Jump to content
POLITISTI.ro

Presedintele a discutat cu reprezentantii CNP


florin

Recommended Posts

Cea mai recenta tentativa de dezbinare a unitatii politistilor este prezentata acum la televiziuni: presedintele a discutat timp de o ora cu reprezentantii politistilor (nu se mentioneaza participantii in mod exact), fara a se ajunge la stabilirea unor masuri concrete. Se pare ca participantii au fost membri CNP.

Link to comment

Nu stiu daca ati vazut la tv acum cateva minute, cum s-au balacarit in direct unul dintre liderii SNPPC cu presedintele CNP Dobrescu. Cauza este o intalnire pe care au avut-o azi cei de la CNP cu Basescu.

Se pare ca cei de la CNP, aseara fiind prezenti la sediul MAI, dupa ceremonia de investire a noului ministru, s-au dus ca niste slugarnici si pupincuristi si au solicitat o intrevedere cu presedintele tarii. Iar Basescu azi i-a chemat la Cotroceni si ei ca niste boci mai mici s-au prezentat repede la raport.

Liderul de la snppc a declarat la tv in direct ca scopul acestei intalniri a celor de la CNP urmareste obtinerea gradului de chestor de politie. Sa fie si un sambure de adevar aici, oare?

Dupa ce marinarul ne balacareste si incearca sa ne discrediteze in ochii opiniei publice, reprezentantii CNP au gasit de cuviinta sa se ploconeasca pentru a fi primiti la palat. Exact comportamentul acelor colegi cu care pleci pe strada si dupa o interventie la limita, se trag de [cenzurat] si incep sa se delimiteze de ce s-a intamplat.

Sa va fie rusine domnilor de la CNP!

Link to comment

Domnule radusandu cititi posturile modulatorului de pe site-ul CNP si o sa vadeti cum prin ceea ce spune nu face altceva decat sa balameze pe acei colegi ce au participat la protest.

Chiar credeti ca daca acei politisti, pe care acum modulatorul ii blameaza, nu faceau ceea ce au facut vineri, CNP-ul se mai intalnea azi cu marinarul ?

Link to comment

@Rookie.

NU, nu blameaza, deoarece a fost si el unul din participantii la mitingul din 24.09.2010.

Intalnirea era discutata in sedinta BEC din 17.09.2010 si de comun acord am reusit sa initiem un memoriu si unele puncte de discutie pentru intalnirea cu presedintele.

Aseara a fost momentul propice si am "marsat", intalnirea fiind programata joi, dar astazi s-a confirmat invitatia presedintelui si au participat 3 membri (conform Protocol presedentie).

Tot ce s-a stabilit si discutat este numai pentru politisti.

Am vazut si eu ca un lider de sindicat din PH, se pare ca este si vicepresedinte la snppc (IONITA), eu nu l-am ales, abera pe la televiziuni...

Link to comment
 • Moderator

Nu vreau să mă grăbesc și să trag niște concluzii pripite, dar la prima vedere nu prea arată deloc corect modul cum a procedat CNP-ul.

Când spuneți că era momentul propice și ați marșat ... vă referiți la faptul că doar ați profitat de situația creeată în urma protestului polițiștilor organizat de SNPPC, corect?

Chiar aștept cu interes să postați aici acel comunicat cu rezultatele acestor discuții avute cu președintele, pentru a ne putea face și noi o idee cât mai obiectivă.

Link to comment
 • Moderator

Consider ca era fairplay din partea conducerii CNP, sa invite alaturi de ei la discutii si cate un reprezentant al sindicatelor ce au organizat si participat la protestul din 24 sept.

Asa era corect.

PS: Nu sunt membru SNPPC.

Link to comment

Am citit pe site-ul CNP ca au ei au dorit sa aiba un dialog cu toate sindicatele din politie, dar cei de la snppc i-au refuzat. Daca nu stiti aflati ca majoritatea din conducerea snppc( Gruia, Paraschiv, Andrei Marian, Dobreanu, Staicu) au fost la CNP pana in noiembrie 2007. Acum de ce nu mai vor dialog cu cnp-ul?

