Jump to content

Totul despre legitimatia de serviciu si insigna de politist

• You cannot reply to this topic
76 replies to this topic

#61 cristiand20

Member

• +Members
  • PipPip
  • 142 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 26 August 2010 - 05:21 PM

Foarte tare!
Dar de ce nu poate comanda o insignă fiecare poliţist care are nevoie, individual, nu doar prin comandă trimisă de comandantul unităţii?

Edited by cristiand20, 26 August 2010 - 05:21 PM.

#62 videosuzy

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 403 posts
  • LocationBucuresti

Posted 26 August 2010 - 09:36 PM

Cristi, chiar nu stiu, insa, fiind un insemn oficial, banuiesc ca e fireasca solicitarea acelei adrese. In alta ordine de idei, insigna Alma Mater am comandat-o tot in baza unei hartii oficiale.
Oricum, sunt sigur ca firmele de "cartier" ce confectioneaza astfel de accesorii, nu solicita documente oficiale tocmai pentru ca produsele nu au o calitate similara cu "originalul" (se plangea cineva pe acest topic ca insigna comandata la nu stiu ce firma a fost de o calitate reprobabila, in scurt timp culoarea aplicata diparand ca si cum ar fi dat o raita prin Triunghiul Bermudelor).

Stima

Edited by videosuzy, 26 August 2010 - 09:38 PM.

#63 cristiand20

Member

• +Members
  • PipPip
  • 142 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 27 August 2010 - 05:26 PM

View Postvideosuzy, on 26 August 2010 - 09:36 PM, said:

Cristi, chiar nu stiu, insa, fiind un insemn oficial, banuiesc ca e fireasca solicitarea acelei adrese. In alta ordine de idei, insigna Alma Mater am comandat-o tot in baza unei hartii oficiale.
Oricum, sunt sigur ca firmele de "cartier" ce confectioneaza astfel de accesorii, nu solicita documente oficiale tocmai pentru ca produsele nu au o calitate similara cu "originalul" (se plangea cineva pe acest topic ca insigna comandata la nu stiu ce firma a fost de o calitate reprobabila, in scurt timp culoarea aplicata diparand ca si cum ar fi dat o raita prin Triunghiul Bermudelor).

Stima

Mulţumesc de informaţii! Oricum e mai complicat şi cu adresele oficiale. Pentru că pt. o insignă nu face nimeni comandă. Aşa că nu-mi rămâne decât să aştept că poate.... poate

#64 vladmarius

Member

• +Members
  • PipPip
  • 232 posts

Posted 31 August 2010 - 09:44 AM

deci pana la urma ce ti se poate intampla daca ai pierdut legitimatia de serviciu?

#65 mosudan

Member

• +Members
  • PipPip
  • 108 posts
  • LocationGalati

Posted 31 August 2010 - 01:31 PM

Ibitzaparty pentru pierderea legitimatiei de serviciu ,din cate stiu eu ,te baga in cercetare prealabila si logic urmeaza o sanctiune !!!-_- :emo-yessir:

#66 georgedi

Member

• +Members
  • PipPip
  • 243 posts
  • Locationbucuresti

Posted 17 September 2010 - 07:04 PM

View Postcopjob, on 27 February 2010 - 10:27 PM, said:

Academia, ca unitate, se subordonează direct ministerului... si atunci pentru ce sunt cele 4X-uri?

cred ca sunt pentru cei de la `` 2 si 1/4``:naughty: ...zic si eu

#67 username

Member

• Banned
  • 109 posts

Posted 18 September 2010 - 09:27 AM

așa e...cei de la protecție internă au 4 X-uri pe legitimație

#68 milica70

Registered User

• Juniors
  • 5 posts

Posted 10 October 2010 - 09:46 AM

:hmmmt:
Buna ziua

Incearca aici
In atasament gasiti poza ecusonului metalic.Pretul lui este de 18 lei fara TVA.

Monica Maracineanu 0726 126 549

--------------------------------------------------------------------------------
(DSC00070.JPG):

#69 cristiand20

Member

• +Members
  • PipPip
  • 142 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 10 October 2010 - 05:21 PM

Nu se deschide.

