Jump to content
POLITISTI.ro

Presedintele a discutat cu reprezentantii CNP

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Domnule mediatorul,

Va rog sa aratati aici, unde v-am jignit eu. Am verificat cu atentie si nu am gasit in niciunul din posturile mele vreo jignire sau calomnie la adresa dvs. nici pe acest forum si nici pe site-ul CNP.

Asa ca, aceste acuze nu au niciun fundament real.

Din cate se vede, dvs. raspundeti numai la intrebarile care va convin, dar faceti acuzatii si aprecieri la adresa tuturor. Cu privire la urmatoarele subiecte:

nu ati scris nimic? De ce oare?

Spre deosebire de dvs. cei care scriu pe acest site isi pot permite sa fie ironici si acuzatori, iar acest lucru, daca nu ati realizat pana acum, se datoreaza faptului ca sunteti platit chiar de ei.

Asta trebuie sa intelegeti, ca primiti salariul de la cei pe care ii apreciati ca nu au capacitatea de a intelege, sunt "hitleristii, comunistii, stalinistii mchartistii si intoleranti".

Chiar nu va aveti niciun semn de intrebare?

Chiar vi se pare normal ca toti sa fie impotriva dvs.?

Incercat sa analizati mai in profunzime, e o vorba romaneasca: "cand doi iti spun ... te duci acasa." E normal sa primiti astfel de acuzatii de la colegi, din moment ce ati intrat aici incercand sa va ascundeti cu acest nickname si i-ati jignit. Nu uitati ca dvs. ati facut primul acest pas.

Da, pe forumul CNP exista cenzura! Degeaba incercati sa ne spuneti ca nu e asa.

Ati sters posturile mele, desi in ele nu a existat nicio jignire, doar o critica pt. atitudinea dvs. de a denigra categoria profesionala, careia in mod normal ar trebuii sa-i reprezentati interesele. Ce prevederi din regulamentul site-ului CNP au incalcat posturile mele? Va spun eu, niciuna!

Erau doar posturi ce criticau activitatea si atitudinea dvs. fata de cei care va platesc salariul.

In schimb, pe acest forum, nu mai puteti sterge ce nu va convine, sunteti legat de maini si din cate se observa asta va deranjeaza. Mai mult, cu toate ca ati postat acelasi text pe mai multe topicuri cu copy/paste, probabil din dorinta de a va impune ideiile, nu s-a sters nimic. Din cauza asta, acest forum este frecventat de politisti, iar forumul CNP este pustiu.

Publicat

Domnilor colegi,

Ar fi bine sa terminam discutiile contradictorii, mai ales intre cei doi colegi de forum razvratitul01 si marius. Nu trebuie sa ne jignim sau sa aducem calomnii. Este bine ca nu se poate sterge ce scriem, poate ca, colegii nostrii isi dau seama de postarile din topik-uri.

Cred ca administratorul site-ului ar trebui sa intervina, in acest sens.

este bine sa ne respectam reciproc si sa facem ceva util.

Succes!

Publicat

Ma vad nevoit sa intervin, deoarece dl.mediator m-a scos din pepeni . La postarea anterioara l-am invitat in mod politicos la un armistitiu si la un dialog constructiv pe problemele politistilor . Dar ce constat? Propunerea mea a fost ignorata, nici macar nu a declinat-o in schimb ,,venerabilul ,, (vorba lui Caragiale ) continua sa arunce oala cu zoaie ( a se citi invective si acuzatii nefondate ) . In consecinta, d-le mediator pot sa spun cu certitudine (chiar daca admin .nu va fi de acord, trebuie sa las limbajul academic deoparte ) esti bolnav psihic ai simpomele paranoide ale lui Ceausescu, mai slabeste-ne dracului cu aberatiile tale, ti-am cerut un dialog cu vizita de la Cotoroceni dar nu ai dat curs, pentru simplu motiv ca nu ai argumente . Te rog inca o data sa nu mai bagi fitile pe acest forum, sau amorul propriu este muscat cand afli ca zi de zi toti mai multi politisti pleaca din C.N.P. si asta in mare parte datorita comportamentului tau. Iti promit ca orice vei replica, nu am sa-ti raspund, pentru ca nu meriti .

Publicat

Esti bolnav tu ca te-ai luat de mine fara sa-ti fi adresat un cuvant si ca dupa ce ai vazut comunicatul CNP si informarea postata aici, nu ai spus nimic de continut, ci doar aberatii la adresa subsemnatului, desi pana atunci nu m-am luat de nimeni. Cand v-am replicat la cativa ca ati intrecut masura, ati amplificat scandalul in loc sa raspundeti la ceva concret. Doar otrava imprastii. Foloseste-o sanatos ca tot ce acuzi este de fapt comportamentul tau, Nici eu nu te mai bag in seama pana nu poti discuta civilizat. Daca poti intelege asta.

• Displace 3
Publicat

Nu am absolut nimic de adaugat, imi mentin opinia in ceea ce te priveste ,ceea ce au strigat politistii la adresa presedintelui t-i se potriveste perfect cu mentiune ca : iesi afara ..... din C.N.P. .

• Membru
Publicat

Esti bolnav tu ca te-ai luat de mine fara sa-ti fi adresat un cuvant si ca dupa ce ai vazut comunicatul CNP si informarea postata aici, nu ai spus nimic de continut, ci doar aberatii la adresa subsemnatului, desi pana atunci nu m-am luat de nimeni. Cand v-am replicat la cativa ca ati intrecut masura, ati amplificat scandalul in loc sa raspundeti la ceva concret. Doar otrava imprastii. Foloseste-o sanatos ca tot ce acuzi este de fapt comportamentul tau, Nici eu nu te mai bag in seama pana nu poti discuta civilizat. Daca poti intelege asta.

Nu vezi fratioare ca dumneata esti cel bolnav?

Sa iti aduc aminte ca te ascunzi sub nickul Razvratitul, chiar facand pe diversionistul intr-o postare in care ziceai ca esti coleg cu Radu Sandu si cu tine insuti? Sau suferi de dedublare de personalitate? Eu zic sa parasesti C.N.P. si sa iti cauti de lucru...in mediul privat...ner.gif

Publicat (modificat)

Doar otrava imprastii.

Hai sa nu vorbim despre substante si subiecte in care dvs sunteti expert.

Si imun? :ner: :ner:

Modificat de Elvis
  • 3 luni mai târziu...
Publicat

Este tare interesant cum ti-ai dat seama ca acest razvratitul 01 este chiar mediatorul, alias vicepresedintele CNP Asofronie Constanrtin. Apreciez flerul si intuitivitatea atat de apropiata de ...exactitate. Cu toata stima si s-aveti sanatate ! :emo-yessir:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.