 • Downvote 2
Link to comment

Aseara a fost momentul propice si am "marsat", intalnirea fiind programata joi, dar astazi s-a confirmat invitatia presedintelui si au participat 3 membri (conform Protocol presedentie).

E lipsit de onoare sa-ti asumi meritele unui tert, iar voi, prin ce ati facut, ati "furat" protestul celor de la sindicate. Admitand ideea ca mitingul a fost organizat si sprijinit de ei in mod direct, ei erau mandatarii celor prezenti la acel miting, si indreptatiti sa reprezinte interesele lor.

Mai mult, e cu atat mai rusinos ca nu s-a aflat nici inainte de desfasurarea acestei intalniri, nici dupa din gura reprezentantilor dumneavoastra, ci a trebuit sa apara la televiziuni stirea ca sa recunoasteti. Daca va simtiti perfect in regula cu cele discutate acolo, de unde provine acest furis, de ce este necesara aceasta secretomanie? Si daca nu se afla de la televiziuni, cand aveati de gand sa faceti publica aceasta intalnire?

Inca ceva, sunteti constient, sper, ca prin acceptarea acestei intalniri ati facut jocul presedintelui Basescu si ati bagat zazania intre cei ale caror interese sustineti ca le reprezentati. Spre deosebire de dumneavoastra, care ati mers pe burta pana s-a intamplat acest lucru, acel domn Ionita s-a bagat de bunavoie in gura lupului cu aparitii la televiziunile de casa ale PDL ( si inca unele foarte reusite, domnul respectiv este un adevarat diplomat), in fata unor moderatori si invitati ostili acestei clase profesionale. Chiar as vrea sa vad ce explicatie valabila poate avea acest gest.

Link to comment
 • Moderator

pt. anca

Iar acum CNP-ul a gandit ca e mai bine sa le dea peste nas, pentru ca nu au semnat protocolul. Nu?

"Intelijenta" miscare, dar puerila.

Ti se pare corect ca unii sa incaseze amenzi, iar altii sa profite. Era asa greu sa dea dovada de responsabilitate, sa treaca peste orgolii si sa dovedeasca solidaritate.

Asta e marea gresala, toti vor sa fie "miezu", sa fie ei mai importanti si toate aste pe spatele nostru, a celor ce muncesc cu adevarat.

Link to comment

Acum am aflat ca liderii snppc sunt in drum spre Belgia. Au plecat de dimineata, deci si sa fi vrut cei de la cnp sa-i ia la Cotroceni nu aveau pe cine.

Ok, tu cine esti si ce vrei? Ti-ai facut aparitia pe acest forum ca sa ce? Sa impungi si sa bagi strambe. Ai ceva constructiv de zis?

Link to comment
 • Member

Vă spun eu de ce au plecat toți liderii în Belgia. Vor picheta și protesta la Bruxelles. Așa că spre deosebire de unii oportuniști ce declară că luptă pentru drepturile noastre, oamenii ăia chiar se zbat și încearcă să facă ceva.

Pe mine această mișcare a cnp-iștilor m-a convins că nu trebuie să mai cotizez niciodată la această organizație profesională.

Link to comment

COMUNICAT

PRIVIND DISCUŢIILE AVUTE DE REPREZENTANŢII CORPULUI NAŢIONAL AL POLIŢIŞTILOR CU DOMNUL PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI, TRAIAN BĂSESCU

Conducerea C.N.P. a solicitat, cu ocazia investirii noului ministru al Administraţiei şi Internelor, o întâlnire cu preşedintele ţării, pentru redeschiderea dialogului. Aceasta a fost acceptată iniţial pentru data de joi, 30 septembrie, însă datorită unor modificări în agenda preşedintelui şi a solicitărilor exprimate de către C.N.P., întâlnirea a avut loc astăzi între orele 16,00- 17,00.

Discuţia a fost una informală, în decursul unui interval de circa o oră C.N.P procedând la expunerea către domnul preşedinte a problemelor cu care se confruntă în prezent poliţiştii, aspecte susţinute de astfel şi de către sindicate cu ocazia protestelor recent organizate, proteste pe care şi organizaţia profesională le susţine, mare parte din cei care au protestat fiind membri CNP.