#70 cristiand20

Member

• +Members
  • PipPip
  • 142 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 14 October 2010 - 04:50 PM

View Postmilica70, on 10 October 2010 - 09:46 AM, said:

Buna ziua

Incearca aici
In atasament gasiti poza ecusonului metalic.Pretul lui este de 18 lei fara TVA.

Monica Maracineanu 0726 126 549

--------------------------------------------------------------------------------
(DSC00070.JPG):

Unde e firma? Şi mai poţi posta poza? Aia de dinainte nu se deschide.

#71 cristiand20

Member

• +Members
  • PipPip
  • 142 posts
  • LocationCluj-Napoca

Posted 20 October 2010 - 06:22 PM

View Postcristiand20, on 14 October 2010 - 04:50 PM, said:

Unde e firma? Şi mai poţi posta poza? Aia de dinainte nu se deschide.

#72 voodoo85

Registered User

• Juniors
  • 1 posts

Posted 14 April 2011 - 07:33 PM

Buna seara in primul rand si in al doilea rand bine v-am gasit!
De ieri ma numar si eu prin randul colegilor care au nevoie de insigna! si pe unde am sunat vor hartie de comadant(daca afla ca am distrus-o am pus-o :)) ) si nu mai pun ca cei de la o anumita firma mi-au dat un pret de am ramas mut in telefon, si anume 100 de lei!
Este logic si corect sa solicite hartie oficiala, dar sincer.....nu am chef de ancheta!
Chiar nu exista o alta metoda?fara hartie? sa ma sune la servici sa vada ca lucrez acolo :D merge?

#73 videosuzy

Member

• Members
  • PipPipPip
  • 403 posts
  • LocationBucuresti

Posted 14 April 2011 - 08:50 PM

Colegul cristiand20 a trecut printr-o situatie asemanatoare. Roaga-l sa-ti povesteasca cum a rezolvat el.

Stima

Edited by videosuzy, 14 April 2011 - 08:52 PM.

#74 Marius

Devoted Member

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,648 posts

Posted 30 May 2011 - 07:00 PM

Attached File  Comunicare preturi insigne si sigilii.pdf (157.35K)
Number of downloads: 78

#75 CITADELA

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPip
  • 421 posts

Posted 20 October 2011 - 05:24 PM

Sincer nu am vrut sa deschid un topic separat, dar am vazut de curand noile insigne de POLITIE JUDICIARA ale Jandarmeriei franceze. Lasand la o parte discutiile despre competentele Jandarmeriei, va rog sa studiati cu atentie designul si calitatea lor. Nu are rost sa va spun cu arata in realitate!
Poate meritam si noi ceva similar?! Macar o amarata de bucata de tabla, daca nu altceva.

Attached File(s)

#76 rnikolae

Junior Member

• Members
  • Pip
  • 35 posts

Posted 20 October 2011 - 06:12 PM

si ca totul sa fie incantator de frumos....am gasit pe okazii.ro insigne si portofele IPA...
http://www.okazii.ro...accesorii-.html
sau asa ceva ......
Posted Image

#77 CITADELA

Moderator

• +Moderators
  • PipPipPip
  • 421 posts

Posted 20 October 2011 - 10:55 PM

Nu cred ca asta este problema. Pe internet gasesti orice vrei sa cumperi, insigne FBI, ATF, CIA, NYPD etc, inclusiv unele care apartin unor institutii de aplicare a legii fantoma/fantezie, astfel ca nu imi fac probleme despre insignele IPA. Mai grav este ca toti "baietii destepti" si-au tras insigne si stickere cu IPA etc. iar reactia noastra este, fie neutra/indiferenta, fie ne gudurim cand se legitimeaza respectivul.
Am o colectie frumoasa de astfel de legitimatii/insigne ridicate de la impostori. Curios este ca unele arata mai bine decat cele oficiale. Si imi pun atunci intrebarea, unde este grija fata de lucrurile facute de calitate si nu doar de dragul de a bifa o sarcina indeplinita... Mai grav este ca unii se plimba pe bani frumosi "la documentare" prin strainataturi si cand vine momentul sa "emane" ceva din stiinta acumulata, rezultatul il stim cu totii.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users