Jump to content

Examen auto simulat on-line pe site-ul oficial DRPCIV

Examen auto Examen permis Sala Proba teoretica Permis conducere Examen online Directia permise Examen teoretic Obtinere permis

4 replies to this topic

#1 Marius

poliția română

• +Members
  • PipPipPipPipPip
  • 4,169 posts

Posted 15 November 2011 - 07:17 PM

Pentru a accesa Examene Auto Simulate On-Line de pe site-ul oficial Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, este necesara autentificarea vizitatorului pe pagina principala a site-ului si folosirea doar a browser-ul Internet Explorer (minim versiunea 6.0).

Pentru autentificare trebuie sa aveti o adresa de e-mail si sa pargurgeti urmatoarele etape:
Din pagina http://www.drpciv.ro, se apasa butonul Autentificare - din partea dreapta a paginii, sub butonul "Cauta".

Posted Image

Se creaza un cont de acces la serviciile online, prin apasarea butonului Creaza cont

Posted Image

In fereastra care apare, se completeaza adresa de e-mail si parola, dupa care se acceseaza butonul Accepta

Posted Image

Daca a fost creat contul, va aparea mesajul marcat in verde

Posted Image

In contul dvs. de e-mail veti primi un mesaj de la no-reply@drpciv - Inregistrare cont abonat, cu un continut asemanator:

Va multumim pentru inregistrare. Un cont a fost creat pentru urmatoarea adresa de e-mail mailuldvs@maildvs.com. Pentru a finaliza inregistrarea folositi urmatoarea adresa de web:
http://www.drpciv.ro/infoportal/activateAccount.do?id=11594&hash=4b0fa547229749dcb3627ec4f7bc53762b62030d9a419126f0698f7410af137f
Aveti la dispozitie 3 zile pentru a activa acest cont. Daca acest cont nu este activat in 3 zile, va fi sters din sistem. Va rugam NU raspundeti la acest mesaj.

Pentru activarea contului trebuie sa introduceti si sa accesati in browser-ul Internet Explorer link-ul din e-mail-ul primit.
Daca s-a activat contul, va apare mesajul marcat cu verde. In caz contrar, se reia aceasta operatiune.

Posted Image

Dupa ce contul a fost creat si activat, se apasa butonul Autentificare si se introduce adresa de e-mail si parola

Posted Image

Serviciile online apar in partea stanga si puteti selecta Testare examen online.

Posted Image

Succes!

#2 VictorL

Forumist

• +Member
  • PipPip
  • 192 posts
  • LocationSuceava

Posted 15 November 2011 - 09:27 PM

E bine. O sa ii ajute pe viitori soferi.

#3 DannyBAD

Forumist

• +Members
  • PipPip
  • 205 posts
  • LocationBucuresti

Posted 15 November 2011 - 10:28 PM

Un pic off-topic, poate considera cineva utila informatia :emo-yessir: : Am facut si eu la un momendat cont de pe siteul DRPCIV cu scopul de a verifica disponibilitatea mai multor combinatii de numere de inmatriculare care ma interesau. :good:

#4 Valentinoo32

Junior

• Members
  • Pip
  • 25 posts
  • LocationTimisoara

Posted 23 March 2012 - 10:56 PM

Il recomand,eu acolo am inceput sa fac chestionare si cand am reusit sa fac 25,26 m-am dus la examen,si am luat fara probleme cu 24,recunosc ca am gresit 2 intrebari din mecanica,nu prea le am cu mecanica,in concluzie bravo DRPCIV.

#5 Kayne

Devotat

• Members
  • PipPipPipPip
  • 691 posts
  • LocationBUH

Posted 23 March 2012 - 11:27 PM

off topic... @danny: am senzatia ca numere care apareau indisponibile pe site, sunt disponibile la ghiseu..

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users