Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

  • Membru activ

Profita ca e singurul din zona si nu duce lipsa de clienti. Sper sa se deschida mai multe. Un poligon mai maricel in partea de sud a Bucurestiului ar fi super.

  • Apreciez 2
Link către comentariu
  • 1 lună mai târziu...

As dori , daca se poate , sa imi spuna cineva daca in poligonul de la Constanta ( cel al MAI, din spatele IPJ) pot sa mearga si civili? Din cate stiu acesta este singurul poligon din Constanta.

Link către comentariu
  • Moderator

În poligoanele aparținând inspectoratelor județene de poliție nu au acces civilii.

Din câte am înțeles, nu există cadru legal pentru a se putea presta astfel de servicii pentru persoanle fizice. Sper să nu mă înșel, dar un astfel de răspuns am primit eu și nu am mai stat să caut și să studiez problema, întrucât nu m-a interesat.

Link către comentariu

In concluzie , posesorii de arme de autoaparare cu domiciliul in Constanta nu au decat sa se duca in padure sa traga 2 focuri in copaci si apoi sa ramana fara , arma , permis si cu dosar penal. Foarte trist!

Modificat de voodoo85
Link către comentariu
  • Moderator

Eu nu am tras o astfel de concluzie, ci tu.

Este alegerea ta, dar poliția nu are o astfel de obligație față de deținătorii de arme, respectiv aceea de a asigura și infrstructura necesară pentru antrenamente sau agrement. Nu știu care este situația acolo la Constanța, dar așa ca exemplu, la inspectoratul de poliție unde lucrez eu, cei ce ne conduc apleacă urechea la toți paraziții și orientații, astfel că deși există o dispoziție a IGPR-ului care spune că polițiștii ce dețin arme personale au acces în poligoanele întreprinderii unde lucrează, ei sunt mai catolici decât Papa și nu ni se permite să ne antrenăm și să ne perfecționaăm pe banii și cheltuiala noastră, cu toate că și instituția ar avea de câștigat dacă angajații săi se autoperfecționează în mânuirea, manipularea și folosirea armamentului. Așa că dacă nici propriilor angajați nu li se permite accesul, ce pretenții mai poți avea ...

Link către comentariu

Intradevar , concluzia de mai sus imi apartine. PS: am vorbit la jandarmerie , mai precis la brigada mobila si,contra cost ma lasa sa folosesc poligonul lor!(sub supraveghere, sa nu cumva sa plec cu ceva de acolo:)) ) Iar vis-a-vis de ceea ce ati relatat mai devreme referitor la refuzul superiorilor dumneavostra cu privire la accesul in poligon, mi se pare a fi o cretinitate absoluta( refuzul). Si sa ne mai asteptam ca, in cazul unui conflict in care politistul este nevoit sa apeleze la arma din dotare, sa mai si nimereasca? TRAIM IN ROMANIA...........

Modificat de voodoo85
  • Apreciez 1
Link către comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Moderator

Poligon de tir la Cluj. Pasionatii de arme au acum un loc special amenajat pentru tragerea la tinta.

 De la un an la altul, in Romania, avem din ce in ce mai multi posesori de arme. Sa nu ne mire atunci ca unii au mirosit ca-i rost de afacere si si-au deschis mici poligoane private. Pasionatii de arme pot invata sa le manuiasca si sa le stapaneasca.

 La Cluj, spre exemplu, poligonul abia deschis e mereu plin, iar clientii numesc orele de tragere "relaxare curata".

Poligonul din Cluj are, in total, 7 linii de tragere, este acoperit si automatizat. O sedinta de tragere costa 35 lei si dureaza o ora, iar clientul are la dispozitie 10 cartuse. Pretul mai include insa si instructajul, dar si echipamentul de tragere.

La poligon pot merge numai persoane care au implinit 18 ani.

Sursa: Stirile ProTV

Link către comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

A mers cineva in poligonul AJVPS din Galati? Este singurul care cica ar fi autorizat pt glont , cu acces pentru public, pe zona Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vrancea, Buzau, Ialomita. Din ce am discutat cu cineva, cica ar avea 300 m lungime, dar nu mi-a putut oferi detalii despre pozitionare, tarife, dotari....Stie cineva ceva?

Link către comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Pasionatii de.tir din.Constanta pot practica acest sport in primul poligon privat de la malul Marii Negre.


Inca nu am fost, dar voi reveni cu primele impresii dupa prima vizita acolo.
Poate organizatorii Cupei Politisti.ro iau in calcul si aceasta locatie pentru cea de-a treia editie a acestei competitii.
PS; La o cautare pe Google, nu mai stiu pe ce site, parca aparea intr-o fotografie, ca intructor de poligon in aceasta locatie, si fostul sef de DIAS Constanta, cms sef Moraru.
 

Link către comentariu

Am fost in acest poligon pentru a vedea cum e dar nu am tras, voi merge saptamana viitoare cand iau salariul.
Pentru a va face o idee despre poligon puteti urmari acest filmulet:

www.reporterntv.ro/stire/o-firma-de-securitate-deschide-cel-mai-mare-poligon-de-tragere-privat-la-constanta

Cei interesati de preturi si condititiile de acolo pot obtine informatii si de pe site-ul lor.
www.poligondetragere.ro

  • Apreciez 1
Link către comentariu
  • 1 an mai târziu...

Vineri am fost la o sedinta de tragere intr-un poligon abia deschis in Bucuresti. Poligonul se afla pe Strada Valea Cascadelor nr.21K. Am mers impreuna cu doi prieteni care nu au efectuat stagiul militar si nu pusesera niciodata mana pe o arma. Am ramas placut impresionat de amabilitatea si rabdarea instrucorilor care i-au indrumat pe prietenii mei. Eu am platit 50 lei reprezentand inchirierea liniei de tragere 30 minute cu tinta incusa in pret (deocamdata) pe viitor din ce am inteles se vor taxa si acestea cu 5 lei bucata. Prietenii mei au luat un pachet promotional valabil doar in luna Decembrie care include linia de tragere 30 minute, pistol la alegere cu 30 cartuse 9x19 pentru suma de 142 lei. Din ce am vazut aveau: Glock, CZ, Colt King Cobra, ei au ales sa traga cu Glock 17.

Pachetul era pentru 30 de minute dar instructorul s-a ocupat de ei timp de aproape o ora fara sa plateasca ceva in plus.Poligonul are amenajat si un bar de unde se pot vedea cele 12 linii de tragere prin niste ferestre mari. Pagina lor web este inca in lucru, eu am aflat mai mullte detalii de pe un blog.www.shootingrange.ro

Modificat de Marius
Fără link-uri
  • Apreciez 1
Link către comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • Moderator

Ce ştiţi despre poligonul din Drobeta Turnu Severin?

Avem pe-aici vreun coleg de la Mehedinţi care să ne spună câte ceva despre acel poligon? Sau măcar să se intereseze?

Din câte am înţeles, primăria de acolo ar fi construit acel poligon pentru locali, dar cică au acces şi deţinătorii legali de arme, bineînţels contracost.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
×
×
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.