Jump to content
POLITISTI.ro

Recuperare telefoane furate


Anaconstantin

Postare recomandată

Buna ziua. As avea o intrebare daca vreunul dintre dvs ma poate ajuta cu un raspuns. Aseara mi-a fost furat telefonul din geanta. Este vorba despre un Samsung galaxy s3, achizitionat de la Vodafone si am facturi, garantie inclusiv cutia telefonului. Am fost la sectia de politie de carebapartin adica sectia 12 si mi s-a spus acolo de catre colegii dvs ca trebuie sa merg la sectia pe raza careia s-a petrecut fapta. Intrebarea mea este daca pe baza imeiului se mai poate localiza si eventual recupera telefonul.nu as vrea sa mai incarc vreun politist cu un caz in plus care caz e posibil sa nu poata fi solutionat. Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie dar e prima data cand intru pe acest site si nu prea ma descurc. Va multumesc tuturor anticipat.

Link către comentariu

Te prezinti cu actele telefonului, cutie, factura etc si pe baza IMEI-ului va fi gasit. Baietii iti vor lua o declaratie in care vei detalia imprejurarile in care ti-a fost furat telefonul.....se poate gasi

Link către comentariu

Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. Sunt disperata pur si simplu. Am dat niste bani pe el si am in el date de la munca, poze cu familia etc. Daca dvs spuneti ca se poate gasi m-am mai linistit. Dar de ce compania de telefonie refuza cu orice pret sa ma ajute si ma trimite pe capul politiei cand cred ca lor le-ar fi mai usor sa il localizeze?!

Link către comentariu
  • Moderator

Nu trebuie să îţi pierzi speranţa, sunt destule şanse ca poliţiştii să îţi recupereze telefonul, dar trebuie să ştii că nu depinde numai de ei.
Uite aici poţi vedea câteva exemple:


Dacă magistratul aprobă, telefonul poate fi pus sub urmărire.
Baftă.

Link către comentariu
  • Moderator

Companiile de telefonie mobilă au posibilitatea tehnică să facă inutilizabile telefoanele mobile furate, iar în felul ăsta furturile de acest gen ar deveni inutile. De ce nu o fac, habar nu am.

Link către comentariu

au interesul sa faca bani, cat mai multi bani in Romania (tara tuturor posibilitatilor) de aceea nu le convine nici sa faca inutilizabile telefoanele mobile furate nici sa vanda cartelele prepay pe baza actului de identitate. Astfel am mai descuraja furtul de telefoane mobile, apelurile nejustificate la 112 si multe altele. Dar astea sunt lucruri care nu intereseaza pe nimeni acolo sus, ei au alte preocupari acum ca au trecut si alegerile.

Modificat de 25tess
  • Apreciez 1
Link către comentariu

Va multumesc inca o data pentru tot. Stiam ca nu tine doar de politisti sa il gaseasca ci si de un procuror sau ceva de genul acesta. Sper sa se rezolve cumva pentru ca datele de la locul meu de munca nu le mai am stocate (din neglijenta) in alta parte si daca nu imi recuperez telefonul sunt terminata. Cu acordul dvs voi mai posta despre cum au decurs lucrurile. Poate pe viitor va citi cineva si cele scrise de dvs si de mine vor fi de folos cuiva. O seara placuta in continuare tuturor. Multumesc

  • Apreciez 3
Link către comentariu

la samsung e o chestie foarte folositoare si anume SamsungDive,prin care setezi din telefon sa poti controla telefonul de pe pc si sa IL LOCALIZEZI in caz ca e furat ,sa iti stergi datele si alte chestii folositoare ,daca ai facut cont din setari atunci intra pe http://www.samsungdive.com/DiveMain.do logheaza-te si poti sa il localizezi ,data viitoare poti sa iti iei o husa de silicon ,foarte buna fiindca se scoate greu telefonul din geanta/buzunar datorita aderentei siliconului

Link către comentariu
  • Moderator

Acest website aparţine celor de la Samsung? E un site oficial?
Uite ce info am găsit despre el la o simplă căutare pe net.

Samsungdive.com is 2 years 6 months 9 days old.
The server location is in Germany
Register Date: 2010-04-16
Update Date: 2012-04-12
Expire Date: 2013-04-16
Registrar: YESNIC CO. LTD.


În cazul în care website-ul nu aparţine producătorului (Samsung) vă recomand să fiţi foarte prudenţi înainte de a introduce datele voastre acolo.