Pe scurt, conducerea C.N.P. i-a supus atenţiei domnului preşedinte următoarele aspecte care-i privesc, în mod direct, pe poliţişti:

1. Necesitatea modificării cadrului legislativ privind statutul poliţistului, în speţă a prevederilor Legii nr. 360/2002, a Codului de etică şi deontologie al poliţistului precum şi a altor acte normative interne consecutive ce privesc activitatea de resurse umane, ghidul carierei, regimul disciplinar, regimul incompatibilităţilor şi pregătirea profesională a poliţiştilor. Domnul preşedinte a afirmat că susţine demersurile care abordează aceste aspecte şi le consideră oportune în aprecierea profesiei de poliţist. De asemenea a fost ridicată problema întâririi autorităţii poliţistului în actualul context social, pe de o parte din perspectiva normelor legale, cu referire la noile prevederi ale Codului Penal şi a celui de Procedură Penală precum şi a protecţiei poliţistului sub aspectul asigurării unui minim de resurse financiare şi logistice necesare pentru desfăşurarea activităţii structurilor de poliţie, amenajării şi dotării sediilor de poliţie, desfăşurării misiunilor, asigurarea echipamentului, protecţiei juridice, medicale şi despăgubirii poliţiştilor pentru fapte în legatură cu serviciul, toate acestea în scopul asigurării unei mai bune îndepliniri a atribuţiilor legale. În acest sens, Corpul Naţional al Poliţiştilor a făcut cunoscut faptul că intenţionează organizarea unei întâlniri de lucru între specialiştii din poliţie şi cei din cadrul Ministerului Public şi din Justiţie, întâlnire care va avea ca scop principal analiza modului în care sunt tratate acţiunile cu violenţă manifestate asupra poliţiştilor.

2. Un alt punct de discuţie a fost acela al prezentării situaţiei dificile a poliţiştilor, afectaţi de măsurile de austeritate hotărâte de guvern şi generate de actuala criza economică, informare asupra căreia domnul preşedinte a afirmat că le va studia cu mare atenţie şi că va solicita ca aceste probleme să fie tratate corespunzător de responsabilii din cadrul Guvernului şi Parlamentului. C.N.P a expus, printre altele, aspectele ce ţin de prevederile cuprinse în prezent de legea privind salarizarea unitară a personalului bugetar, solicitându-se sprijinul ca salarizarea poliţiştilor în 2011 să pornească de la nivelul salariilor din luna decembrie 2009, mărirea coeficienţilor agenţilor de poliţie, păstrarea unui raport mai apropiat între nivelul ofiţerilor inferiori faţă de cel al judecătorilor şi procurorilor debutanţi (acum de 3-9), reducerea restricţiilor la desfăşurarea unor activităţi retribuite de către poliţişti în afara programului şi fără legătură cu serviciul, precum şi păstrarea, în noua lege a pensiilor, a vârstei de pensionare a poliţiştilor la 55 de ani. Deasemenea, CNP a arătat ca nu este de acord cu o concediere a poliţiştilor ca urmare a reorganizării M.A.I. sau aderării la Spaţiul Schengen.

Preşedintele României a declarat că are cunoştinţă despre problemele cu care se confruntă în prezent bugetarii, inclusiv poliţiştii, probleme pe care le înţelege şi asupra cărora se va apleca cu atenţie din perspectiva atribuţiilor ce-i revin. Totodată a spus că susţine şi este de acord iniţiativele C.N.P. în ceea ce priveşte atribuţiile legale ale acestuia

La finalul întrevederii, domnul preşedinte a propus ca reprezentanţii Corpului Naţional al Poliţiştilor şi cei din conducerea M.A.I. să se întâlnească în cursul lunii octombrie la palatul de la Cotroceni, în vederea stabilirii unui mod eficient de rezolvare a problemelor specifice ale poliţiştilor.

PREŞEDINTELE CORPULUI NAŢIONAL AL POLIŢIŞTILOR

Comisar şef de poliţie

Dobrescu Iulian - Alexandru

Link to comment

barbi,barbi si iarasi barbi...............................................

din 2007 tot iesim in strada sa aratam ca sistemul este subfinantat si el vine sa ne spuna ca vor discuta aceste aspecte.

rusine celor din CNP

Link to comment

E un punct de plecare, dar nu e suficient. Sa analizam faptele.

