai exista cale de întoarcere, deci nu se poate da restore. Clipul respectiv o să rămână așa.

   Totuși nu trebuie să vă așteptați la minuni din partea acestei funcții, în unele clipuri mai dă și rateuri în funcție de luminozitatea sau mărimea feței din clip. Dar în majoritatea situațiilor își va face treaba destul de bine, poate nu la fel de bine ca în cazul procesărilor cu softuri profesionale, dar pentru amatori ca și mine cu siguranță este o funcție utilă.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.