 

  • Apreciez 1
Link către comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna seara domnilor. In seara astya am fost contactata de Samsung Romania si mi s-a spus sa verific aplicatia Samsung Dive deoarece lor le apare ca cineva a schimbat simul care se afla in telefon la data furtului si ca telefonul a inceput sa emita din nou. Am verificat si asa este: telefonul emite de pe strada Gheorghe Doja din Pitesti si cu ajutorul imaginilor din satelit, Daca ma duc in pPitesti de exemplu, Pot sa localizez cu extrem de mare precizie telefonul. Intrebarea mea pentru dumneavoastra care sunteti cei mai in masura sa ma lamuriti, este ce trebuie sa fac in continuare? Unde trebuie sa ma duc maine la prima ora? La sectia unde am depus plangerea si sa le spun ce am aflat? Oare se poate face ceva? va dati seama ca nu ma pot duce eu peste actualul detinator al telefonuilui. Va rog mult ajutati-ma cu un sfat. Va multumesc

Scuzati greselile de scriere de mai sus dar sunt foarte agitata.Oricum, siteul Samsung Dive e chiar al celor de la Samsung si stiu asta pentru ca am dat cateva telefoane dupa ce mi-a fost furat telefonul. Am mentionat asta ca o lamurire a celor spuse de colegul dvs mai sus. Multumesc

Link către comentariu

Mersi frumos pentru raspuns. Oare mai am sanse sa-l recuperez? Repet, paguba o reprezinta datele stocate in el si nu neaparat telefonul in sine. Datele sunt cu siguranta acolo in continuare pentru ca erau intr-un fisier ascuns si codat.

Link către comentariu
  • Membru

Stai linistita ca o sa-ti recuperezi telefonul, Trebuie sa ai putina rabdare, anunta politistul de caz despre ce ai aflat iar colegul nostru stie ce are de facut. Eu personal am recuperat acu 2 saptamani, 2 telefoane intr-o saptamana, ambele furate in luna mai, iar unul ajunsese la Voluntari, If.

Link către comentariu

Buna ziua tuturor. N-o sa va vina sa credeti ce s-a intamplat in continuare. Ieri am fost la politie si am dat declaratie din nou cu ce am constatat alaltaieri in legatura cu faptul ca tel meu emite de pe strada Gh Doja din Pitesti. Alunsa apoi la serviciu, m-am conectat din nou la Samsung Dive si am reusit ca pret de 10 secunde sa fur cateva din mesajele aflate in acel telefon , cu ajutorul programului desigur. Cu aceasta ocazie am aflat si numar de tel al sim-ului aflat actualmente in telefonul furat. Am dat un search pe google si surpriza: numarul apartine unei persoane care are de inchiriat un apartament pe strada, ati ghicit, Gheorghe Doja din Pitesti.

M-am dus dimineata din nou si i-am povestit dlui politist exact ce s-a intamplat. Dansul mi-a zis sa o sun pe persoana cu pricina si sa o determin sa ne vedem in Pitesti sub pretext ca vreau sa inchiriez apartamentul. Asta am si facut

Am fost din nou azi dimineata la politie pt a discuta aceste aspecte cu dl agent care se ocupa de cazul meu si domnia sa a zis ca cel mai simplu ar fi sa mergem eu cu dansul si cu inca un coleg politist, la Pitesti si impreuna cu cei de la politia de acolo, sa recuperam telefonul. La sfatul dansului, am sunat persoana care

Link către comentariu

scuze s-a intrerupt netul. Deci am sunat persoana si i-am zis ca vreau sa ne vedem dar aceasta a refuzat. Oricum am aflat numele ei mic si blocul unde locuieste. Maine ma duc la Pitesti sa aflu exact cum o cheama si unde sta adica adresa exacta. Ce se va intampla in continuare? Politia de aici are cum sa o determine pe aia sa dea telefonul inapoi? Daca ea nu recunoaste? Pot depune plangere si la Pitesti? am muncit pana acum sa strang dovezi si acum nu stiu ce se va intampla. Un sfat va rog. Multumesc.

Link către comentariu

Da, l-am recuperat. Ar fi multe lucruri pe care le-am aflat petrecand 12 ore alaturi de un coleg al dvs dar inteleg ca nu se spune chiar totul in public. Dar la lipsa de satisfactii pe care o are meseria, cred ca o sa fiti din ce in ce mai putini. Pacat.

  • Apreciez 4
Link către comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Buna seara, 

In aceasta dimineata am realizat ca telefonul mi-a disparut din geanta. Am fost la politie si am depus o declaratie insotita de codul IMEI fiind IPHONE 4S.Ce sanse de recuperare sunt? Va multumesc!

Modificat de Ctcoti
Link către comentariu
  • 1 an mai târziu...

Buna ziua!

Azi mi-a fost furat telefonul din poseta. Eram in autobuz cand s-a intamplat si mi-am dat seama abia cand am coborat. Vreau sa stiu daca mai poate fi gasit pe baza IMEI-ului. Mentionez ca telefonul a fost cumparat din Elvetia iar actele telefonului se afla acolo. Se iau in calcul si copiile dupa acte? 

Multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.