In numai 3 ore de la ajungerea la notorietatea publica a acestei intalniri s-a putut da publicitatii un comunicat. De ce nu s-a putut reusi acelasi lucru din seara zilei de ieri, cand a ramas valabila invitatia pana astazi la ora 17 cand intalnirea a avut loc efectiv? Chiar si un comunicat cu data eronata ar fi facut multe in sensul asigurarii unei transparente si perceptie corecta a activitatii acestei organizatii, in conditiile in care n-ar mai fi putut fi amendat cu data si ora corecta a desfasurarii intalnirii de la Cotroceni.

In al doilea rand, din delegatia de trei persoane au facut parte trei membri CNP. In aceste conditii, si pe fondul secretomaniei sub care s-a desfasurat, cum putem valida cele discutate acolo, daca, probabil, s-a discutat departe de reportofoane si camere de luat vederi?

Retinand punctul anterior, de ce una din acele trei persoane specificate de protocol n-a putut fi un membru al sindicatului? Nu numai ca ar fi asigurat o reprezentare mai corecta, dar s-ar fi putut ridica si orice dubiu asupra activitatii membrilor CNP la acea intalnire, situatie care la momentul asta va stirbeste cel mai rau tot dumneavoastra reputatia si perceptia publica.

Afirmand ca sustineti recentele proteste, de ce nu ati adus aminte presedintelui despre dreptul constitutional la proteste de munca, si de "haituirea" liderilor manifestatiei ce, in fapt, are efectul unor masuri de intimidare a manifestantilor, fapt pedepsit de lege? De ce nu ati militat activ pentru eliminarea oricaror sicane adresate celor care si-au manifestat intentia si respectiv participarea la formele de protest?

In cele din urma o intrebare: cum comentati impactul unei intalniri desfasurate in acest fel in contextul actual? Eu unul consider ca pentru a mai salva din onoarea organizatiei dumneavoastra este nevoie sa publicati inca un comunicat in care sa va afirmati fara echivoc sustinerea neconditionata pentru una sau cealalta dintre parti, precum si acceptarea culpei in aceasta situatie si solidarizarea cu cei pe care ii reprezentati.

In momentul asta, dumneavoastra ii reprezentati pe cei care au stat pititi in birouri dupa perdele asteptand ca cei din fata Cotroceniului sa le castige si lor niste drepturi de care sa iasa ulterior si sa se bucure ca si cum le-ar fi obtinut prin merite proprii.

Link to comment

A fost anuntata pe shoutbox forum www.cnpromania.ro. Solicitarile comune au fost afisat si pe site-ul CNP, dar probabil nu le-ati vazut.

Le puteti vedea aici: http://www.cnpromani...20politisti.htm

Apropo este dreptul fiecaruia sa creada ce vrea domnule Florin.

Dar sa stii ca acesta este purul adevar. Si alteceva, la miting au participat si membrii CNP, chiar din conducere, iar ieri au facut parte din delegatie.

Mai multe vedeti, aici: http://www.cnpromania.ro/_newcnp/news.php?readmore=155

Numai bine!

Edited by radusandu
 • Downvote 2
Link to comment

Stimati colegi,

Nu fiti rautaciosi, daca CNP a ridicat unele probleme la Presedintele Romaniei, care au discutate mai sus si am adus la cunostinta si prin Comunicat.

Dar iata si ce mai scriu ziarele, care confirma unele "informatii/zvonuri:

"Deplasarea „spontană" la Palatul Cotroceni a poliţiştilor protestatari, din data de 24 septembrie, a fost pregătită cu cel puţin două zile înainte, potrivit declaraţiilor unor participanţi. Pentru a-şi radicaliza acţiunile, sindicaliştii ar fi apelat la sprijinul unor organizaţii de revoluţionari.

