Jump to content

Decontarea cheltuielilor de transport

32 replies to this topic

#21 Elvis

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,774 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 07 January 2012 - 12:37 AM

Rog adminul sa nu se supere ,dar cred ca daca o sa postez aici modelul il vor putea vedea toti membrii forumului.

D3mon..........,,Scuze k indraznesc sa te deranjez...............Daca vrei si poti spune mi si mie te rog de unde fac rost de un model de raport pentru decontarea cheltuielilor de transport.............Ms frumos "

I..P.J.__________________
Politia Mun._____________
Sectia _________________
Agent _________________

Raport

din data _________

Am onoarea sa raportez:

Sunt absolvent al _____________ iar incepand cu data de _______ imi desfasor activitatea in cadrul__________ unde am fost repartizat/mutat in interesul serviciului. Arat ca am domiciliul in localitatea________aflata la _______de km de locul de munca, nu primesc bani de chirie si sunt obligat sa fac naveta cu autoturismul proprietate personala avand numarul de inmatriculare_________/transport in comun/ SNCFR /etc.
Va rog respectuos sa aprobati decontarea cheltuielilor de transport conform art. 6 din H.G. nr. 1292/2001 si O.M.AI. nr. 136/2004.

Fata de cele raportate rog analizati si dispuneti.

semnatura,

H.G. 1292/2001

Art. 6. -
(1) Politistii au dreptul la decontarea cheltuielilor de transport, dus si intors, in contul unitatilor din care fac parte si in situatiile in care se deplaseaza:

a) la punctele de control pentru trecerea frontierei de stat, aflate pe teritoriul tarilor vecine, in cadrul carora isi desfasoara activitatea, indiferent de distanta;
B) la si de la locul de munca, daca sunt incadrati in unitati, subunitati si formatiuni izolate, stabilite pe baza criteriilor aprobate prin ordin al ministrului administratiei si internelor, si au domiciliul sau resedinta in alta localitate;
c) la si de la locul de munca, atunci cand se deplaseaza in zilele nelucratoare, pentru a intra sau a iesi din serviciul de zi pe unitate (subunitate) ori pentru a executa, in afara orelor de program, controale inopinate sau alte misiuni ordonate, in cazul cand unitatea (subunitatea) este situata in afara perimetrului localitatii de domiciliu ori de resedinta;
d) in alte localitati, pentru a participa la instructaje, cursuri de perfectionare, specializare, convocari, stagii de practica si alte forme de pregatire, organizate de Ministerul Administratiei si Internelor;
e) pentru internare in spitale, sanatorii, centre de refacere a capacitatii de efort sau pentru stabilirea situatiei medicale;
f) la si de la locul de munca, pe o distanta de 5-70 km, pentru politistii mutati in interesul serviciului intr-o alta localitate decat cea de domiciliu sau de resedinta, carora nu li se pot asigura locuinte in localitatea in care au fost mutati;
g) la organele de politie pentru a da relatii in probleme ce intereseaza unitatile de politie sau cand sunt chemati la organele de urmarire penala ori la instantele de judecata.

(2) Decontarea cheltuielilor de transport pentru politistii care sunt chemati la organele de urmarire penala sau la instantele de judecata se face cu aprobarea prealabila a sefului unitatii din care face parte politistul sau a adjunctilor acestuia.

NOTA- se deconteaza contravaloarea biletului de tren, dus - intors, pe numarul de kilometri pe care ii ai de la domiciliu la serviciu.

Edited by Elvis, 07 January 2012 - 12:40 AM.

#22 D3mon

Registered User

• Juniors
  • 7 posts

Posted 07 January 2012 - 11:18 AM

Multumesc frumos!

#23 ionut72

Junior Member

• +Members
  • Pip
  • 34 posts

Posted 07 January 2012 - 03:00 PM

Am si eu o nelamurire legata de distanta: se spune "la si de la locul de munca, pe o distanta de 5-70 km" asta inseamna ca distanta dintre domiciliu si locul de munca sa fie de 5-70 km sau dus- intors sa se incadreze in aceasta distanta? si distanta intre locul de munca si domiciliu sa fie de maxim 35 km? Am un coleg care locuieste la 37Km!!! de locul de munca(financiarul a cerut de la AND distantele) si i-au spus ca nu se incadreaza.As fi curios sa vad cum se interpreteaza prin alte locuri treaba cu distanta.

#24 Elvis

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,774 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 07 January 2012 - 03:22 PM

Ionut se interpreteaza in functie de cata minte are inspectorul sef.
Dar vedeti ca exista un ordin ca politistii sa fie mutati in localitatile de domiciliu sau cat mai aproape daca exista locuri.
Multa sanatate.

#25 Elvis

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,774 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 08 January 2012 - 10:21 PM

Ionut si un raspuns oficial.
Precizez ca nu fac parte din SNAP, pentru orice eventualitate.
Il poti scoate la imprimanta.

