Jump to content
POLITISTI.ro

Dacia Duster - autospeciala de patrulare

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Asa e, si Codul Penal tot de la ei e copiat. Sunt principalii vinovati pentru legile astea "umaniste" din Europa. Ma bucur ca i-au invadat tziganii sa ii invete putin umanism.

Modificat de bozo
  • Apreciez 4
Publicat

Ca veni vorba de tigani in franta..acu ceva timp un tigan vine pe eroport de la frantia si incurca jamantanu', faza descoperita la el la palat undeva in sudul tarii.In jamantan ce sa fie schite, lucruri de dama si un ditamai vibratoru' f o l o s i t si necuratat sau ce naiba se face la astea... si acu mor de ras cand imi spune fostu meu sef de post ce fata facea tiganu cand a adus jamantanu' la post rugandu-l cu lacrimi in ochi sa dea de cucoana sa-i dea jamantanu' lui cu boarfele adunate cu truda si sa-si ia sfantu vibrator inapoi ca s-a facut de ras in tot satul.

• 3 luni mai târziu...
Publicat

da si francezii sunt zgarciti ca si romanii de au achizitionat varianta zgarcita de Duster pentru dotarea politiei , ca din pozele postate , cam asa pare a fi , modelul chel

• Displace 1
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Pe langa Jandarmii francezi, si ungurii si-au tras Dustere!

post-1064-0-62467100-1335904909_thumb.jp post-1064-0-79482200-1335904926_thumb.jp

Publicat (modificat)

Siguranta ta ! PRIORITATEA PRIMARIEI !!!!!!!!!!!!! :doh:

duster_politialocalapanciu.jpg

Si apropos de dotari auto... Uitati aici un articol cu un Logan de "politie" comunitara cu cel putin un lucru care ii protejeaza pe angajati.

Modificat de eldoc
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

amuzant ,este ca pe A1 au nevoie ,pt viitoarele efecte adverse care o sa apara in astfalt )

• Displace 1
Publicat

La noi la Cv au adus un Duster cu numere de MAI gri neinscriptionat :doh: , pt cei de la AEST si l-am vazut chiar pe seful serviciului conducandu-l, lucratorii se chinuie cu acel ARO verde vechi de 100 de ani.

• 8 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

În America de Sud Duster-ul are succes în acest domeniu.

Şi poliţiştii din Columbia au fost dotaţi cu Duster

562075_546263275407775_70069817_n.jpg165482_546263265407776_2024219505_n.jpg

28166_546263235407779_479803058_n.jpg2767_546263242074445_1004225491_n.jpg578212_546263238741112_854466272_n.jpg

Numai că ăia ştiu să le pregătească şi doteze cu echipamentele necesare poliţiştilor.

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Propun sa trimite pe adresa DGL pozele :))

In acelasi spirit, al Dusterului iberoamerican:

post-1064-0-87913600-1364658001_thumb.jp

post-1064-0-17494200-1364658023_thumb.jp

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Dar ce e drăcovenia aia de pe plafon, în partea din spate?

Ştie careva despre ce e vorba?

Că eu chiar nu am habar, am remarcat-o şi la cele galbene. Pare a fi un sistem de ventilaţie separat pentru locurile din spate ...

• Moderator
Publicat

Doar n-or fi dusuri ca la Auschwitz... Pe acolo cred ca iese esenta de rom :D

• Apreciez 2
  • 5 luni mai târziu...
Publicat

Dar stai, e Turcia, nu Romania. Oau, la turci nu avem sindicate, nu avem ore libere, inca e structura militara. Dar stai, oau, parca e mai bine la noi, nu ne cheama seful turc cu saptamana la serviciu sa verificam masinile de bombe and etc, etc, etc, and so on. Dar stai, oau, am mai facut un post de minusuri.

• Apreciez 3
  • Displace 8
  • Moderator
Publicat

Regreţi teribil că nu mai suntem militari, din câte se vede. 

Probabil că faci o confuzie, dar poliţia turcă nu are statut militar, ci sunt civili.

IGPR-ul lor se numeşte EGM - Emniyet Genel Müdürlüğü (în traducere: General Directorate of Securityşi wikipedia spune că este: the civilian police force responsible for law enforcement in Turkey.

