Jump to content
POLITISTI.ro

Cum va petreceti timpul liber?

Postare recomandată

Publicat

Ce faceti, cand faceti ce va place si ce va relaxeaza? Un film bun isi are locul? Sau preferati sa plecati in excursii cu prietenii sau la un mic party? Avem si fani ai masinilor de curse, care nu rateaza nici un raliu din zona? Cu singuranta fiecare a jucat macar o data paintball si i-a placut la nebunie - taratul pe jos si atacul adversarilor cu "cruzime" a fost prezente, nu-i asa?

Publicat (modificat)

Chiar asa... care timp liber? :)

Cand am timp liber fug repede acasa in localitatea de domiciliu fiindca dorul e prea mare iar apoi ma intorc la munca. 

Modificat de Taio
Publicat

Dezmortesc motocicleta de draci-o gaseste, dar eu sunt mai curios daca Martinez care a deschis subiectul era in timpul liber sau la lucru la publicitate.

Adica sunt foarte curios sa citesc al doilea mesaj al lui. Putem sa speculam?

• Membru
Publicat (modificat)

Oare va fi despre paintball? Hmmm... :hmmmt:

Modificat de BGeorge
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Daca vreti sa va scriu despre paint ball, o sa va scriu :)). Este un loc tare fain langa Giroc(Timisoara), unde am mai jucat paintball cu prietenii. Ai putea juca o zi intreaga fara oprire ;) !

Ca sa nu va plictisiti cand stati cu radarele sau cand mergeti in patrula, va recomand un site de unde ati putea citi chestii interesante se numeste SPAM.

Modificat de Cristi
  • Displace 4
Publicat

Da, e foarte tare site-ul :)),apreciez,  dar ne putem inspira și din rolurile pe care le au unii polițiști de acolo, pentru a ne rezolva cazurile, zic eu :). De la oricine avem cate ceva de invata, parerea mea ;)

Mai ales de la maestrul Kojak :emo-box:

• Displace 2
  • 4 luni mai târziu...
Publicat

Internet, plimbare, shopping, stat cu familia/prietenii. 

Ordinea este aleatorie. :)

• 3 luni mai târziu...
Publicat

Martinez , incearca airsoft . Sunt convins ca o sa iti placa mult mai mult . Armele de airsoft sunt replici ale armelor reale la o scara de 1 la 1 .

• Moderator
Publicat

Mda, sunt nişte jucării, replici ale armelor reale.

Nu ai priceput nimic. Martinez a postat pe acest site, la fel ca şi tine, doar pentru a face reclamă (în cazul său pentru un site), iar link-ul postat de el a fost eliminat din text şi autorul a fost sancţionat.
Bine, nici nu mă aştept să înţelegi prea multe, din moment ce recomanzi aici (pe un site al poliţiştilor) Airsoft, un joc imatur de-a v-aţi ascunselea, practicat în general de tot felul de persoane închipuite, de genul copilului veşnic sau eroul din desene animate. Cu cât alimentezi un comportament imatur, cu cât îi dai apă la moară, cu atât mai mult sunt şanse să rămână doar un copil mare. Copiii adoră să se joace şi să pretindă că realizează treburi exact ca adulţii.

Asta e şi esenţa jocului de Airsoft, e o modalitate perfectă de închipuire pentru bărbaţi/băieţi imaturi şi visători.

• Apreciez 1
  • 1 an mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...
Publicat

Eu ma duc de cele mai multe ori la sala:)) seriale, putina bicicleta si cam atat in timpul liber.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.