D3mon..........,,Scuze k indraznesc sa te deranjez...............Daca vrei si poti spune mi si mie te rog de unde fac rost de un model de raport pentru decontarea cheltuielilor de transport.............Ms frumos "
I..P.J.__________________
Politia Mun._____________
Sectia _________________
Agent _________________
Raport
din data _________
Am onoarea sa raportez:
Sunt absolvent al _____________ iar incepand cu data de _______ imi desfasor activitatea in cadrul__________ unde am fost repartizat/mutat in interesul serviciului. Arat ca am domiciliul in localitatea________aflata la _______de km de locul de munca, nu primesc bani de chirie si sunt obligat sa fac naveta cu autoturismul proprietate personala avand numarul de inmatriculare_________/transport in comun/ SNCFR /etc.
Va rog respectuos sa aprobati decontarea cheltuielilor de transport conform art. 6 din H.G. nr. 1292/2001 si O.M.AI. nr. 136/2004.
Fata de cele raportate rog analizati si dispuneti.
semnatura,
H.G. 1292/2001
Art. 6. -
(1) Politistii au dreptul la decontarea cheltuielilor de transport, dus si intors, in contul unitatilor din care fac parte si in situatiile in care se deplaseaza:
a) la punctele de control pentru trecerea frontierei de stat, aflate pe teritoriul tarilor vecine, in cadrul carora isi desfasoara activitatea, indiferent de distanta;
c) la si de la locul de munca, atunci cand se deplaseaza in zilele nelucratoare, pentru a intra sau a iesi din serviciul de zi pe unitate (subunitate) ori pentru a executa, in afara orelor de program, controale inopinate sau alte misiuni ordonate, in cazul cand unitatea (subunitatea) este situata in afara perimetrului localitatii de domiciliu ori de resedinta;
d) in alte localitati, pentru a participa la instructaje, cursuri de perfectionare, specializare, convocari, stagii de practica si alte forme de pregatire, organizate de Ministerul Administratiei si Internelor;
e) pentru internare in spitale, sanatorii, centre de refacere a capacitatii de efort sau pentru stabilirea situatiei medicale;
f) la si de la locul de munca, pe o distanta de 5-70 km, pentru politistii mutati in interesul serviciului intr-o alta localitate decat cea de domiciliu sau de resedinta, carora nu li se pot asigura locuinte in localitatea in care au fost mutati;
g) la organele de politie pentru a da relatii in probleme ce intereseaza unitatile de politie sau cand sunt chemati la organele de urmarire penala ori la instantele de judecata.
(2) Decontarea cheltuielilor de transport pentru politistii care sunt chemati la organele de urmarire penala sau la instantele de judecata se face cu aprobarea prealabila a sefului unitatii din care face parte politistul sau a adjunctilor acestuia.
NOTA- se deconteaza contravaloarea biletului de tren, dus - intors, pe numarul de kilometri pe care ii ai de la domiciliu la serviciu.
Edited by Elvis, 07 January 2012 - 12:40 AM.