Attached File  2384_Adresa_minstru_igas_+_chirie_din_18,10,2011.doc (514K)
Number of downloads: 41

Edited by Elvis, 08 January 2012 - 10:23 PM.

#26 ionut72

Junior Member

• +Members
  • Pip
  • 34 posts

Posted 09 January 2012 - 09:29 PM

Multumesc pentru raspuns! se pare ca distanta dus -intors trebuie sa fie sub 70 km.Cred ca colegul meu nu se incadreaza are cu 4 km mai mult! Asta e....ghinion.
O seara buna!

#27 hadyyy1983

Registered User

• Juniors
  • 5 posts

Posted 11 January 2012 - 01:56 PM

Salutare...am tot cautat pe forum sa inteleg si eu modalitatea de decontare a transportului sau chirie....m-am tot documentat in legi si ordonante si nu am inteles...de aceea va rog sa ma ajutati cu un sfat....
Am domiciliul (un apartament, proprietate unde platesc o rata) pe raza localitatii Constanta, unde isi are si sediul sectiei la care lucrez. Conform reorganizarii, sediul sectiei se afla in loc. Constanta si este compus din 3 comune mari situate in jurul localitati C-ta, printre care in toate comunele imi desfasor activitatea si conform unei dispozitii scrise de catre seful sectiei scchimbul de tura se face la sediul politiilor comunale, mai exact in sediile vechilor posturi de politie care se afla la cel putin 40 km(dus-intors) fata de sediul sectiei care se afla in loc. Constanta.
Acum intrebarea mea este daca pot obtine decontarea transportului/chiriei, deoarece in prealabil am intrebat la MRU de problema mea iar acestia mi-au raspuns sec faptul ca atata timp cat am proprietate in C-ta si sediul sectiei se afla in C-ta,cu toate ca schimbul nu se face la sediul sectiei ci in comunele respective(deplasarea facandu-se cu auto personal si transport in comun), nu se poate face nimica si de respectiva dispozitie nu ii intereseaza ......
Ce pot face in acest sens ?
Va multumesc mult si sper ca m-am facut destul de inteles cu problema mea...

#28 Catalin

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,546 posts

Posted 11 January 2012 - 02:38 PM

Dacă sediul secţiei este în Constanţa, dar şeful secţiei a dat o astfel de dispoziţie, logic şi normal mi s-ar părea ca voi să mergeţi la sediu şi de acolo să plecaţi cu autoturismele de serviciu.

#29 hadyyy1983

Registered User

• Juniors
  • 5 posts

Posted 11 January 2012 - 02:46 PM

asa ar fi logic si normal dar nu se intampla asa ceva :(
exista vreo sansa la vreo decontare respectiv chirie in vreo comuna, deoarece nu imi mai ajung finantele ?
am uitat sa mai mentionez ca am solicitat in acest sens si un ordin de serviciu, dar fara niciun raspuns....deci sa inteleg ca nu exista vreo modalitate in cazul acesta?

#30 Dan

anterior: Copman

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,411 posts
  • LocationMangalia

Posted 11 January 2012 - 03:24 PM

De ce nu vorbeşti cu şeful secţiei ca autospecialele de serviciu să vă ia spre vechile posturi unde se fac schimburile la ieşirea din serviciu a celuilalt schimb ?

Despre chirie găseşti amănunte în topicul condiţii acordare chirie.

#31 Elvis

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,774 posts
  • LocationCRAIOVA

Posted 11 January 2012 - 06:14 PM

Hadyyy 1983 faci un raport in doua exemplare catre seful I.P.J. si il depui la secretariatul I.P.J. Constanta ,registratura ,MRU , sectie sau oriune poti lua un numar de inregistrare care trebuie trecut pe cel de-al doi-lea exemplar al raportului.
Raportul tau va avea regim ca orice petitie si trebuie sa primesti raspuns in 30 de zile maxim 45 de zile daca cel care i se repartizeaza solicita un nou termen.
Daca seful a dat dispozitie scrisa sa vedem cum va rezolva el problema deoarece este manager.

Edited by Elvis, 11 January 2012 - 06:15 PM.

#32 hadyyy1983

Registered User

• Juniors
  • 5 posts

Posted 13 January 2012 - 10:58 AM

asa am facut....ms mult...abia ast sa treaca cele 45 de zile....sa vedem ce rasp primesc....dar nu stiu d c sunt atat de pesimist incat cred k ei vor gasi o solutie prin aceea ca "o sa iti dam bani atunci cand o sa avem (niciodata)", deoarece niciodata nu au bani....dar asteptam...ms

#33 Catalin

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 4,546 posts

Posted 13 January 2012 - 11:06 AM

Te rog mult, renunţă la acest limbaj de tip mess (d c k, etc). Suntem pe un forum, nu pe messenger sau vreun canal de chat, deci nu trebuie să te grăbeşti deloc când îţi redactezi un post. Regulamentul forumului interzice expres aceste practici. Mulţumesc pentru înţelegere.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users