Dorin Maior, Puiu Fesan, Vasile Pestreanu, Nicolae Costache George Costin şi alţi lideri ai unor asociaţii de revoluţionari s-au întâlnit miercurea trecută la sediul Federalei Revoluţionarilor, condusă de Bebe Ivanovici, pentru a pune la cale acţiuni radicale în timpul protestelor sindicaliştilor. Întâlnirea a fost stabilită exact în ziua în care erau organizate protestele sindicatelor din cadrul CNSRL Frăţia, organizaţie apropiată de PSD. În acea zi s-a testat reacţia forţelor de ordine de către un grup de revoluţionari, care au forţat pătrunderea în sediul Guvernului. Imediat după incident, s-ar fi ajuns la concluzia că ar trebui pregătite şi câteva grupuri pentru a declanşa violenţe în faţa Palatului Cotroceni, violenţe ce urmau a fi amplificate de persoane din lumea interlopă din Sectorul 5 al Capitalei.

Ar fi existat şi surse de finanţare pentru astfel de acţiuni. Acest test violent urma a fi făcut vineri, 24 septembrie, la mitingul poliţiştilor. Organizatorii acestor „acţiuni radicale" ar fi ştiut încă din data de 22 septembrie că mitingul poliţiştilor de pe 24 septembrie din faţa sediului Guvernului se va continua cu un marş la Palatul Cotroceni, unde urmau să intre în acţiune grupurile de revoluţionari şi cei ai lumii interlope, imediat după ce forţele de ordine ar fi încercat să-i împiedice pe protestatari să arunce cu obiecte în curtea Palatului. Aceste violenţe ar fi legitimat demararea demersurilor pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu. Vineri, la Palatul Cotroceni, „Băsescu nu a pus armata sa pe noi, aşa că acţiunea s-a mutat pe 7 octombrie", spun sursele noastre.

Confirmarea implicării revoluţionarilor

George Costin ne-a confirmat întâlnirea de miercuri 22 septembrie de la „Federala" lui Bebe Ivanovici: „Maior şi Fesan - pe Bebe nu l-am văzut, au fost susţinătorii ideii de a-i sprijini pe sindicalişti cu acţiuni radicale pentru demiterea lui Traian Băsescu, contra unor posturi ce urmau a fi negociate cu Ion Iliescu. Eu le-am cerut să nu amestece interesele revoluţionarilor în jocurile politice". Bebe Ivanovici, şeful Federalei Revoluţionarilor din România, fost lider PSD migrat la PRM, a confirmat doar faptul că mai multe filiale de revoluţionari din ţară au fost chemate la Bucureşti, la mitingul de vineri, 24 septembrie. „M-au sunat preşedinţi de filiale din ţară şi mi-au spus că au fost convocaţi să vină în Bucureşti la mitingul de vineri, dar eu m-am opus. M-au sunat şi cei din Constanţa, şi cei din Craiova şi Galaţi, dar eu le-am spus că nu ne amestecăm cu sindicatele. Ştiu că la mitingul de vineri au fost cei ai lui Emil Cutean (Asociaţia „Club 22", fost parlamentar PSD condamnat la 4,5 ani închisoare pentru deturnarea fondurilor destinate revoluţionarilor) şi ai lui Marin Muşa (Asociaţia Alianţa Poporului)". Ivanovici susţine că nu ştie cine a făcut „convocarea la Bucureşti", deoarece el este internat în spital de aproape trei săptămâni.

Revoluţionarul Pluto: „Dacă încep să tragă, trag şi eu"

Nelu Florea (zis Pluto), fost poliţist, membru al asociaţiei de revoluţionari „Club 22", susţine că s-a dus la mitingul de vineri din proprie iniţiativă. „A fost ca o încălzire pentru mitingul de pe 7 octombrie, când îl vom da jos pe Băsescu. Eu sunt alături de poliţişti până mor. Suntem mai mulţi revoluţionari care am fost la miting şi la marş. Numai eu am numărat vreo 20. Suntem susţinuţi şi de Ponta, şi de Crin. Pe 7 (octombrie) nu plecăm acasă până nu-l dăm jos pe Băsescu. Să sperăm că fără violenţă. Dacă încep să tragă, trag şi eu. Vineri a fost aşa, un început, am testat terenul", ne-a declarat revoluţionarul Nelu Florea, zis Pluto. El crede că „fără Băsescu o să ne fie mai bine. Iliescu ne-a dat indemnizaţia de revoluţionar, nu Băsescu. Acum, Băsescu şi Boc vor să ne ia pensia sau s-o impoziteze, de asta au venit mai mulţi revoluţionari la mitingul de vineri şi o să venim mai mulţi la cel de pe 7 octombrie", ne-a povestit fostul poliţist. Ieri, Pluto era puţin dezamăgit de mitingul BNS „E prea liniştit!".

