Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

Aseara am fost de serviciu ( 22 - 06 ), astazi la ora 11.00 sedinta de tragere .

Sa ma duc ! ..... sa nu ma duc ! :hmmmt: ... Ma duc, si-i mai reamintesc odata sefului prevederile ORDIN nr. 577 din 8 august 2008 - art. 15, al. 2, vad ca nu le respecta ! ... Asta in cazul in care vrea sa priceapa ! :doh:

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

E blocat facebook.ul??? :ph34r:

7 Martie - Ziua in care a cazut Facebook-ul

Facebook nu a functionat in aceasta dimineata in Romania, Marea Britanie, Egipt, Australia, SUA, Japonia, China, Africa de Sud, Germania, Olanda, Cehia si Spania.

Lumea speculeaza ca in spatele problemelor Facebook ar fi hackerii de la Anonymous.

Se pare ca nu a fost doliu numai la noi , a fost si in alte tari ! :ner:

Publicat

da.. soc si groaza... din cauza caderii facebook milioane de romani au trebuit sa munceasca... :ner:

• Moderator
Publicat

Asta nu e nimic, problema e că nu au mai putut posta pozele făcute cu telefonul în fața oglinzii în lenjerie intimă. :naughty:

Publicat

Lasand facebook-ul la o parte...ce cadouri le-ai pregatit sotiilor / logodnicelor/ iubitelor sau amantelor pentru ziua de maine?

Publicat

Ruinat??? ce urat suna...o floare, un zambet si multa atentie oferita celei dragi, nu cred ca duce pe nimeni la sapa de lemn :P

Publicat

Lasand facebook-ul la o parte...ce cadouri le-ai pregatit sotiilor / logodnicelor/ iubitelor sau amantelor pentru ziua de maine?

Dezastru. :faint:

Publicat

poi da.. ruinat.. :) ultimele doua luni au fost criminale... valentine's, dragobete, 1 martie, 8 martie, ziua lui mama, ziua lui tata, ziua prietenei... ce pot sa mai spun? :blink:

Publicat

Gandeste.te ca "scapi" de cheltuiala in restul anului :D.

PS: eu nu sunt de acord cu sarbatoarea Valentine's day, avem Dragobetele pentru cei care vor sa sarbatoreasca :)

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

Scriitorul şi publicistul Olimpian Ungherea a încetat din viaţă

Sursa : articol preluat din gandul.info publicat la 18 mart.2012

poza.jpg?width=630

Scriitorul şi publicistul Olimpian Ungherea a încetat din viaţă, la 74 de ani. Corpul gazetarului va fi depus luni, la capela cimitirului Ghencea din Capitală, iar înmormântarea va avea oc miercuri, la ora 12.00.

Dumnezeu să îl odihnească în Pace.

x0.gif?sdtrnd=0.8799039607401937&&snocache=1332102368790_8111558225937188&spgid=87808600976131860&sck=y&sfver=11&f1pgad=4&__x1ts=64b88889&sww=1152&swh=773&sifr=0&pub=62&site=3224&section=135&zone=2533&size=0x0&xcrid=244582&xgeo=RO|07|0|Botosani||0|&x1guid=382360119171534901&x1ctxkw=__context&x1c3=2GMhl3Ju90elkewIOw3gSA==

Olimpian Ungherea s-a născut la 1 iulie 1937 la Jugureni, Prahova. Licenţiat în Ştiinţe Juridice la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj, şi în Jurnalism, la Universitatea Bucureşti, Ungherea şi-a luat un master în Criminologie.

Din 1956 a lucrat ca ziarist. A fost pe rând redactor, corespondent de presă şi ulterior redactor şef al revistei Pentru Patrie a Ministerului de Interne.A scris şi a publicat peste 30 de cărţi şi 1000 de poveştiri poliţiste inspirate, în mare parte, din sfera crimei organizate.

În 1999 a intrat în masonierie, în cadrul lojei Meşterul manole, iar în 2005 a fost numit redactor şef al Institutului pentru Studii şi Cercetări Masonice. A fost totodată şi Mare Purtător de Cuvânt al Ritului York din România.

Comentariu propriu : Cred ca multi din noi i-am citit cu placere cartile pe vremea raposatului, am citit cu interes nuvelele politiste din revista ,, Pentru Patrie,, . Pe aceea vreme era la moda el, Haralamb Zinca, Rodica Ojog Brasoveanu, reprezentau genul politist pe care il puteai citi in acele conditii. Dumnezeu sa il ierte !

Modificat de LORD
  • Membru
Publicat

Buna dimineata forumisti!

O intrebare: cum se circula pe Valea Oltului, spre Sibiu, mai sunt lucrari?

Publicat (modificat)

Unde a disparut user-ul DarkSide?

erau destul de interesante unele pareri ale sale

Modificat de Marinescu
Publicat (modificat)

Mergi dupa el si cauta-l :slapb:

mai bine ti-ai lua ironiile astea si te-ai duce tu sa. l urmaresti pe batman :doh: :ner:

Modificat de Marinescu
  • Apreciez 1
  • Displace 3
  • Moderator
Publicat

La mine aici in Buzau, la Moldova, cum imi explicai tu geografie intr-un PM, lumea este mai ironica, dar asta n-ar trebui sa te afecteze... Dark Side a forjat prea tare pe forum pana s-a extenuat... sau i-a crapat calculatorul :)

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

O fi omul la plaja!

Sa-l ambitionam sa revina? :ner:

Intunecatule, te vreau....pe forum :slapb:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.