Jump to content
POLITISTI.ro

Zona colectionarului politist

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Oricum 7 din 17 nu înseamnă majoritate, dar înțeleg unde bați.

Rândul 2, coloana 2 (IGPR), rândul 3 coloana 1 (GSPI Acvila, asta se repetă, așa că o număr o singură dată) și rândul 5 coloana 1 (e a ministerului așa că admit că nu e tocmai de poliție), cea a poliției canine e lângă stema ministerului.

Am o dublură pentru cei interesați de schimburi (rândul 4, coloana 4).

Modificat de spk
  • Moderator
Publicat

Nu bat nicăieri. Din cele 17, majoritatea o formează cele ale jandarmilor, restul ai câte una sau două de la alte instituții. Deci grosul este format din embleme ale jandarmeriei.

Dacă dorești, dăm un split acestor posturi și inițiem un topic, separat în care să ne prezinți colecția ta așa cum se cuvine sau dacă vrei poți iniția tu unul.

Iar acest topic să-l folosim pentru trade list-uri, discuții și întrebări, etc.

Nu ne-ai spus, dacă ai dubluri și te interesează schimburi ?

Publicat

Am o dublură pentru cei interesați de schimburi (rândul 4, coloana 4).

Colecția e încă la început, sunt deschis la orice emblemă românească (străină doar dacă am avut vreo tangență cu structura respectivă).

• Membru activ
Publicat

Hmmm... ma batea de mult gandul sa incep si eu o asemenea colectie, pana acum avand doar imagini digitale pe calculator. Asa ca, intrebarea intrebatoare: in afara de magazinul de la gara de nord (sau orice alt magazin) de unde se mai pot procura embleme, in vederea inceperii unei colectii proprii?

• Moderator
Publicat

Și de la magazia unității, îți poți face rost de câteva embleme pe care să le folosești pentru schimburi cu polițiști colecționari din străinătate.

Și mai poți face rost de astfel de embleme de la colegii de prin alte formațiuni, prin bunăvoința lor.

• Moderator
Publicat

Bai dă uei ... că tot am ajuns cu discuția pe aici, știu că avem aici pe forum mulți polițiști de frontieră. Este cineva bun care să ne facă rost și nouă de câteva embleme ale Poliției de Frontieră?

Mă interesează, dacă este posibil să fie complete, adică să aibă și partea de sus(exact ca în foto) și să fie într-o stare cât mai bună.

logoemblemapolitiadefro.jpg

Dacă aveți cumva o astfel de emblemă și vă puteți lipsi de ea, nu ezitați vă rog să dați de știre.

Mulțumesc anticipat.

Ben, când ajungi prin Craiova, dă un semn să ne vedem la un cico, să-ți dau una/două embleme din dublurile mele, pentru a avea și tu un punct de plecare.

Publicat

(de poliție mai puține).

poate pentru ca politistii sunt mai putin "ahtiati" sa afiseze ceva ce nu sunt ;)

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Găsești multe pe okazii (de poliție mai puține).

spk, eu mă feresc să-mi procur embleme de pe okazii, chiar dacă prețurile sunt de cele mai multe ori convenabile acolo, ci pentru că am stâns embleme veritabile, din surse care să fie cât de cât de încredere. Pe acolo se găsesc foarte multe reproduceri sau chiar embleme fictive, ce în realitate nu există. Sfatul meu este să evitați pe cât posibil comercianții și să vi le procurați de la colegi, colecționari sau nu.

• Membru activ
Publicat

Bai dă uei ... că tot am ajuns cu discuția pe aici, știu că avem aici pe forum mulți polițiști de frontieră. Este cineva bun care să ne facă rost și nouă de câteva embleme ale Poliției de Frontieră?

Mă interesează, dacă este posibil să fie complete, adică să aibă și partea de sus(exact ca în foto) și să fie într-o stare cât mai bună.

Dacă aveți cumva o astfel de emblemă și vă puteți lipsi de ea, nu ezitați vă rog să dați de știre.

Mulțumesc anticipat.

Ben, când ajungi prin Craiova, dă un semn să ne vedem la un cico, să-ți dau una/două embleme din dublurile mele, pentru a avea și tu un punct de plecare.

Catalin, cu cea mai mare placere.

De o emblema completa cu Politia de Frontiera te pot rezolva eu, dar nu promit. E posibil sa ajung pe la Bucuresti peste vreo 2-3 saptamani si sa trec pe la magazinul de la gara. Repet, nu promit.

Publicat

Actualizare (sper să fac rost în perioada următoare de una cu IGSU).

post-5693-0-81670300-1336481144_thumb.jp

Publicat (modificat)

Catalin, am eu cateva embleme ale politiei de frontiera atasate pe uniforma. Uniforma nu o mai folosesc deci as putea sa-ti donez eu cateva.

Modificat de adrianPMO
  • Apreciez 2
Publicat

Catalin, daca vii anul asta pe la mare iti pot dona si eu una nou-nouta! Ne intalnim la o bere si ti-o donez din toata inima!

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Va salut, am si eu in mica mea colectie o dublura, este de la jandarmi. Care e interesat putem face un schimb. Apost-1778-0-44819600-1337949582_thumb.jpstept propuneri, m-ar interesa cea de la ACVILA. Stima

spk, ca tot esti cu BOPE, iti pot da emblema din stanga daca vrei.post-1778-0-68122700-1337950269_thumb.jp

Publicat

Acestea sunt emblemele mele straine. Pentru o parte din ele tin sa ii multumesc din nou lui CITADELA.post-1778-0-27636000-1337953103_thumb.jp

iar aici alte cateva chestii pe care le am si care personal imi plac :)post-1778-0-09674100-1337953314_thumb.jp

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Care aveți o poză cu capelele acelea de la uniforma poliției, imediat după demilitarizarea din 2002?

Am tot căutat pe net și nu am mai găsit nicio poză cu o astfel de capelă. Măcar un link către o astfel de poză dacă știți pe undeva.

Merci

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

care sunteti interesati de un schimb cu ultima mea achizitie, o emblema de la politia greaca pe care o am in doua exemplare?

post-1778-0-44090700-1344160808_thumb.jp

• Apreciez 1
Publicat

le am din grecia, le-am cumparat personal de la un magazin care vindea echipamente pentru politia greaca...una pentru colectia personala si alta pentru schimb... cred ca sunt originale, sunt exact la fel cu cele pe care le au politistii de acolo, mi-am luat si un tricou la fel ca al lor.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.