„Noi am făcut apel la solidaritate"

Toader Paraschiv, secretarul general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, ne-a declarat „Noi am făcut un apel la solidaritate. Personal , nu am sunat la nici o asociaţie de revoluţionari. Este posibil însă să o fi făcut liderii judeţeni de la sindicatele la care suntem noi afiliaţi, şi care s-au ocupat cu deplasarea cu autocarele."

5 poliţişti, anchetaţi pentru că au fost la protest cu pistoale

Poliţiştii-protestatari care se manifestau agresiv au fost filmaţi şi fotografiaţi de agenţii infiltraţi ai serviciilor secrete. Obiectivele agenţilor au fost orientate în special spre tocurile pistoalelor protestatarilor pentru a şti din ce zone pot apărea probleme dacă mitingul-marş ar fi degenerat în violenţe. Aşa ar fi fost descoperite pistoale la cel puţin cinci poliţişti, care au fost identificaţi şi care vor fi anchetaţi penal de Parchetul Sectorului 1.

"Maior şi Fesan au fost susţinătorii ideii de a-i sprijini pe sindicalişti cu acţiuni radicale pentru demiterea lui Traian Basescu, contra unor posturi ce urmau a fi negociate cu Ion Iliescu." George Costin, şeful Asociaţiei Metrou Bucureşti

"M-au sunat preşedinţi de filiale din ţară şi mi-au spus că au fost convocaţi să vină în Bucureşti la mitingul de vineri." Bebe Ivanovici, şeful Federelaei Revoluţionarilor

"A fost ca o încălzire pentru mitingul de pe 7 octombrie, când îl vom da jos pe Băsescu." Nelu Florea, zis Pluto, fost poliţist"

mai multe cititi aici: http://ziarero.antena3.ro/1285711769-Papusarii_din_spatele_mitingului_de_la_Cotroceni

Cum comentati??????

Edited by radusandu
 • Downvote 3
Link to comment

Toate aceste articole nu ma intereseaza absolut deloc, sunt doar niste incercari penibile de a deturna ceea ce au facut politistii la acel protest si care sunt lansate de pasionatii pentru teoriile conspiratiei.

Ceea ce e important si trebuie retinut este urmatorul fapt:

CNP-ul nu s-a implicat cu nimic la acel miting, daca a fost vreun reprezentant a stat asa parsiveste pe margine, gata oricand sa se delimiteze de actiunile si manifestarile noastre.

Ba din contra, modulatorul ala de pe site (Asofronie) a postat in repetate randuri ca nu trebuia procedat asa si pe dincolo, declarand sus si tare ca nu e de acord cu exprimarile politistilor de la protest, chiar si la realitatea tv a declarat in direct ca vezi doamne nu sunt vinovati toti politisti, datorita celor ce au protestat. Punand in acest fel indirect si automat o eticheta de "vinovati" pe toti politistii ce au coloana vertebrala si au participat la acel protest.

Domniile voastre, reprezentanti ai CNP in frunte cu modulatorul ala aveti fix acel comportament al unui coleg parsiv, cu care pleci in serviciu dar nu te poti baza pe el. Se v-a dezice de tine imediat ce va aparea vreo problema.

Deci, cu toate ca blamati pe tot site-ul ala ceea ce au facut politistii la protest, nu ati avut niciun pic de onoare si demnitate, profitand fara nicio remuscare de ceea ce au facut acei politisti acolo, asta cu toate ca va deziceti de actiunile lor. Aveti un comportament tipic tradatorilor, un comportament tipic celor ce calca si pe cadavre numai pentru a-si atinge scopurile.

