Jump to content
POLITISTI.ro

Cum se finanteaza siteul?

Postare recomandată

Publicat

Siteul este foarte util, dar cum sau cine finanteaza siteul? Cum reuseste sa traiasca?

• Apreciez 3
  • Displace 3
Publicat

Mai sunt unii de la doi şi-un pic care îşi mai fac rap. de p-aici. Şi uite aşa trăiesc şi ei. :)

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Puteţi sta liniştiţi, vă asigur că singura finanţare a acestui site se face exclusiv din buzunarul admin-ului. Aşa că teoriile conspiraţioniste nu au vreun temei justificat.

Publicat

poate ne raspunde dl. admin care sunt costurile lunare pentru ca forumul sa functioneze si sa inlature orice suspiciune :emo-yessir: .....by the way ...multumesc pt minusurile de la postul anterior :-j

• Apreciez 1
  • Displace 14
Publicat

Cătălin, îl stimez pe admin pentru acest site. Face un lucru minunat pentru că aici găseşti multe răspunsuri la probleme şi ca poliţist şi ca simplu civil. Departe de mine gândul să-l incriminez de ceva. Mă repet dar am toată stima. Subliniam doar faptul că unii "colegi" mai găsesc aici motive de ... X ... X ... -uri. Şi cred că toată lumea din sistem ştie la ce mă refer. Totuşi ar putea şi cei din presa scrisă care mai "trag cu ochiul" p-aici să pună osul financiar la costuri fiindcă găsesc aici destule "surse de inspiraţie" şi sunt plătiţi pentru ele.

Publicat

jeffo & Pathfinder - in primul rand ar trebui sa va intrebati cata munca se depune pentru a mentine un asemenea forum , dupa aceia sa va intrebati cat costa !

• Apreciez 1
Publicat

Nu inteleg atitudinea unora pentru ca n-am vorbit tendentios si nici n-am facut vreun fel de aluzie.

Just curosity.

Publicat (modificat)

@ rusy....eu nici n-am terminat scoala si tu ma iei cu rapoarte :ner: ....intrebarea mea avea un scop pur informativ in ideea de a ajuta cu ceva in masura in care pot, e de apreciat adminul pentru ca reuseste de unul singur sa faca treaba asta sa mearga...si o face chiar foarte bine, imi pare rau daca v-am creat atata indignare eu chiar m-am amuzat cand am vazut "teoriile conspirationiste" :-j.....salut.....

Modificat de Pathfinder
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Pot sa va asigur ca mentenanta acestui site se face exclusiv pe banii adminului si nu este niciun scop obscur sau intentie mefistofelica in spatele acestei initiative numita politisti.ro. V-as ruga sa renuntati la teorii conspirationiste si sa va pastrati flerul de detectivi pentru momentele in care efectiv veti avea nevoie de el in a prinde infractori. Sa aveti o seara placuta!

Modificat de Cristi
  • Apreciez 1
Publicat

o sa se ajunga sa ne fie frica sa mai postam ceva....cand vad cate repercusiuni a avut o simpla,inofensiva si banala intrebare. ar trebui ca unii dintre membrii acestui forum sa-si revizuiasca putin atitudinea si sa adopte o pozitie mai ingaduitoare si intelegatoare , asta pt binele comunitatii de aici

• Apreciez 5
  • Displace 2
  • Membru
Publicat (modificat)

Pana acum nu a venit nimeni cu astfel de intrebari :blink: ...si sincer ii si inteleg pe cei care v-au dat " - " deoarce in loc sa te bucuri ca poti avea parerile altor colegi din toata tara esti curios din ce fonduri este finantat acest site;poate maine o sa vina altul sa intrebe datele de stare civila ale adminului!Fara rautate dar pe mine chiar nu ma intereseaza acest lucru si nici nu mi-a trecut prin cap,dar daca ar fi dupa mine mi-as indrepta cotizatia de membru de sindicat (pentru ca acestia oricum nu ma ajuta cu nimic) catre siteul Politisti ro.

Modificat de cipri83
  • Membru
Publicat

Respect pentru admin pentru ca a avut inspiratia si puterea sa dea viata acestui site! :good:

• Moderator
Publicat

Intrebari si discutii privind finantarea acestui site au mai existat cu ceva timp in urma si le puteti vedea si

Numai bine.

Publicat
Pathfinder, cred ca nu trebuie sa mai astepti sa primesti +, te-ai dat destul in stamba cu +. Sincer,mai mult nu meriti.
  • Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Ce preocupări au unii.

Mă gândeam că a fost deschis un topic "Cum putem dona bani pentru menținerea în viață a acestui forum?".

Din câte văd nu este nicio reclamă pe forum deci este finanțat 100% din buzunarul administratorului.

• Apreciez 3
Publicat

Nu vad care ar fi problema daca acest forum ar fi sponsorizat.Parerea mea este ca sponsorizarea ar favoriza dezvoltarea forumului.Daca dai cauatre pe Google "politisti", primul apare acest forum si cred ca asta este un avantaj.

Publicat (modificat)

Nu aţi înţeles. Administratorul forumului este 100% poliţist "cu acte-n regulă". Potrivit art. 43/lit.e din Legea 360/2002-republicată

Art. 43. - Politistului ii este interzis, in orice imprejurare:

a) sa primeasca, sa solicite, sa accepte, direct sau indirect, ori sa faca sa i se promita, pentru sine sau pentru altii, in considerarea calitatii sale oficiale, daruri sau alte avantaje;

b ) sa rezolve cereri care nu sunt de competenta sa ori care nu i-au fost repartizate de sefii ierarhici sau sa intervina pentru solutionarea unor asemenea cereri, in scopurile prevazute la lit. a);

c) sa foloseasca forta, altfel decat in conditiile legii;

d) sa provoace unei persoane suferinte fizice ori psihice cu scopul de a obtine de la aceasta persoana sau de la o terta persoana informatii sau marturisiri, de a o pedepsi pentru un act pe care aceasta sau o terta persoana l-a comis ori este banuita ca l-a comis, de a o intimida sau de a face presiuni asupra ei ori asupra unei terte persoane;

e) sa colecteze sume de bani de la persoane fizice sau juridice;

f) sa redacteze, sa imprime sau sa difuzeze materiale ori publicatii cu caracter politic, imoral sau care instiga la indisciplina;

g) sa aiba, direct sau prin intermediari, intr-o unitate supusa controlului unitatii de politie din care face parte, interese de natura sa compromita impartialitatea si independenta acestuia

Administratorul acestui forum nu l-a realizat în scop comercial. Aici "nu exista interese ascunse, ci doar dorinta de a forma o comunitate a politistilor indiferent de convingerile sindicale, religioase, politice sau de orice alta natura."

Modificat de Dan

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.