Jump to content
POLITISTI.ro
 • 0
TOTeu4ever

Nelamurire examen pt permis de conducere

Question

TOTeu4ever

Buna ziua, am si eu o nelamurire in urmatoarea situatie:

 

Sunt de vreun an si ceva in Sibiu (detasat cu munca), intre timp mi-am obtinut viza de flotant pe Sibiu, pentru a putea sustine examenul pentru categoria B in Sibiu. Problema este urmatoarea: Urmeaza sa ma intorc inapoi in Bucuresti unde si am domiciliul pe buletin iar nelamurirea mea este daca pot sustine examenul teoretic si practic in Bucuresti cu toate ca eu am viza de flotant valabila pana in octombrie 2014 in Sibiu? Scoala am facut-o in Sibiu.

 

Multumesc anticipat!

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
Sache

Poti sa urmezi cursurile unei scoli de conducatori auto oriunde in tara, dar examenul il vei sustine, in cazul tau, in Bucuresti.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0
TOTeu4ever

Asta stiu! Dar eu am viza de flotant in Sibiu in momentul de fata, viza care este valabila pana in octombrie 2014! Eu urmeaza sa plec cat de curand din Sibiu si ma voi intoarce in Bucuresti si nu vreau sa ma incurce cu ceva sau sa raman agatat cu examenele de Sibiu pentru faptul ca am viza de flotant aici, intrebarea mea este daca pot sustine in Bucuresti examenele tinand cont de faptul ca eu am viza de flotant in Sibiu!? :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0
25tess

Da poti sustine examenul la Bucuresti.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0
Sache

TOTeu4ever, vrei sa iti mai raspunda cativa colegi acelasi lucru pentru a intelege unde vei sustine examenul?

Fara suparare! Apropo, bafta la examen!

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0
TOTeu4ever

Multumesc pentru ajutor!

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0
TheoSergiu

Am si eu o intrebare, inainte sa merg la drpciv sa depun dosarul, inclusiv sa dau sala, trebuie sa am la dosar si examinarea medicala?sau doar cele doua taxe, contractul de scolariare, si dosarul pe care ti-l da dupa ce termini scoala

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0
Marius

Activităţile de examinare, eliberare şi preschimbare a permiselor de conducere, cât şi înmatriculările auto NU sunt de competenţa Poliţiei Române, ele fiind desfăşurate de funcţionari publici din cadrul Serviciilor Publice Comunitare, care au fost infiinţate şi funcţionează în cadrul Prefecturilor judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0
Sache

Ai urmat cursurile unei scoli de conducatori auto? Nu se vede!

Pentru a te inscrie la examen ai nevoie de dosarul de absolvire a cursurilor scolii si trebuie sa achiti contravaloarea permisului de conducere. De la 1 februarie 2017, taxa de examinare nu se mai plateste.

Marius, atat timp cat cei din cadrul acestor servicii ale prefecturilor sunt denumiti politisti, populatia va face aceasta confuzie.

Politisti sunt doar cei din cadrul Politiei Romane!

Share this post


Link to post
Share on other sites
 • 0
florin05

Salut!

In data de 15.11.2018 am fost sa dau "traseul" cum se zice. Toate bune si frumoase pana cand a venit momentul sa incepem. Eu am mai dat odata traseul si am picat , iar instructorul mi-a zis sa fac acele 6 ore la alta scoala , sa poate sa-mi scoata adeverinta mai repede deoare la noi la scoala sistemul era plin si trebuia sa astept mai mult dupa ea. Am fost respins deoarece m-am dus cu masina de la scoala unde am dosarul nu de unde am luat adeverinta . Acum polistul examinator mi-a zis sa ma duc la audienta la DRPCIV sa imi scoata acea perioada in care nu pot sa ma reprogramez (domnu examinator mi-a zis ca e de 30 zile) si sa ma programez mai repede.

Conteaza chiar  atat de mult masina, ca nu era de la scoala de unde a emis adeverinta ? Eu sunt prost nu cunosc aceste legi , nici nu sunt in domeniu si poate ma lamureste si pe mine cineva.Eram asa de sigur si increzator ca iau carnetu foarte linistit nu aveam emotii , dar asta e ce sa faci , cum iti e norocul mai ales eu cum nu prea am asta e.

Multumesc frumos! Servici usor si RESPECT!

p.s ma scuzati de eventualele greseli.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Similar Content

  • nik14
   By nik14
   Buna ziua! Ma numesc Nicolae si am varsta de 22 de ani si vreau sa devin politist!
   In prezent imi doresc sa fiu admis la scoala de agenti Vasile Lascar-Campina.
    
    As dori sa va adresez cateva intrebari in acest sens:
   1. Anul acesta sustin examenul de bacalaureat dupa ani de "nepasare".
   Intrebarea mea ar fi, daca nu reusesc sa promovez bacalaureatul in luna iulie si raman "restant" la una din materii
    ma pot inscrie la consursul de admitere si verificarea aptitudinilor fizice la scoala de agenti urmand ca in luna august sa sustin bacalaureatul la materia restanta?
    
   2. Imi este necesara scrisoarea de caracterizare? 
    Precizez ca am absolvit in anul 2013 si nu am fost angajat.
    
    Va multumesc!
  • Hant12
   By Hant12
   Buna , as avea o intrebare legata de examenul psihologic , am dat acum cateva zile examenul psihologic pentru incadrari din sura externa si nu l-am trecut , si as vrea sa incerc la Scoala de agenti in toamna , mai pot da examenul psihologic pentru scoala ? la examen mi s-a spus ca pot ,pentru ca este cu totul diferit, acesta este valabil doar pentru incadrari , este adevarat?
  • Geo97
   By Geo97
   Buna ziua, puteti sa ma jutati si pe mine cu o informatie? De mult timp imi doresc sa intru la academie dar din pacate de mai bine de un an am fost operata la nivelul genuchiului de ruptura ligamentelor si de menisc. Vreau sa stiu si eu daca  cu aceasta operatie care mi.a las si cicatrici mai pot intra...
   Va multumesc anticipat 😊
    
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.