Jump to content
POLITISTI.ro

Avem voie sa purtam veste tactice?

Postare recomandată

Publicat

Centura aia este foarte practica, si din ce in ce mai multi politisti o folosesc. :emo-yessir:

Publicat

cascheta poate ar trebui schimbata la noi,desi am auzit ca prin forma ei se impune respect dar ar trebui ceva mai practic,cascheta sa ramana la festivitati :emo-yessir:

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat (modificat)

Daniel, foarte corect, asa as vrea si eu, fara cascheta! Oricum materia cenusie nu sta in cascheta! :good: Ti-am bagat o bila...verde!

Modificat de eti
Publicat

De exemplu, o sapca cu cozoroc scurt, gen Che Guevara, sau boneta cum au politistii olandezi ;)

• Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

Ce legătură are vesta tactică de care vorbim aici cu șapca, boneta și polițiștii olandezi ?

• Apreciez 1
Publicat

Era vorba de schimbarea caschetei sau de modificarea aspectului ei, in posturile anterioare.

• Displace 2
Publicat

sniperscout și mihair82 voi ați citit măcar titlul topicului ? Aici vorbim despre vesta tactică precum și despre cei ce au voie să poarte astfel de veste. Nu despre șepci, bonete, Che Guevara sau polițiști olandezi. Dacă vreți să vorbiți despre așa ceva puteți deschide un nou topic.

• 11 ani mai târziu...
Publicat

Va salut, mai stiti ceva despre achizitonarea vestelor tactice, sunt permise sau poti avea probleme cu sefii? 

• Marius a modificat titlul în Avem voie sa purtam veste tactice?
  • Marius a deschis acest topic
  • Moderator
Publicat

Da, ştim! Toţi paznicii îşi cumpără şi poartă aceste "veste tactice". 

Publicat
On 22.05.2024 at 20:47, Andreibulea a scris:

sunt permise sau poti avea probleme cu sefii? 

Ai citit vreodată în viaţa ta "Ordinul MAI nr. 183 din 10 decembrie 2021 privind aprobarea Regulamentului pentru compunerea și portul uniformelor de poliție, precum și a Regulilor pentru aplicarea normelor privind echiparea polițiștilor"?
Întrebarea, chiar dacă e retorică ... crede-mă că e folositoare! 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.