• Apreciez 4
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat (modificat)

Si cehii si-au tras Dustere...

post-1064-0-15769400-1389110471_thumb.jp

Modificat de CITADELA
  • Apreciez 3
  • 5 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

Avem o misiune pentru care am primit un duster si acum se pune problema ca ar consuma cam mult si sa mergem mai putin, de parca merg cat vreau eu, nu cat e nevoie, sau parca eu am ales sa se cumpere dustere de 1.6...

Deci motorizarea de 1.6 benzina e dezastruasa din punctul de vedere al consumului, iar cutia e foarte prost conceputa, are 6 trepte, iar la 60 km/h o cere pe a sasea deja si la 100 km/h  are 3000 de rotatii pe minut.Inteleg ca primele trepte sunt scurte din cauza ca nu are reductor, dar ultimele nu puteau fi mai lungi? E o adevarata placere sa o conduci in Bucuresti...

Modificat de bozo
Publicat

Prima treapta simuleaza reductorul, iar motorul de 1,6 litri pe benzina este total neindicat pentru sistemul 4x4. Duster-ul de la ipj-ul nostru are un consum, la mers normal, de peste 11l/100 km, iar daca se foloseste aerul conditionat creste la aproape 13l/100 km. In mers este foarte zgomotos, fiind slab insonorizat.

Cei care au decis sa cumpere acest model cu motorul de 1,6 l, cu sistem 4x4, au gresit. Motorizarea Diesel este cea mai indicata.

• Membru
Publicat

Da, inteleg primele trepte scurte, dar nu inteleg ultimele.

La 100 km/h are 3000 rotatii pe minut cu viteza a sasea...

Mie mi-a consumat peste 20 l/100 km in realitate in conditii de trafic prin Bucuresti, mers destul de grabit. Pe bord arata 12.

Publicat

Eu un motor de turație mare. Are cuplu foarte mic pentru greutatea mașinii și astfel este obligat să compenseze prin turație. O treaptă a șasea mai lungă nu l-ar fi avantajat.

De fapt, treapta a șasea este echivalentă cu a cincea de la o cutie în cinci trepte. Sandero 1,6 cu cutie în cinci trepte are tot trei mii de ture la 100 km/h. La fostul meu Clio 1,4, tot în cinci trepte, era exact la fel.

Cu o treaptă finală mai lungă ar trage mult mai greu, nu și-ar atinge viteza maximă, și, contrar așteptărilor, consumul n-ar fi mai mic. Cantitatea de benzină injectată nu depinde numai de turație, ci și de sarcină. Dacă turația e prea mică pentru sarcina pe care trebuie s-o ducă, atunci calculatorul trebuie să ajusteze serios avansul și să injecteze benzină suplimentară pentru a face motorul să meargă totuși rotund, să nu "dea în nas". Pe vremea carburatoarelor, alea aveau un circuit suplimentar, acționat prin vacuum, care atunci cînd motorul se chinuia prea tare se deschidea și băga benzină suplimentară. Motorul consumă mai mult cînd se chinuie, chiar dacă turația e mai mică.

Mie personal cutia de pe Duster 1,6 mi se pare un compromis acceptabil. Consumul este într-adevăr măricel, dar nu cred că altă cutie l-ar reduce. Motorul și greutatea mașinii au un cuvînt greu de spus.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Nu stiu de ce crezi ca e o masina grea, are doar 1250 kg, dupa parerea mea e chiar ca e o masina usoara. Iar puterea motorului e acceptabila, are 105 cai si cred ca ar fi trebuit sa ruleze lejer la 110-120 km/h mai ales ca e destul de aerodinamica pentru o masina din categoria ei.

Cutia nu e deloc un compromis bun, au vrut sa compenseze lipsa reductorului si in loc sa proiecteze o cutie cu primele trepte mai scurte si ultimele normale, au luat o cutie pe care o pun la mai multe masini si au facut din rapoartele grupurilor in asa fel incat toate treptele sunt prea scurte. pana te obisnuiesti cu el e destul de greu iar la viteza mare simti ca i-ar mai trebui inca 2 trepte.

Modificat de bozo

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.