Daca acei politisti nu faceau ceea ce au facut acolo, la acel protest, niciodata nu mai ajungeati sa va primeasca chiorul ala ce ne-a amputat salariile. Iar domniile voastre intr-un mod parsiv fata de politisti si cu o atitudine slugarnica si lingusitoreasca v-ati dus repede sa cereti iertare la "stapan". In conditiile in care acest marinar parvenit nu ne-a tratat decat cu dispret si incearca sa ne bage bumnul in gura pentru a ne demonstra ca trebuie sa stam cuminiti si sa suportam.

Nu ati dovedit decat ca sunteti interesati doar de propriile interese.

Va promit ca voi face cat mai mult lobby pe langa toti colegii mei pe care-i cunosc pentru a-i convinge sa se retraga din aceasta organizatie profesionala.

Link to comment
 • Moderator

Cu toate că nu sunt membru al SNPPC, cu amărăciune pot spune că concluzia mea este următoarea:

C.N.P. = oportuniști, slugarnici, profitori și lingușitori

Sincer vă spun, că sunt dezamăgit de cum a ales conducerea CNP să acționeze. Aveam o părere mult mai bună despre această organizație profesională.

 • Upvote 2
Link to comment

A fost anuntata pe shoutbox forum www.cnpromania.ro. Solicitarile comune au fost afisat si pe site-ul CNP, dar probabil nu le-ati vazut.

Le puteti vedea aici: http://www.cnpromani...20politisti.htm

Apropo este dreptul fiecaruia sa creada ce vrea domnule Florin.

Dar sa stii ca acesta este purul adevar. Si alteceva, la miting au participat si membrii CNP, chiar din conducere, iar ieri au facut parte din delegatie.

Mai multe vedeti, aici: http://www.cnpromania.ro/_newcnp/news.php?readmore=155

Numai bine!

Sunteti constient, sper, ca aceasta este o scuza jalnica. Imi puteti spune cati din politisti au acces curent la internet la posturile unde lucreaza, si de asemenea, dintre cei din mediul urban cati, tinand cont de varsta si timpul liber sunt utilizatori de internet? As zice ca raspunsul nu e in avantajul dumneavoastra.

In acelasi timp nu neg ca oricine poate crede orice, e un truism. Se pune problema daca ceea ce crede, ajutat de actiunile dumneavoastra e in avantajul acestei organizatii.

A spune ca membrii CNP au participat la miting e ca si cum ati spune ca persoane cu ochi verzi au participat la miting si in ambele din aceste situatii aveti merite in aceeasi masura.

Da, e adevarat, dar nu calitatea de membru CNP e motivul pentru care acele persoane s-au gasit acolo, aceea e o calitate pasiva mostenita "din oficiu" la accederea in Politie, ci s-au gasit acolo pentru ca au aderat la protestul organizat de sindicate, si impreuna cu acestea. Da, suprapunerea calitatii de membru in ambele organizatii este un fapt real, dar acele persoane in marea lor majoritate au fost acolo in calitatea de membru al unui sindicat.

In aceeasi masura in care unii dintre politisti sunt motociclisti si dumnealor pot pretinde la fel ca si dumneavoastra ca un oarecare club de motociclisti a participat la protestul politistilor, dar este acesta un adevar?

Dar iata si ce mai scriu ziarele, care confirma unele "informatii/zvonuri:

Cum comentati??????

Sunt intoxicari ieftine ale unor oameni care incearca, la fel ca CNP, sa-si asume merite pentru un protest la care au fost spectatori. Nu ma mira ca v-ati simtit obligat sa le acordati atentie.

Insusi faptul ca acordati vreo urma de incredere acestor afirmatii va pune sub semnul intrebarii verticalitatea pentru ca aceste afirmatii sunt menite sa discrediteze politistii si sa monteze opinia publica impotriva lor cu scopul de a preveni coalizarea la protestele viitoare. Pana la urma, a facut CNP si alti pasi mai gravi in acest domeniu, asa ca asta nu e o asa imensa surpriza.

In legatura cu retragerea din CNP este de asemenea dreptul fiecaruia. Si eu ma retrag din Sindicat unde platesc o cotizatie de 2,5 ori mai mare ca la CNP.

Numai bine!

Ma intreb de unde ati deprins acest mod de a o reactiona la o culpa evidenta. Daca aveati coloana oficiala sa intelegem ca ati fi renuntat acum la escorta?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.